Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4830) Móci


Móci
addikt

Tegnap megnéztem a First Squad című animét.
Ismertető.

A Studio 4°C ismét kitett magáért, remek mozit kaptunk. A grafikára egy rossz szavunk sem lehet, nekem legalábbis nagyon tetszett. A hang szintén ott van a topon, bár sokaknak biztos, hogy furcsa lesz az orosz nyelv. Egyáltalán nem rossz a helyzet, a szinkronszínészek egész jól teljesítenek, úgyhogy nem kell félni tőle!
Én a vágott, dokumentumfilmek (vagy mi a csodák) nélküli verziót láttam. Így nagyon jó, pörgős volt a sztori, s bizony nem lehetett unatkozni. El sem merem képzelni, hogy ezt a jó tempójú cselekményt időről időre megszakítják. Sajnos márpedig így van. Maga a történet igaz, hogy eléggé khmm kategória (nácik, fekete mágia... nem valami eredeti), de mégis sikerült jól összehozni. Sőt, nagyon is érdekes lett! Így az egy negatívum, amit említhetek, az az, hogy nincs belőle több. Mert kellene. Nagyon kellene.
Az elején idegenkedtem tőle, pont az orosz vonatkozás miatt (nyelv, no meg én személy szerint annyira nem rajongok értük), de félretettem ezeket az előítéleteket, s kellemesen csalódtam.

10/10

Ha kijön dvd-n nálunk is, meg fogom venni. Remélem kapunk egy jó díszdobozos kiadást...

"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.