- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
djrobaa #1943 üzenetére
Hol itt a gond ?
Én 1,37 alá nem tudok bemenni egyelőre ...giigz idejét ne nézd, ő cheater
Viccet félretéve, jó lesz az, nem hiányzik már olyan sok
Barthezz2
Kormánnyal biztos, hogy jobb leszel, ez nem kérdés... jó konfigolás, pár tesztkör, és jó lesz az
... bárcsak nekem is lenne
Billentyűvel egy versenyen , szerintem lehetetlen folyamatosan olyan jó köröket futni, mint kormánnyal ... persze kijöhet jól a lépés, egy jó kört össze lehet rakni, de 7-8 ember között lökdösődve, pitstop - pal megszakítva a ritmust, szerintem egy 15 - 20 körös verseny alatt nincs sok keresnivalónk az első sorban
... persze a korábban említett úriember lehet kivétel /giigz/
-
Fang
aktív tag
válasz
djrobaa #1943 üzenetére
Gondolom ez azért már barátságosabb idő mint amit korábban futottál.
Ha jól tudom G25-öt már csak használtan lehet kapni (nem 100%), az meg azért gari nélkül nem egy életbiztosítás, ki tudja milyen állat szaggatta korábban a kormányt, a G27 ára pedig... ezt inkább hagyjuk. Egyébként én is DFGT-vel szemezek, de még nem szántam rá magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest