Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz LordAxwell #79250 üzenetére
Másolatot valószínűleg adnak.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
pjen
félisten
válasz LordAxwell #79248 üzenetére
Új számlát nem,de számla másolatot adhatnak amelyre rá van írva,hogy az eredetivel megegyezik. Megint nem szerkesztettem.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz LordAxwell #79248 üzenetére
Új számlát nem,de számla másolatot adhatnak,mondjuk rajta lesz hogy 3 as példány.
-
Vakegérke
félisten
válasz LordAxwell #79254 üzenetére
Szerintem jó, ha ott van a mobil, valamint igazolvány és lakcímkártya, hogy egyeztetni tudják, valóban te vagy a vevő.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
pjen
félisten
válasz LordAxwell #79254 üzenetére
Ha a Te nevedre vetted szerintem elég ha igazolni tudod magad(személyi,lakcím kártya)+esetleg biztonsági kód.Mondjuk a mobilos ügymenetet nem ismerem igazán.Én már biztos felhívtam volna a céget ahol vettem.
[ Szerkesztve ]
-
LordAxwell
senior tag
Sajna ennél bonyolultabb, innen az oldalról vettem valakitől, garanciával árulta, de még sincs meg hozzá a számla...
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
Vakegérke
félisten
válasz LordAxwell #79257 üzenetére
Szelíden az eladó lelkére beszélsz, hogy menjen el veled a számlamásolatot intézni.
Apropó, garanciajegyet kaptál?
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz LordAxwell #79257 üzenetére
Milyen garival árúlta,bolti,gyári vagy rajta keresztül?Ha nem a Te neveden van a teló,nem valószínű hogy kapsz számla másolatot. :
-
LordAxwell
senior tag
Csak egy adásvételi szerződést írtunk, Neki kell elmenni, tudom.
Rajta keresztüli garancia.
[ Szerkesztve ]
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
Vakegérke
félisten
válasz LordAxwell #79260 üzenetére
Átverés szagot érzek. Sehol egy hivatalos papír, csak egy adásvételi. Honnan tudod, hogy a személyes adatai valósak?
-
pjen
félisten
válasz LordAxwell #79260 üzenetére
Gar jegyet láttál?Gariztasd vele,de kérjél letétet amit akkor adsz vissza ha kész a teló.Egyébként legegyszerűbb:elmentek ketten Ő kér egy számla másolatot oda adja Neked a gar jeggyel együtt és a továbbiakban Te intézel mindent.
-
LordAxwell
senior tag
1 éves múlt a telefon pár hete, tehát a hivatalos garancia lejárt, viszont akkor is jár hozzá, ezért szeretném elkérni tőle. Meg van egy olyan lehetőségem, hogy garancián túl tudják intézni, csak még ne legyen 2 éves a telefon, és egy számla szükséges hozzá mindenképp.
-
Sanyabá
senior tag
Az 1 hónap-nál régebbi archivált képeket hol találom meg ( saját feltöltött képeimet) ?
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Megrendelések kezelésére adatbázis program kezelését kéne megtanulnom. Openoffice base-ben gondolkodom, mert az ingyenes. Hol van vmi leírás az alapoktól kezdve? A suliban ekkortájt még más érdekelt az info órán...
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
nagyúr
Sziasztok. Nem számtech hardver, egyéb más hardveres kérdésem lenne, amit már feltettem egy másik topicban, de az kihaltnak tűnik.
Idézem a szöveget:
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Hol lehet minőségi, de mégsem csillagászati áron kapni falra szerelhető fűszertartót? Kinéztem ezt a Zevro-t, de nem írtak túl jókat róla. Olyan kéne ami mágneses, esetleg őrlős a vége, és többféle képpen lehet állítani, a szórás mennyiségét. Köszönöm!
Hátha itt tud vki segíteni!
-
ledan
csendes tag
Sziasztok!
Van az alábbi 6 éves konfigom, amit azért pár évig még szívesen megtartanék. 30-40 ezres kiadással mit lenne érdemes kezdeni vele?Alaplap: Asus P5QL Pro (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Proci: Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz
RAM: 3x1 GB DDR2 (Kingston)
Videókártya: NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB)
HDD-k: 2 TB Seagate Barracuda (SATA, C is ezen) , 2 kisebb Samsung (IDE)
Táp: Chieftec CTG400-80P (tavaszi beszerzés)
Ház: Codegen felsőtápos
OS: Win7Nagyigényű játékokat nem tolok, főleg programozásra, Skype-ra és soklapos böngészésre használom. Főleg utóbbi 2 együtt hajlamos megröccenteni, ha videóhívás van. A hűtés gyér (gyári cpu hűtő, házhűtés nincs).
Válaszokat előre is kösz![ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv!
Ma a Dell laptopom fogta magát és bootoláskor valami Intel Rapid Storage képernyőt kezdett mutogatni, ami pár másodperccel meghosszabbítja a boot folyamatot, elég idegesítő. Elvileg nem módosítottam semmit, nem tudom, h miért jött elő. El lehet-e ezt valami módon tüntetni?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám a Plants vs. Zombies Garden Warfare játékkal.
Amikor a játék megjelent PC-re volt egy Game Time (Origin) Demója, amit anno leis szedtem a gépemre, és Igaz csak LOW Beállítások melett, de szépen futott 50-60 Fps-el, szaggatásmentesen. Na most jön a hiba:
Megvettem a játékot G2A.com-on, és a mostani frissítésbe bekerült az új DLC is. Viszont a játék mostmár ISZONYATOSAN (bocsánat a capsért de már nagyon felidegesített mert semmit nem tudok vele kezdeni!!!!!)
Szaggat!!!! Egyszerüen érthetetlen okokból ugyanúgy 60 fps az átlag, de 1-2 percenként beszaggat a kép van hogy 3 másodpercre is, ami NAGYON idegesítő. Már próbáltam User.cfg-t, átírtam mindent amit csak lehetett a játék fájlaiban, levettem az AMD CCC-ben mindent Teljesítményre, SEMMI!? (((
Ha valaki tudja mi lehet a megoldás annak NAGYON Köszönöm előre is! -
Khelben
nagyúr
Üdv, miért lehet az, hogy a kijelző kb. 30 másodperc tétlenség után elfeketedik? Nem kikapcsol, mert a háttérvilágítás megy, csak nincs kép. Ha megmozdítom az egeret vagy lenyomok egy billt, visszajön azonnal. R9 270x+LG IPS277. Energiagazdálkodásban 15 percre van állítva a képernyő kikapcsolása.
-
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
Ma reggel nem indult el a windows-om.
Probáltam HDD,SSD-ről bootolni. Win7 és Win8.1.
Midig eljut a Win logoig majd dobja a csatolt képen lévő hibát.
Próbáltam adatkábelt, tápkábelt cserélni de nem lett jó.
Próbáltam USBről Win81. boot de nem segített.
Hibakódra rákerestem, de mindegyik megoldáshoz be kéne bootolni a windowsnak, ami itt nem teljeseül.Van ötletek mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
PSN: sirarcheer
-
nagyúr
válasz sirarcheer #79284 üzenetére
-
berbatov2
senior tag
Udv!
Xp-rol allnek at win7-re.
A kerdesem az, hogy ebben az esetben is lesz windowsold mappam?
Nem szeretnem az adatokat pendrivra kimenteni.[ Szerkesztve ]
-
STC Speed
őstag
SZiasztok!
Tudnátok nekem ajánlani egy magyar nyelvű,és könnyen kezelhető videoszerkesztő progit?
Lehet vegas is,csak nekem bonyolultnak tűnik.
Movie maker is bevált nálam,csak több effekt kellene! -
Apollo_21
addikt
válasz Norbi095HUN #79277 üzenetére
Nemtudjuk a konf. alapjait..anno énis próbáltam a demo-t...sztem itt maga az szól bele h multis a játék és ez az esetleges csekély erőforrásaid mégjobban lehúzza...másra látatlanba nemtudok gondolni.
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Devsey
tag
Folytatnám ezt
Kipróbáltam 1 nagyobb teljesítményű táppal, kb semmi változás. Néha vmi memória hibára hivatkozik, de gondolom ez attól még alaplap hiba lesz, ugye?
Ha ez a táp van bekötve, gyakrabban indul el, de többnyire a biosig jut, ahol se az SSD-t, se az egeret, se a billentyűzetet nem ismeri fel. -
MaxxDamage
félisten
Mi az oka annak, hogy Win8.1 Pro a kiindulási pont (ahol főként kezelem a micro SD kártyákat - 16GB és 64GB) aztán egy Win7 -es OP rendszeren (másik gépbe) bedugom USB -be és a "biztonság" résznél újra kell engedélyeznem minden könyvtárat és fájlt, hogy át tudjam másolni épp ahova akarom... szó szerint mindig (és már unom) /ha Win8.1 -es rendszerről másolok valamit (Micro SD kártyára , ilyen USB 3.0-s cuccra amin van Micro SD és sima SD foglalat.., akkor mielőtt át tudnám másolni, hozzá kell adnom a nevem a biztonság résznél, mert nem engedi, hiába vagyok "rendszergazda" mint felhasználó...
L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Borisz76
veterán
válasz Devsey #79297 üzenetére
"Bios órája nem számol amíg nincs áram alatt...."
Úgy érted, hogy ha TELJESEN áramtalanítod a gépet ( konnektorból is kihúzod ) ?
Mert ez esetben is mennie kell a belső órának a "gomb"elem miatt !Ha emlékeim nem csalnak
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest