Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2001) Chandler


Chandler
senior tag

honnan lehet beszerezni a death note-ot?

(#2002) zsiga667 válasza Chandler (#2001) üzenetére


zsiga667
addikt

Torrent vagy IRC. A torrent ugye illegális a feltöltés miatt, így vedd úgy hogy nem is említettem ;), az IRC-es letöltésbe viszont az ASVA se tudna jogilag belekötni.

Szerk.: Itt pedig megtalálod a sorozatot fordító subbercsapatok elérhetőségeit: [link]

[Szerkesztve]

(#2003) #PeTeY# válasza zsiga667 (#2002) üzenetére


#PeTeY#
tag

Erről az IRC-es megoldásról tudnál küldeni valamit priviben? Érdekelne. Egyébként torrentet én sem használok/használtam sosem pont amiatt, amit említettél, pedig elvileg ott minden ott van.

(#2004) Hellfrost válasza #PeTeY# (#2003) üzenetére


Hellfrost
csendes tag

Hát ott van minden, csak leszedni nem lehet semmit, vagyis igen, azt ami nemérdekel, ami kéne azt alig töltik, szal ha a sebességet k-ban mutatja már örülsz, én utálok mindenre egy hónapot várni, de úgy is jártam már hogy 2 hét után lelécelt az utolsó feltöltő, és 80% fölött dobhattam el az egészet, a torrent felejtős, max ha nagyon odavagy valamiért és sehol máshol nincs.

(#2005) HSNet válasza Agostino (#1911) üzenetére


HSNet
aktív tag

lo,
csatlakoznék a remek kezdeményezéshez :DDD

1. Kedvenc animéd?
Erősen hangulatfüggő, most éppen a Nadesico - Prince of darkness és a Mai-HIME, de egy hete még biztosan mást mondtam volna :) Az all time favourite-ok a Crest / Banner of the Stars, GitS és a Gundam Wing / SEED, ezeket bármikor szivesen újra nézem.

2. Legszimpatikusabb karakter?
Abszolult kedvencem nincs, de az amnézia, zavart személyiség, sötét múlt általában alapfeltétel ^_^ . Ha csak egyet lehet mondani, akkor most éppen Alucard (Hellsing) ;]

3. Legunszimpatikusabb karakter?
Heero Yuy (Gundam Wing), enyire semmilyen karaktert nem tudok még egyet. Se valami kellemesen gonosz motiváció, se személyiség, se semmi.

4. Legvicesebb karakter?
Sagara Souske (FMP) / Sagara Souske Bonta kun módban (FMP? Fumoffu)

5. Kedvenc stúdiód?
Gonzo (eddig nem láttam tőlük olyat, ami ne tetszett volna), I.G-vel szorosan a második helyen, és Sunrise a harmadikon (náluk vannak a Gundam jogok :B )

6. Melyik anime végeztével álltál nagyon közel ahhoz, hogy elsírd magad szomorúságodban? Egyáltalán volt ilyen?
Sok olyan volt. Meg olyan is, hogy örömömben.

7. Van olyan sorozat, vagy film ami miatt változtattál eddigi életviteteleden negatív vagy pozitiv irányba?
Fruits Basket...

8. Mi tesz egy animet jóvá?
Számomra a hangulata (ebben sokat számítanak a hangok / aláfestő zenék is), a története, a történet vezetése vagy a mondanivalója. Ha ebből legalább kettő megvan, akkor a többi mellékes.

9. Ha valakivel szeretnéd ezt a stílust megszeretettetni, melyiket mutatnád meg neki?
Változó. Volt akinél Elfen Lied-el kezdtem, volt akinél a Noein volt a ''megoldás'', GitS is szóba jöhet, Hellsing sem rossz és nem zárkozom el a Love Hina-tól sem :B . Nagyon függ annak a személyiségétől / preferenciáitól, akit meg akarok fertőzni ;] . Egy biztos, nem szabad sem a klasszikus 80-as évekbeli sorozatokat (Gundam 0079, Macross), sem a túl elvontakat (NGE, Fruits Basket) erőltetni, csak ha már kialakult a szükséges függőség.

10. Ha megtehetnéd, melyik karakternek pancsolnál be egy hatalmasat? : ))
Heero Yuy (Gundam Wing) / Shinn Asuka (Gundam SEED Destiny)

In God We Trust. Everyone else must have an X.509 certificate.

(#2006) Agostino válasza HSNet (#2005) üzenetére


Agostino
addikt

Üdv.

6. hoz annyit tennék hozzá, hogy nekem legutoljára a Samurai Champloo hozta azt a hangulatot, hogy a legvégén majdnem sírtam, de kivételesen örömömben. Nagyon jólt esett, hogy happy end lett a vége. : )))

                          hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse

(#2007) zsiga667 válasza #PeTeY# (#2003) üzenetére


zsiga667
addikt

Mivel közérdekű információról van szó (hadd kapja meg mindenki gyorsan, legálisan, feltöltés nélkül a napi anime-adagját :) ), beírom inkább ide.

Leírás a DCC / Fserve letöltésről: [link]
XDCC botokról való letöltés ismertetése: [link]
Az aniDB-n [link] megtalálod minden sorozatnál hogy kik adták ki, (van általában értékelés is hogy melyik csapat milyen munkát végzett az adott sorozat esetében) illetve a subber-groupok elérhetőségeit, többek között a honlapjuk és/vagy irc csatijuk címét.
Ha van honlapjuk akkor mindenképp nézz fel oda és olvasd el hogy mit írnak a letöltésekkel kapcsolatban, mert egyrészt elkerülhetsz egy bant (pl. a @find parancs nagyon sok helyen tiltott), illetve ha XDCC botokkal dolgoznak akkor a botok csomaglistája is nagy valószínűséggel fent van. (Ha nincs, akkor közvetlenül a bottól lehet lekérni.)
Ha nincs honlap, akkor lehet egyből a csatira menni, ahol csatlakozás után érdemes elolvasni azt a 2-3 sornyi infót amit rögtön megkapsz a belépésnél, ebben általában le vannak írva az engedélyezett parancsok, vagy a szabályzat letöltéséhez szükséges trigger (ami általában !rules szokott lenni egyébként). Ha valamit nem értesz, kérdezz nyugodtan, általában segítőkészek az emberek a legtöbb helyen.

(#2008) Hellfrost válasza zsiga667 (#2007) üzenetére


Hellfrost
csendes tag

Kérdés: Mennyire gyors és megbízható ez a műsor?

(#2009) zsiga667 válasza Hellfrost (#2008) üzenetére


zsiga667
addikt

Nagyon. :) Csak van amikor sorba kell állni, és egyszerre általában csak egy file-t lehet lekérni botonként (de ez függ a bot beállításától is, van aminél ötöt felvehetsz a listába). Ha eljutottál odáig hogy elkezdje a letöltést, akkor gond nélkül és gyorsan jön (nálam simán max sebességen, mondjuk csak 1Mbit-es a letöltésem), kb. mint ha FTP-szerverről töltenél.

(#2010) bozont


bozont
veterán

Itt egy még készülő anime, Ergo Proxy. Most találtam ré nemrég, már a 17. résznél tartanak. Még csak az első rész van meg, belenézegettem, elég érdekesnek tűnik, egy sci-firől van szó, gyöynörűszép animációval( tényleg nagyon szépen néz ki, nekem a régebbi kézzel készített rajzok jobban bejönnek, de ez nagyon ott van). A történetet pontosan nem ismerem, de amennyit sikerült megtudni, robotok és emberek együtt élnek, de vmilyen rejtélyes gyilkosságsorozat veszi kezdetét. Ennek kivizsgálására küldenek egy nőt, de kiderül h több van a dolog mögött mint ami látszik, említésre kerül vmi ''Awakening'' nevű tikos projekt, aminek köze lehet a dolgokhoz...
Itt a link a saját oldalhoz: [link] Angol nyelvű oldal, vannak trailerek, meg minden.

[Szerkesztve]

(#2011) Hellfrost válasza zsiga667 (#2009) üzenetére


Hellfrost
csendes tag

Kösz az infót, majd kipróbálom.

(#2012) Hellfrost válasza bozont (#2010) üzenetére


Hellfrost
csendes tag

Nekem nagyon teccik, nem nézek félkész semmit, de ha befejezték tuti nem hagyom ki.

(#2013) zsiga667 válasza Hellfrost (#2012) üzenetére


zsiga667
addikt

Pedig érdemes még folyamatban lévő sorozatokat nézni, a várakozás a részekre nagyon sokat dob a hangulaton, egy egyébként középszerű sorozat is kellemes élmény tud lenni. ;)

(#2014) Hellfrost válasza zsiga667 (#2013) üzenetére


Hellfrost
csendes tag

Nekem személy szerint a gondolattól is feláll a szőr a hátamon, hogy tűkön ülve lessem mikor jön a következő rész :) Meg a rövidebbeket jobbszeretem egyben megnézni, így végig elkísér az alaphangulat, meg könnyebb is megérteni szerintem, ha nem hónapokkal ezelőtt láttad az elejét. Meg ott a kockázat, hogy nem fejezik be, vagy nem tudod megszerezni a végét... Mindegy, ki hogy szereti, én maradok a jól bevált módszernél :D

(#2015) zsiga667 válasza Hellfrost (#2014) üzenetére


zsiga667
addikt

Én is pont így voltam vele, aztán télen belenéztem a F/Sn első részébe, és nem volt megállás. :) Szerintem megéri, szerintem nagyon jó érzés szombat este ötpercenként a tokyotosho-t lesni hogy mikor jön már ki az új rész. Olyasmi mint amikor karácsonykor egész nap az estét várod amikor rávetheted magad az ajándékokra és a kajára. :D

(#2016) Chandler


Chandler
senior tag

nem tudna valaki egy kicsit segiteni irc ügyben? mert az van hogy belepek egy szobaba, es addig ok, !list, lejonnek a triggerek vagy mik :DDD es utana hogy tudom lekerni a fileok listajat? meg ha beirom hogy @find valami akkor kickelnek vmiert egy csomo szobabol...

(#2017) Agostino válasza Chandler (#2016) üzenetére


Agostino
addikt

Szia.

Amikor anno így szedegettem a videoklippeket, akkor a nekem tetsző triggert beírtam a main ablakba, akkor asszem bedobott egy bothoz. Ott dir parancs, lejött a lista, cd.. belépsz a mappába, cd/ asszem ki, letölteni meg úgy töltöttem, hogy /get ikszipszilon.avi. Remélem erre gondolsz. : )

                          hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse

(#2018) Hellfrost válasza zsiga667 (#2015) üzenetére


Hellfrost
csendes tag

Hát, szerintem nem olyan, mert karácsonykor igaz várni kell, de ha eljött az idő tied az egész, nem csak egy kis darabot kapsz, a többire meg várj jövő karácsonyig, de akkor is csak egy darabka lesz, és mire meglesz az egész már rég elkutyultad az első darabokat, én így látom :D

(#2019) zsiga667


zsiga667
addikt

Chandler: A triggert kell beírni vagy a csatira vagy a szerverablakba. Ha Fserve-ről van szó akkor egy új ablakban megjelenik a lista (úgy tudsz navigálni mint DOS-ban, DIR, CD, stb. De le lesz írva minden abban az ablakban.), ha XDCC botról akkor meg letöltődik a bot packetlist-je, egy txt file. Ebben meg le van írva hogy melyik file-hoz milyen parancsot kell beírnod. Tulajdonképp copy-paste az egész. :) A @find a legtöbb csatin tilos, ezt írják is a szabályzatban.

Hellfrost: Az érzésről beszélek. :) Ha nem hiszed próbáld ki. ;)

(#2020) Chandler válasza zsiga667 (#2019) üzenetére


Chandler
senior tag

áh köszi :)
de asszem inkabb felhagyok az irc el mert akarhanyszor csatlakozom a tűzfal port scant meg
hasonló dolgokat vesz észre, ugyhogy sztem nem fogom hasznalni... vagy ez nem veszelyes?

(#2021) HSNet válasza bozont (#2010) üzenetére


HSNet
aktív tag

Proxy már kijött végig,[link] a Pino no Usagi féle változat szerintem egészen jó lett, én 13-asig láttam, pillanatnyilag felfüggesztve, megvárom, hogy befejezi-e a Shinsen Subs, ha karácsonyig nincs vele mozdulás, akkor megnézem a maradékot is, erősen jó odáig, kezdenek a dolgok megkeveredni :)

In God We Trust. Everyone else must have an X.509 certificate.

(#2022) Chandler


Chandler
senior tag

najo az ircen nagyon sok virus jön akarhanyszor csatlakozok egy server hez mindig blokkol vmit a tuzfalam, szoval sztem mindenki csak ovatosan banjon az irc el :o

(#2023) Chandler


Chandler
senior tag

X TV-t ismeri vki?
én most tartok a 6. résznél és nagyon bejön :)
arról szól nagyon tömören hogy van Kamui aki eldöntheti hogy megmenti a világot vagy elpusztítja...

(#2024) zsiga667 válasza Chandler (#2022) üzenetére


zsiga667
addikt

:) Az nem vírus.
Idézet az irc.rizon.net-ről:
''Rizon reserves the right to do a passive scan on your system to ensure it does not provide a security risk to our network/users. These scans will originate from 204.8.34.130, please don't fill up our mailbox with abuse reports. See #abuse for more information. Pursuant to United States : Code (USC), Title 18, Part 1, Section 2701 Parc (c).''
;)

[Szerkesztve]

(#2025) siriq válasza zsiga667 (#2024) üzenetére


siriq
őstag

Hmm a regi szep idok amikor meg sajat csatink volt es botokkal persze......
Amugy nagyon ajalom mindenkinek az irc-t. Baromi konnyu a hasznalta ha meg akarja tanulni az ember letoltesre.

Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.

(#2026) Chandler válasza zsiga667 (#2024) üzenetére


Chandler
senior tag

áh :DDD
mind1 akkor is egyszerűbb ftp-ről tölteni, és eddig 1 dolog nem volt fenn amit kerestem, a death note, de az is sztem nemsokára felkerül :)

(#2027) zsiga667 válasza Chandler (#2026) üzenetére


zsiga667
addikt

Persze, egy szintig jó az FTP. Cask amikor valaki kezd annyira elmebeteggé válni mint én hogy mindenből a legjobb minőségűt akarja, akkor alternatív beszerzési források után kell nézni. :) Nameg nekem amúgyis használnom kell az IRC-t a fansubolás miatt, a csatin beszéljük meg a dolgokat, bár van FTP is.

(#2028) #PeTeY# válasza zsiga667 (#2027) üzenetére


#PeTeY#
tag

Nagyon köszi a leírást az IRC-ről. Időközben én is találtam egy leírást és egy fórumot, ami ezzel foglalkozik, de még nem volt időm kipróbálni. Talán ma este vagy a héten megnézem.

Más. Tegnap éjjel kivégeztem a Samurai Champloo című nagyszerű művet. Nagyon tetszett. A rajzstílus, a rendezés, a vágások, a zene (ki gondolta volna, hogy 1800-as évek Japánjában játszódó sorozathoz ennyire illik a hip-hop.), a karakterek és a mód, ahogy megtudunk róluk egyre többet, hogy van a sorozatban humor (nem is kevés), dráma, romantika pont a kellő mennyiségben, stb. Még a magyar felirat is profi volt. Általában a happy end ellen vagyok, mert néha nagyon ''természetellenes'' és logikátlan (tudom-tudom, hiányzik egy kerék), de itt komolyan szurkoltam, hogy mégis boldog befejezése legyen a sorozatnak. Ugyan nem lett a legnagyobb kedvenc a sorozat, de azon a bizonyos top10-es listán párat hátrébb szorított nálam.

zsiga667: Nem is tudtam, hogy egy fansubber (de szép ''magyar'' szó) csapat tagja vagy. Megkérdezhetem melyiké? Hátha ismerem pár munkátokat.:)

(#2029) zsiga667 válasza #PeTeY# (#2028) üzenetére


zsiga667
addikt

Örülök hogy segíthettem. :)
Cowboy Bebop-ot láttad már? Mert ha nem akkor mindenképp ajánlom, ugyanaz rendezte aki a Champloo-t, sokmindenben hasonlít a két sorozat.

Animeyuki. Itt egy lista hogy miket csináltak eddig [link], a legismertebb talán a két Ah! My Goddess TV-sorozat. Egyébként még csak kezdő vagyok, a múlt héten vettek fel a Quality Control csapatba, többek között a Le Chevalier D`Eon részeit fogom ellenőrizni.

(#2030) Agostino válasza #PeTeY# (#2028) üzenetére


Agostino
addikt

Üdv.

Testvír, keblemre. : ))))

Samurai Champloo nekem üt mindent. : )))

Mugen karakterén betegre röhögtem magam. 23. rész, baseballos, na azon nagyon komolyan kiakadtam. : ))

Mellesleg igen : a magyar felirat nagyon rendben volt. Kevés ilyen jót láttam eddog.

                          hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse

(#2031) EchoNorbi válasza HSNet (#2005) üzenetére


EchoNorbi
tag

1. Kedvenc animéd?
Hellsing

2. Legszimpatikusabb karakter?
Alucard, Spike (Cowboy Bebop)

3. Legunszimpatikusabb karakter?
Hmm.. Ezen még nem gondolkodtam.

6. Melyik anime végeztével álltál nagyon közel ahhoz, hogy elsírd magad szomorúságodban? Egyáltalán volt ilyen?
Persze, mindíg szomorú vok, ha egy jó sorozat végére érek. (Sajnálom, hogy nincs belőle több rész.)

8. Mi tesz egy animet jóvá?
Első a történet és a hangulat. De nekem még fontos a rajzolás is.

9. Ha valakivel szeretnéd ezt a stílust megszeretettetni, melyiket mutatnád meg neki?
Ha jól emlékszem az első igazi anime, amit végignéztem a Van dread volt, de én nem ezt ajánlanám. Talán a Cowboy Bebopot. Az néhol komoly máskor könnyed szórakoztató.

Nyugtával dicsérd a papot.

(#2032) #PeTeY#


#PeTeY#
tag

zsiga667: Cowboy Bepop-ot még nem láttam, vagyis csak részleteket mikor ment az A+-on, de igazság szerint nem nagyon figyeltem rá, mert mindig valami mással foglalkoztam. Most viszont akkor utánanézek ennek a sorozatnak is. Köszi.:)
A ''munkához'' pedig gratula, és sok sikert. A Le Chevalier D'Eon pedig eléggé felkeltette az érdeklődésemet (francia ugye, ami nekem ''hivatalból kötelező'', ráadásul az egyik kedvenc korszakomat mutatja be), ugyhogy figyelemmel fogom kísérni, hogy mit alkottok.:D

Agostino: :DDD Nagy sorozat az tény. Kicsit most haragszom, mert ''lenyúltad'' az ötletem. Én akartam Mugen-fejet magamnak, mint avatar.:) Így viszont marad Jin, vagy még jobb: egy kövér Fuu.:D A baseball-os rész tényleg nagyon jó volt. Végig röhögtem az egészet. Mugen nagy arc, ahogy ''elrendezi'' a kajaszámlát.:) Ja, meg a nyomozó és a baseball-os ürge, ahogy kamunikálnak egymással, vagyis a baseball-os mutogat.:D
Szívesen néznék még hasonló alkotásokat. Bár egy ilyen anime után, a többi már nem fog olyan jónak tűnni.

Szerk.: Bocs a sok smile-ért, de többet már nem tudok kivenni (ill. nem akarok).

[Szerkesztve]

(#2033) Agostino válasza #PeTeY# (#2032) üzenetére


Agostino
addikt

Üdv.

Ne haragudj, hogy keresztülhúztam számításaidat, cserébe, adok neked pár galériát, ahonnan szerezhetsz magadnak a jövőben remek alapanyogakat az avatorodnak, de szerintem addig még soksok animet láthatsz, ahol talán szimpatikusabb karakterek is lelsz. : )))

Amolyan rajongói alkotások : [link]

Hátterek #1:[link]

Hátterek #2: [link]

Hátterek #3: [link]

Mindez a teljesség igénye nélkül lett felsorolva, de ezek messze a legjobbak, relative széles felbontásskálán nézve.

Jah hát ahogy a kaját intézte az világbajnok volt. : D '' Nektek is futnotok kellett volna!''

Ebben a részben még a rendőr is nagyon pwned, amikor a haditengerészek fegyvert fognak rá, aztan mondja : ''Amerikacsan amerikaiii...'' Dirr, dirr. : DD

                          hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse

(#2034) Sir Pocok


Sir Pocok
őstag

Hát igen a samurai champloo tényleg egy alap anime. :C

Még egy szamurájos anime ami nekem nagyon bejött az a tale of shura (shura no toki).
Szerintem nézzetek utána mert nagyon jó!

Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.

(#2035) #PeTeY# válasza Agostino (#2033) üzenetére


#PeTeY#
tag

Nagyon köszi a linkeket. :R Ha otthon normális net elé kerülök, akkor átnyálazom magam rajtuk. Mundjuk igaz, hogy mire itt nekem saját avatárom lesz...

Igen, sok emlékezetes karakter van benne. Jó, hogy a mellékszereplők is kedvessé válnak az embernek. Ott van például a másik nagyon vicces figura, a homokos holland nagykövet.:D Annál a résznél is majd' leforultam a székről.

Sir Pocok: Köszi, utána nézek, ennek a sorozatnak is. Hétvégére még ugysincs mit néznem.:)

(#2036) g4dg3t


g4dg3t
senior tag

[link]
11ev utan jatszak itthon is :D

Magyar cimet aki kitalalta ahh :W

(#2037) zsiga667 válasza g4dg3t (#2036) üzenetére


zsiga667
addikt

Mi a bajod a ''Páncélba zárt szellem''-mel? Egyrészt jobb mint a Szellem a kagylóban (igen, komolyan volt ez a címe egy időben...), másrészt elég jó fordítása az angol címnek, harmadrészt az eredeti japán cím (Koukaku Kidoutai) szó szerint fordítva kb. annyit jelent hogy 'páncélozott rohamrendőrség'. ;)

Ja és bibibííííí én ott voltam a premieren. :P :D (Mellesleg a cikk pontatlan, hét ( azaz 7) perc alatt fogytak el a jegyek. :DDD)

(#2038) EchoNorbi válasza zsiga667 (#2037) üzenetére


EchoNorbi
tag

Nem igazán értem, ezt én már láttam a magyar királyi televizó 2-es csatornáján. Szóval hol magyar premier. :F

Nyugtával dicsérd a papot.

(#2039) zsiga667 válasza EchoNorbi (#2038) üzenetére


zsiga667
addikt

Mozifilm, mozivásznon. ;)

(#2040) Chandler


Chandler
senior tag

adták az m2-n a GITS-et? :DDD

(#2041) zsiga667 válasza Chandler (#2040) üzenetére


zsiga667
addikt

Persze, még topicja is van, keress rá. :D

(#2042) g4dg3t válasza zsiga667 (#2037) üzenetére


g4dg3t
senior tag

sry lehet csak az en bitagyamnak fura :B
shell szorol nekem elsosorban a nagygepes rendszerek parancsertelmezoi (hej / burok) ugranak be...es a filmhez vegulis passzolna ez a jelentes :)

(#2043) zsiga667 válasza g4dg3t (#2042) üzenetére


zsiga667
addikt

Nekem meg sörét ugrik be róla. :D
Egyébként volt már sok vita a címmel kapcsolatban, hallottam már ezerféle változatot, és ez a Páncélba zárt szellem még a jobbak között van. ;) (A kedvencem a Kísértet a benzinkúton. :DDD)

(#2044) g4dg3t válasza zsiga667 (#2043) üzenetére


g4dg3t
senior tag

Kísértet a benzinkúton
Ez telleg mindent visz :C

(#2045) Chandler válasza g4dg3t (#2042) üzenetére


Chandler
senior tag

nekem meg a kagyló szó ugrik be róla :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :))

(#2046) bozont válasza Chandler (#2045) üzenetére


bozont
veterán

A shellnek van egy olyan jelentése is hogy test, nekem a Testbe zárt szellem eddig a leghozzáilőbb, bár ha a marketinget nézzük úgy már más a helyzet.

(#2047) Hellfrost válasza zsiga667 (#2043) üzenetére


Hellfrost
csendes tag

Juj. ez a benzinkutas tényleg elég fájdalmas, pont az ilyenek miatt nem szeretem a fordításokat :D

(#2048) Chandler


Chandler
senior tag

keresem az összes dragon ball+dragon ball z-t...
ha valakinek meg van privizzen ram plz, fizetnek is erte :)

(#2049) EchoNorbi


EchoNorbi
tag

Hi!

Tud valaki vmit a Hellsing OVA-król?
Én csak két episódot találtam, de azt több változatban.
A többi most készül, vagy ennyit csináltak, vagy mi? :F

A választ előre is köszönöm. :R

Nyugtával dicsérd a papot.

(#2050) Chandler válasza EchoNorbi (#2049) üzenetére


Chandler
senior tag

[link]
9 részes

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.