- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hybridsong
csendes tag
Sziaztok!
Nekem kicsit szórakozott a játék és gondoltam hogy lehet hogy a 2011 el akadt össze meg nemtudom mi van a patchekkel.Leszedtem.Amikor újraraktam rosszab mint volt mert elötte exe hibával állt le néha vagy kicsapta a játékot.Mostanában elinditom még a menüt sem tölti be és exe hiba.vagy online megyek és menet közben egyszer csak megáll valamikor játék közben.ctr+alt+delete task manager és hopp már ott is az exe hiba.Szóval én nem tudom hogy mit tölt le autómatikusan a steam mert én nem tapasztaltam vagy lehet hogy 10 sec alatt csinálja?abszolút esélyem sincs játszani ezekkel az exe hibákkal.Esküszöm elsö 2 nap semmi baja nem volt.Valakinek valami ötlet?Boltba pedig marhára szarnak rá és még vissza sem vihetem
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Acer notebook topic
- UHD filmek lejátszása
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest