Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
válasz
werszomjas #2821 üzenetére
Na azt még nem is láttam futás közben, úgyhogy volna mire gyakorolni
Igyekszem ott lenni.
-
Nunder
őstag
Érdeklődnék, hogy vasárnap várható-e körözgetés. Sajnos az utóbbi 3-4 hétben annyit dolgozom, hogy erőm sincs összerakni a kormányt munka után, így méltánytalanul elhanyagoltam a játékot. Talán hétvégén lesz egy kis időm körözgetni, de ugye szombat megint munkanap
-
Nunder
őstag
válasz
MC HOBO #1889 üzenetére
Persze, ennek is van értelme, és nyilván így tisztességes, csak azt mondom, hogy így én is olyan leszek mint a fent említett játékosok. Sajnos nincs annyi időm, hogy egy pályát jól begyakoroljak, eddig talán 3-at láttam a játékban
Így legalább az adott versenyre fel lehetne készülni érdemben, és az utána következőkre is
De teljesen jó az indok, legalább rákényszerül az ember arra, hogy bőszebben rója a köröket a pályákon
-
Nunder
őstag
válasz
Feribacsi555 #1850 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy a szavazás előtt, mert így nyilván többségi döntés születne. Hanem arra gondoltam, hogy a szavazat leadása után lehessen látni az aktuális állást
-
Nunder
őstag
válasz
Feribacsi555 #1844 üzenetére
És direkt nem látjuk őket?
Mert szerintem hatékony lenne, ha meg is lehetne tekinteni a szavazatokat
-
Nunder
őstag
Szerintetek hol lehet azt beállítani, hogy "hosszabb úton járjon" a gáz és a fék. Azaz, hogy ne legyen padlógéz a felénél, és ne blokkoljanak a fékek kis mozdulatra is.
Egyszerűen akármennyire is finom vagyok, nem tudom lockolás nélkül venni pl. az Albert parkban a célegyenes előtti visszafordítót. Nomeg a kigyorsításokon is néha látom, hogy assist nélkül is már a kanyarcsúcspont után is gyorsítanak, én meg még a kanyarból kiérve is kevésbé merek, mert rögtön megforgok.
-
Nunder
őstag
válasz
Steady74 #1541 üzenetére
Akkor valószínűleg a multi modulban van valami hiba. Egy valami még: a rank az csak az online aktivitás során változik? Mert láttam, hogy van aki már 17-es
Valamint annyi, hogy legközelebb lehetne valami rendszer az indított pályákban, mert én még egyiken se mentem a tegnapiak közül
Persze ismerem őket a korábbi verziókból, de azért kell egy kis idő, míg belerázódik az ember.
-
Nunder
őstag
Egy dolgot nem értek. A tegnap esti mókázáskor, folyamatosan dobálta a kapcsolatot az emberek között. Ez azért volt, mert kilépett az illető, vagy mert a játék hibázik valamit?
-
Nunder
őstag
Nagyon hülye kérdés, de azt hol tudod beállítani, hogy az online tartalmakkor milyen név jelenjen meg? Pl Gaben-nál a leaderboard-on.
Gondolom Steamen belül... Miért nem nézel körbe kipihenten is te majom
-
Nunder
őstag
Na most kicsit felcsesztem magam. 3x próbáltam belépni, és kivágta hogy 41-es error, a szerverek nem tudják teljesíteni a kérést. Restart után indítanám el a játékot, elkezdte telepíteni a DirectX-et mintha először akarná indítani a játékot. Rákérdezett a szinkronizálásnál, hogy mivel probléma van, szeretném e letölteni a felhős profilomat a gépre, vagy feltölteni azt. Letöltöttem, ezután a játékban a meglévő profilomra kattintva ez fogadott: The profile files are corrupt. És most nincs profilom, kezdhetem elölről a YDC-től. Most ez miért van? Nem is tudom backupolni a cuccokat?
-
-
Nunder
őstag
válasz
MC HOBO #1450 üzenetére
Nem tudom, a kormány kalibrálásánál és tesztelésénél még minden ok, 2010-ben is ment, de itt most valamiért nincs. 2011-el is ez volt a helyzet. Nem mai darab a drága, de benne van a támogatott kormányok között, csak ugye driver az meg már régi. Lehet, hogy szerválni kellene valahonnan újabbat. CSak az a gond, hogy FFB-nélkül nincs tapadáshatár és a finomabb mozdulatokat is nehezebb elvégezni. De megszokható, és csendesebb, nem idegelem ki vele az asszonyt
-
Nunder
őstag
Tegnap este másodszor is sikerült elindítani a játékot, és MC HOBO kolléga setupját felhasználva, valamint az oldal és a fórum véleményei felhasználva, megkezdtem a körözést Melbourne-ben. Szoknom kellett az assist off-ot, valamint a fékerő állítást, hiszen a vezetési "technikámnak" nem fekszik a hosszabb távon fékezés így egyfolytában lockoltam az elsőket, még 45-55-ös eloszlással is.
De már bizakodó vagyok, a kezdeti falba csapódás és szenvedés után a kormány is kezd jól viselkedni, valamint a kipörgésgátló hiánya miatti korrigálások is egyre ritkábban fordulnak elő. Nem tudom, hogy a patch javított-e ennyit a játékon, de most már nem olyan mintha taknyon mennék
Javuló tendenciát mutatok, köszönhetően a feltett videóknak, valamint a setupoknak. Köszönet mindenkinek, aki közzéteszi a dolgait, mert nagyon sokat segítenek az ilyen egységnyi sugarú versenyzőknek a belelendülésben
-
Nunder
őstag
Kérdés: nem tudunk valami modról, hogy az aktuális sebességi fokozatot máshol lehessen megjeleníteni? Másként szólva, lehet-e valahogy babrálni a HUD-t? Nem létfontosságú, csak egy kérdés.
-
Nunder
őstag
Siralmas a helyzet, feltettem szívok mint a borz, nagyon kijöttem a gyakorlatból
Medium TC-vel pörgök, mint zokni a centribe, valahogy nem érzem az autót. Ja és a tetejébe még a FFB sem működik, így se tapadáshatár se semmi. Nekem a gázadással lesznek problémáim a pedáljaimmal úgy érzem, holnap kipróbálom a kolléga beállításait, hátha azzal javul a helyzet. Hiába, lehet kénytelen leszek túladni szegény kormányon, és beszerezni egy komolyabbat.
Ettől függetlenül a játék szerintem nagyon jó, engem megizzaszt rendesen, mondjuk kb 4-5 hónapja nem használtam a kormányt.
-
-
Nunder
őstag
Támogatom az indítványt, én elsősorban baráti mókázásra gondolnék, nem vérre menő bajnokságra. Valamint az este 9 nálam is prioritás
Nem vagyok egy nagy FB párti, de ha lenne pár vállalkozó kedvű játékos, akkor csinálhatnánk egy csoportot az ilyen próbálkozásokhoz, és akkor ott mehetne az egyezkedés, nem kellene teleszemetelni a fórumot. Vélemény?
-
Nunder
őstag
Most kaptam a levelet, hogy vehetem át a gémet az üzletben. Alig várom, hogy végezzek a melóban, megyek is haza csapatni. Lehet, hogy még a sörözést is lemondom miatta
-
Nunder
őstag
válasz
RevolutioN2 #434 üzenetére
Hmm... Egyesek a Steering Linearity-t teszik 25-30% közé. A FFB-t meg 50-100-50-re
És ezt univerzális beállításként hirdetik:
Advanced wheel settings
Steering deadzone – 1%
Steering Saturation – 5%
Steering Linearity – 4%
Throttle deadzone – 0%
Throttle saturation - 0%
Brake deadzone – 0% (2% if using load cell brakes)
Brake saturation – 0% (10% if using load cell brakes)Force feedback options
Environmental effects – 20%
Feedback strength – 100%
Wheel weight – 10% -
Nunder
őstag
Optimális kormány beállításokat mondana valaki? Ami olyan univerzális. Persze lehet majd rajta finomhangolni, de én tegnap csak vergődtem.
-
Nunder
őstag
Szenvedve, egy 1:27:056-ot mentem a versenyen, de legalább javulok
(TC: med, többi OFF)
Nem tudom elmentetni vele a kormány beállításokat, valamiért mindig visszateszi a gyári értékekre.
Emellett azt vettem észre, hogy néha optimálisan kijőve a kanyarból is, valamint a féktávokon indokolatlanul felúszik az autó.
Grafikával nem volt gond, tudom állítani. Hangok nagyon tetszenek.
-
Nunder
őstag
Nekem nem menti el a kormány beállításokat. Meg úgy nagyjából semmilyen beállítást sem
-
Nunder
őstag
Az a gond, hogy nincs összehasonlítási alapom, csak ezzel a kormánnyal játszottam még a játékot, de szerintem ha belejövök a közösségi életérzésbe, nem lesz annyira nagy hátrány, hogy nem kerül 45K-ba
Egyébként meg szeretem, mert nagyon kézre áll, és annak ellenére, hogy hivatalosan nem támogatott, mégsem tapasztalok vele semmilyen problémát. Szóval ha befogadtok, akkor majd jövök én is, csak legyen már a kezemben a kópia
(Esetleg ha valaki még okítana a 2010-zel, az még megvan)
-
Nunder
őstag
Kérdés: nekem egy kissé öregecske Logitech Wingman Formula Force GP kormányom van, ahogy az a videón is látható. Az eddigi két rész nem okozott problémát, mert csak a single rész érdekelt, viszont az új részt szeretném multiban is játszani. Lehet még ezzel labdába rúgni, vagy ne erőlködjek?
-
Nunder
őstag
válasz
Motion_Blur #224 üzenetére
Nálam munkahelyen az egyik monitor a Steam-en van, de hiába megy a refresh, semmi egyelőre
-
Nunder
őstag
Remélem mire hazaérek munkából, már tölthetem lefelé
-
Nunder
őstag
Hol érdemes előrendelni? Mert én a CD Galaxistól kértem értesítést, ott 7990-ért mérik, plusz a futár. 576-ban láttam 8500-ért még. Ti honnan szereznétek be?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Formula-1
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Lexus, Toyota topik
- Assetto Corsa Competizione
- Debian GNU/Linux
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest