Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #59248 üzenetére
Sajnos a probléma továbbra is fenáll !
(csak a Lomtárba raktam be az asztalon található indítófájlokat)
egy restart és ez fogadott...
(Aida64 , HD Sentinel , GPU-Tweak) - és 3db eltünt ikon...Lomtárt megnézve... pff. így jelöli - itt sincs ikonja , mi a baj !?
(kezd idegesíteni!)L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
spiritex
veterán
válasz Ricardo128 #59251 üzenetére
Ha kirakod az asztalra a TopProcess gadget-et vagy más procihasználat figyelőt, akkor nem látsz valami folyamatot, amelyik 80-100%-ban használja a procit?
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Samus
addikt
Hiteles kérdésem lenne. Nem teljesen értem a dolgot, hátha valaki van itt, aki igen.
Akad a családban egy Cetelem Mahagóni hitelkártya. Eddig egyszer vásároltunk vele, akkor is csak a -10% miatt (akkora összegnél volt értelme). Elmondták, hogy meddig kell kiegyenlíteni az összeget, hogy kamatmentes legyen. Azóta eltelt egy kis idő.Tehát ha most vásárolok vele, vagyis inkább december elején, akkor meddig kellene visszafizetnem, hogy kamatmentes maradjon? Azért kérdés, mert ahol vásárolni kívánok, ott -10% jár szintén mindenre, ha cetelem hitelkártyával akarok vásárolni. Összesen ugyan nem sok, de a benzin ára pont visszajönne így.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Rolcsi1
csendes tag
Helló,
Egy új gépet raktam össze litecoin bányászásra, de sehogy nem sikerül képet varázsolni a monitorra... nem is sípol.
MSI FM2-A55-G43
AMD Athlon II X2 340
ZEPPELIN 4GB KIT DDR3 1600MHz GOLD
Fortron FSP700-50ARN táp
SSD disk ADATA Premier Pro SP600 64GB
2 x GIGABYTE R928XOC-3GD (280x)Azon kívül, hogy benéztem a processzor, nem tudtam hogy nincs benne integrált GPU, lehetnek még valami kompatibilitási hibák?
A gép nincs házba berakva, tehát a bekapc, reset, LED-ek nincsenek bekötve.
Ötlet?
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #59253 üzenetére
Lomtárba rakott elemeket "visszaállítva" és egy Restartot követően minden OK... valaki tudna segíteni ebbe ?
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Rolcsi1
csendes tag
De, sípolót tettünk rá, akadt egy a háztartásban, de úgy se történt semmi...
-
RMD97
csendes tag
Sziasztok!
A problémám az lenne, hogy az egeret és a billentyűzetet csak akkor érzékeli, hogyha már elindult a windows, tehát nem tudok belépni a biosba. Az alaplapom egy gigabyte z87n-wifi a legfrissebb biossal. A perifériákat lecseréltem, és kipróbáltam az összes usb porttal, de sehogy sem működik. -
ALI_G
veterán
Hi,
erre valaki?
-
forras2
őstag
Sziasztok!
Erről a mobilról mi a véleményetek? Megér ennyit?
-
spiritex
veterán
válasz Ricardo128 #59262 üzenetére
Lefuttattad már az Élményindex ellenőrzést? Mert le kell minden friss telepítés után.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Ricardo128
senior tag
válasz spiritex #59266 üzenetére
Öööööööööö...
Nekem senki se mondta, hogy ezt meg kell csinálni minden újratelepítésnél. Egyelőre nem produkálja azokat a hibákat, amiket eddig, szóval nem fagy meg az egér, remélem mostantól tökéletes lesz. Nagyon szépen köszönöm! Ha még fellép akármilyen hiba jelzek.gölmétcsül ©
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #59253 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
Valaki megtudja mondani, hogy a Zorro című TV-Sorozatból hány évadot adtak ki / csináltak ? (1957 -es , ami a Sorozat+ on megy)
Előre köszi !
(Wiki-n nem találtam erről info-t , csak azt, hogy 1957-1961 között volt csinálva)Filmadatbázis -on ezt találtam: 1-3 évad magyarul [link]
É
[ Szerkesztve ]
-
MacCaine
őstag
Azt tudja valaki, hogy hol lehet kapni nagy méretű digitális faliórát, amin van másodperc kijelzés is? Valami ilyesmire gondolok.
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Anyum mondta, hogy kb 2 hónappal ez előtt bekötötték volna ingyen a a T-sek a kábeltv-t, az internet és a telefon mellé, és havidíjat sem kellett volna fizetni. Ti tudok ilyen T-Home-os akcióról? Nézem az oldalukat, de nem találtam erről info-t. Lehet anyum anno félreértett valamit?
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
őstag
válasz Satyricon #59273 üzenetére
Nálunk az szokott lenni, hogy a TréHóm 1-2 évente megnöveli ingyen a sávszélt.
Valójában nem a sávszélt növelik, hanem az árakat csökkentik, és megszüntetik az adott legkisebb kategóriát, először 1->2 aztán 2->5 majd 5->10Mbit-re. Így érik el, hogy ha az áron nem is tudnak csökkenteni az évek folyamán, legalább többet nyújtanak érte.
Lehet, hogy nálatok is az történt, hogy az árkategóriába, amibe tartoztatok belevettek valamilyen minimális kábelcsomagot, és ezért nem találod ezt az akciót.
Próbálj meg úgy utána nézni, hogy ha most kötnél szerződést tv+net+telefonra, az mennyibe kerülne. Ha kb annyit fizettetek eddig, akkor valószínűleg erről lesz szó.
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
Satyricon
addikt
válasz razorbenke92 #59274 üzenetére
Jah, értem. Nemrég megkerestek, hogy 5-ről 10 megásra növelnék a net sebességet. Érdekel-e minket. Rákérdeztem akkor is itt a topicban hogy érdemes-e, nehogy szívás legyen a nettel, és túl sok jót nem mondtak nekem. Emiatt nem is mentem bele, és most már nem lehet változtatni a szerződésen. :S Akkor lehet az ingyenes kábeltv-s szolgáltatás is ugrott
Azért köszi hogy írtál
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
spiritex
veterán
válasz Satyricon #59275 üzenetére
A szerződésen új hűségvállalás mellett mindig lehet módosítani, feltéve, ha nem lefele lép az ember, ha felfele. Magyarul ha nem kevesebb szolgáltatást igényelsz tőlük, hanem többet, az általában lehetséges, úgyhogy megéri felvenni velük a kapcsolatot.
-
Vakegérke
félisten
Hasonlítsd össze gépigény szempontjából a rendszereket, és döntsd el, melyik szimpatikus.
Nálam az XP a kedvenc, pedig a második winyómon ott kuksol a Windows 7.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Lenne egy b@szot égető problémám! Vettem egy CSR 2.0 Bluetooth USB eszközt. Minden ok volt egy darabig, majd egyszer azt mondta hogy nem működik tovább. Ha a gépbe dugtam felismerte a közelben lévő telefonokat stb., de a drivert a windows nem tudja telepíteni és fájlokat se lehet küldeni, fogadni. Gondoltam elromlott, így kipróbáltam 10 másik gépen, mindegyiknél tökéletesen működik! Elegem lett, vettem egy újabb CSR 4.0 bluetooth sticket, de ennél is ugyan az a probléma. Bedugom, eszközt nem ismeri fel, de lehet vele keresni, talál is közelben lévő telefonokat, de fájlokat küldeni/fogadni már nem enged.
Ez már régóta jelen lévő jelenség. Közben tettem új rendszert és újra minden rendben ment az eszközzel, amíg valami progit fel nem telepítettem, ami magának rakott egy friss net.framework-ot. Onnantól használhatatlan megint!
Aki találkozott már ezzel a jelenséggel, az kérem ossza meg velem, vagy oldjuk meg ha van ötletetek, mert már készen vagyok!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
OgKush
senior tag
Win 7 telepitese elott azt irja, hogy hianyzik a cd/dvd olvaso driver, es nem engedi telepiteni a rendszert.. Ilyenkor mit lehet csinalni?
-
Dexter-2000
őstag
egy idő után tényleg csak pénzért lehet a hirdetéseimet meghosszabbítani?
Szép napot!
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz Dexter-2000 #59282 üzenetére
yes !
(vagy ha lejár, csinálsz egy új hírdetést amibe az szerepel ami lejárt, ha ezt a "szabályzat" engedi !)
L
-
Dexter-2000
őstag
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Nemt aláltam megfelelő topikot, így itt kérdezném:
tudtok ajánlani e-book konvertáló programot, ami tud prc fájlba alakítani pdf-ből vagy más formátumból könyveket? Mert az Ebok calibre csak mobi-t tud, de használhatatlan minőségben..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- OLED TV topic
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DIGI kábel TV
- Nők, nőügyek (18+)
- Microsoft Excel topic
- Apple asztali gépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest