Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#27001) nem_tom válasza Máté94 (#27000) üzenetére


nem_tom
őstag

Nem muszáj átesni a ló túloldalára. :DDD

(#27002) Máté94 válasza nem_tom (#27001) üzenetére


Máté94
addikt

Félreértés ne essék, egyébként egy jó sorozat, csak hát ha csajos nem, akkor... :DDD

(#27003) Nova96 válasza nem_tom (#27001) üzenetére


Nova96
őstag

Én hülyére nevetem rajta magam. :DDD
Főleg, hogy szerintem a korosztálya ahol üt elégé, behatárolja. (Középiskolás fiúk nehéz élete. :)) )

Más:
Nodame: Meeennnyire másra számítottam, de kifejezetten tetszik.

(#27004) nem_tom válasza Nova96 (#27003) üzenetére


nem_tom
őstag

Abba a korosztályba már nem tartozom bele, de talán egyszer megnézem ha el nem felejtem. :D

(#27005) Nova96 válasza nem_tom (#27004) üzenetére


Nova96
őstag

Attól függetlenül, még nem az korosztály és nevet rajta sokat.
Bár itt nem rendes slice of life kell gondolni, mert ~japán középiskolás élet ami el van túlozva. :DDD Szerintem heti részekként kikapcsolódásnak tökéletes.

(#27006) bandiras2 válasza unclefucka (#26996) üzenetére


bandiras2
senior tag

3 Teljesen eltérő történet. Nagyon egyedi hangulat. Nekem a Sonic Boom Squadron a kedvencem a három közül. Remélem a gép a War thunder-ben valamikor repülhető lesz :)
Az első film Ta-190 -je már repülhető, nagy kedvenc a típus, de még egy örökkévalóság hogy megszerezzem.
A középső film kissé kilóg a sorból, de helye van a többi között.

Ha tetszett ez a 3 kisfilm, akkor feltétlen ajánlom a Memories -t [link] is megtekintésre. Szintén 3 egyméshoz nem kapcsolódó kisfilm, nagyon egyedi hangulattal,és döbbenetes történetvezetéssel.
Magnetic Rose: Űrhajós hard scifi, inerciális Newtoni fizika, durva történet
Stink Bomb: Ez valami szürreális volt
Cannon Fodder: Ez még inkább szürreális volt.

A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

(#27007) Mister_X


Mister_X
nagyúr

Picit szar érzés hajnali egykor beesni a bejárati ajtón meló után, de kárpótolt, hogy pár futó sorozatból jött új epizód. A Rail Wars!-ban még mindig tetszik az alaptéma, de kissé elnagyolt. A Tokyo Ghoul eléggé epikusnak néz ki. Glasslip színvonalas sol, a Locodol pedig pozitív csalódás - bár ugye eddig csak két rész ment le.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#27008) unclefucka válasza bandiras2 (#27006) üzenetére


unclefucka
senior tag

bandiras2:
Köszi az ajánlást! Hétvégén nekiállok mindkettőnek.

Locodol:
Kíváncsi vagyok, azok után, hogy

[SPOILER]
Yukari ilyen szépen felkészült a lány-lány kapcsolatból és még azt a pingvint is oly gyengéden ölelgette, amin még érezte Nanyako testmelegét,
[/SPOILER]

Vajon lesz-e Shojou Ai a történet során? (Remélem lesz :K ) Nanyako! <3 :DDD
Ez legalább kompenzálná ezt a mérhetetlen mennyiségű -férfi- buzulást a szezon során. Most már legalább elővigyázatos vagyok, mielőtt belekezdek valamibe, amit nem tudna feldolgozni a szervezetem.

Glasslip:
Ennek nagyon szép a grafikája! A történet alapja egyelőre nagyon sci-fi, de ezzel együtt nagyon várom, hogy mi sül ki belőle.

Rail Wars:
Ezt már csak vasutas mivoltom miatt is kötelező megnéznem, még az a szerencse, hogy sokkal kevésbé szól magáról a vasútról.

[ Szerkesztve ]

Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.

(#27009) Mister_X válasza unclefucka (#27008) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Remélem nem lesz belőle shoujo ai... Ja és Nyanako ;)

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#27010) Totheground válasza Mister_X (#27009) üzenetére


Totheground
addikt

Remélem az lesz. :K

Nem mellesleg a shoujo ai még mindig egy nem létező kifejezés, hanem valami, amivel a nyugati nézők jöttek fel.

[ Szerkesztve ]

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#27011) Máté94 válasza Totheground (#27010) üzenetére


Máté94
addikt

Ühm-mü. :K

(#27012) unclefucka válasza Totheground (#27010) üzenetére


unclefucka
senior tag

Tőlem lehet Yuri is. :))

Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.

(#27013) Máté94


Máté94
addikt

Zankyou no Terror

1.rész:

" ... Tokió városát holnap délután 3 órától beborítja majd a sötétség. Shinjuku-felé hatalmas szikrák is hullhatnak. Kérjük vigyázzanak életükre, ha esetleg elhagynák otthonaikat. Addig is, további szép napot kívánunk!"

Rendkívül vártam már, különösen a képi világ kidolgozottsága miatt. Első rész létére nem látott el sok információval, azt a keveset is inkább ránk bízták, hogy találgassunk, ami jó koncepció a sorozat rövidségére nézve. Nálam eddig a legjobb, úgy tényleg, rendkívül szeretem az ilyen témákat, karaktereket. :)

Majimoji Rurumo

1. rész:

"Shibaki Kouta, az Okkult Klub tagjaként kénytelen az egy könyvtárban talált varázskönyv segítségével megidézni egy boszorkányt. Mivel ez első látásra nem történik semmi, nem is igazán törődik tovább vele. Nem mellesleg, egy szerencsétlen flótás, akit lánymánia miatt az összes ellentétes nemű kerüli, mint a pestist, és minden próbálkozása ellenére nem képes mögüle kibújni. Kis idő elteltével megjelenik előtte egy furcsa kalapos lány, egy macskával a vállán, állítva két nap múlva meghal, mivel teljesítette a szerződés rá eső részét... ami a lány alsóneműje volt."

Nem kimondottan egyedi, de mégis szórakoztató. "Nazo no Kanojo X" jutott róla az eszembe, kivéve a sok "nyálat" persze :U . A varázslós téma is egy olyan, ami sokak számára megnyerő lehet. Olyan légiesen könnyed az egész, semmi zavaró tényező nincs.

PSYCHO-PASS Extended Edition

1. rész:

Ahogy eltervezték, levetítik az első évadot, ahol 1 rész kettőnek felel meg. Néhány új monológ, és igen "béna" CGI átvezető, és pár aláfestő zenét cseréltek le.

Persona 4 The Golden Animation

1.rész:

A sorozat az eredeti "Persona 4 - THE ANIMATION" remake-je, annyi csavarral, hogy egy új szereplővel bővül a gárda és fele annyi epizód alatt dolgozza fel a játék történetét.

"Egy kis japán városban, Inaba-ban furcsa gyilkosságok történnek, amik főleg ködös, esős idő esetén fordulnak elő. Ugyanekkor titokzatos pletykák szólnak az úgynevezett "Éjféli adás"-ról, ami szintén esős időben látható, ha egyedül egy kikapcsolt TV előtt ülve nézi az ember. Eszerint, aki ilyenkor nézi, az megláthatja személyiségének "másik felét"."

Marie! :B

Kuroshitsuji: Circus Hen

1.rész:

Az anime igazából onnantól kezdődik, ahol az első évad eltért a mangától, vagyis a Ripper Arc (6. rész) után, ahol a Curry Arc-al (13-15. rész) visszatér az eredeti szálhoz, tehát az első évad 15. része után járunk, ha a mangát követjük.

Mivel az 1. évad is rengeteg fillert tartalmazott, a 2. évad még többet, így tekinthetjük "half-reboot"-nak, de addig újra élvezhetjük a Phantomhive-ház mindennapjait. :))

Rokujouma no Shinryakusha!?

1.rész

Most légy okos, vizibusz. :((( Spoiler-nélkül ezt... :B

"Satomi Koutarou középiskolai tanulmányai megkezdése előtt, beköltözik egy igen olcsónak számító (¥5,000/hó) 6 tatamis kis szobába, ahol felkészülhet az önálló élet viszontagságaira és a felnőtté válás útjára léphet. Amit viszont figyelmen kívül hagy, az nem más, mint, hogy a Corona Apartmanház 106-os szobája el van átkozva. Beköltözése pár nappal pedig, ezek pletykák igaznak kezdenek tűnni..."

Vicces lesz, az már tuti. Itt nem fog senki sem unatkozni egy perce sem. :D

Tokyo ESP

1.rész:

Amikor hirtelen megjelenik Yomi és Rei a Gai-Rei: Zero-ból kicsit megijedek, hogy mit is nézek akkor? :DDD

"A Japán Országgyűlés épületét megszállták az esperek, akik szó szerint a levegőbe repítették azt, politikusostól, mindenestül. Közben Tokióban zavargások törtek ki, folyamatos robbantások következnek egymás után szerte a városban. Mindenki egy "Fehér lány"-ról beszél, aki majd újra elhozza a békét a városlakók számára."

Rendkívül sokat mutatott magából eddig a rész, reméljük a következőben pótolják. Végre, itt nincs gond a cenzúrával és az összecsapások sem sírásból állnak. Nem mutatott sokat, de amit igen, az jó volt. Kedvenc témáim közé tartozik megint, reméljük nem csalódunk. :)

(#27014) Máté94


Máté94
addikt

Shirogane no Ishi: Argevollen S01E02: Rendben... az OP még mindig jó

Tokyo Ghoul S01E02: Több mint 80%-os cenzúra... nem semmi! :Y Rize-san jó kis hangulatkeltő, de Kaneki abbahagyhatná a sírást.

Locomot... Locodol S01E02: Csak nem... biztos rosszul láttam, éltem meg... de... végre rájöttek, hogy ez a sorozat magában nem lenne valami izgalmas, ezért beletettek egy, hmm, "csavart"? :DDD
Nyanako még mindig zseniális! :C

Rail Wars! S01E02: Jó volt... :U Ami azért is furcsa, mert 12-egytucat sablon story, de igazán fel se tűnt. Azért lehetne egy kicsit többet is beszélni a vasútról, engem nagyon érdekelne. :)

SAO S02E02: Azon kívül, hogy a rész ⅓ majdnem az első rész végéből állt, szép kis harcot hoztak ki. Kicsit fókuszáltunk Sinon-ra, aki kb. Kirito, csak lányban. Legalábbis így másodjára.

(#27015) Mister_X válasza Totheground (#27010) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Ha az lesz, akkor dobom a g*cibe, remélem nem basszák el. Jó az alaptéma és a karakterek is szerethetőek. Attól, hogy Yuu-chan olvasott egy yuri mangát, még nem kell ferde hajlamúnak lennie... ne is legyen.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#27016) Totheground válasza Mister_X (#27015) üzenetére


Totheground
addikt

Túl merev vagy. ;]

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#27017) Máté94 válasza Mister_X (#27015) üzenetére


Máté94
addikt

Nekem az a vélemény, hogy ezzel Yukari sokkal "elérhetetlenebbe" vált. Mármint, Ő egy igazi ojou-sama, aki a mindennapokban egy kifinomult, visszahúzódó lány és teljesen beleszürkül ezzel a környezetébe. Nem akar feltűnni, pedig ő az igazi "drágakő", ha jól megnézi az ember. Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy ha egy ilyen lány inkább a saját neméhez húz, az engem lenyűgöz, teljesen elérhetetlenné válik minden férfi számára és ez közben mégsem okoz fájdalmat vagy nem vált ki gyűlöletet.

A tiltott szerelem mindig nemesebb. ;]

(#27016) Totheground: Hirtelen nem jut eszembe jobb párosítás, ezért.... グッドジョブ! :K

[ Szerkesztve ]

(#27018) Mister_X válasza Totheground (#27016) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Most már igen :Y :DDD

@te: számomra meg összeomolna az egész anime, hogyha ilyen... hm. "Természetellenes" dolog megtörténne. De szerencsére Nyanakonak nincs ínyére a téma, így megnyugodhatok.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#27019) Máté94 válasza Mister_X (#27018) üzenetére


Máté94
addikt

Nincs igazán mitől félni, témájában nem említi sehol a yuri-t, így csak utalhatnak párszor rá.
Nem különösebben bíznék Nanyako-ban. Yukari-onee-sama szerintem elég meggyőző tudna lenni, ha kellene. ;]

(#27020) Máté94


Máté94
addikt

Nanyako, desu~

:U

[ Szerkesztve ]

(#27021) Mister_X


Mister_X
nagyúr

Episode 1
15:12, 15:15, 15:18 - Nyanako

Szerintem a második epizódban az a különbség, hogy mivel az elsőben rosszul kezdte a nevét, így arra ügyel. Aztán becsúszik a lágyítás a második な-ra :DDD Egyébként csak akkor tűnt fel, hogy a másodikat rontja el, hogy felhívtátok rá a figyelmet. Sztenderd beszédsebesség mellett fel sem tűnt.

[ Szerkesztve ]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#27022) unclefucka válasza Mister_X (#27021) üzenetére


unclefucka
senior tag

Nanyako az, csak leírva hülyén néz ki, a fansub csapat majd kijavítja, remélem.

A Yuri subtext tag -et már megkapta, ámbátor ez még kevés az üdvösséghez. Nanyako idegenkedik a témától (egyelőre ;] ). Meglátjuk mit hoz a jövő hét.

Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.

(#27023) Mister_X válasza unclefucka (#27022) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Tényleg. De basszus, ezt is félrehallottam, pedig nem szokásom :F

Amúgy tudtam én, hogy Yukari nem olyan... Csak kikerestem,15:46-tól sorolja a szentem, hogy mi mindent begyakorolt :DDD (imádnivaló!)

[ Szerkesztve ]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#27024) unclefucka válasza Mister_X (#27023) üzenetére


unclefucka
senior tag

Azért a "pinigvines téma" egy kissé félreérthető, vagy inkább reményre ad okot.
De, ha nem, az se baj, a Sakura Trick -en kiélvezkedtük magunkat.

Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.

(#27025) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Sword Art ONLINE 2

2. rész.

Remek rész volt, Sinon is kedvenc lesz úgy érzem: :)

Live-Die-Respawn

(#27026) Máté94 válasza Mister_X (#27021) üzenetére


Máté94
addikt

Éreztem, hogy ez lesz a helyzet. Csak már megnéztem az epizódot, és én utána általában azonnal törlöm őket, nem tudtam ellenőrizni. Végül is mindenkinek igaza van. Nyanyako, és senki se köthet bele. :DDD

(#27027) Máté94


Máté94
addikt

Yamato is babysitting the other ships... :B

Totheground: Egyébiránt miért olyan nagy szám Shimakaze? :DDD Nem mintha nem volna szimpatikus, látom is, hogy egy majdnem loli, de na. :))

[ Szerkesztve ]

(#27028) unclefucka válasza bandiras2 (#27006) üzenetére


unclefucka
senior tag

Na, le is toltam a Cockpit -et is, meg a Memories -t is.

A Cockpit trilógia túl realisztikus volt. Elsőre nem is tudom hová tenni. Az animétől nem azt várná az ember, hogy nincs benne semmi furcsa, szokatlan, nem hétköznapi. Ezt megnézve nem mondja azt az ember, hogy jó-jó, de azért a valóságban ez nem történt meg, mert de, nagyon is. Mindazonáltal nagyon jók persze, de ez is egy egészen más műfaj. Ezt is ki kellett próbálni egyszer.

A Memories már jobban tetszett. Különösen az, hogy CGI nélkül mennyire jó grafikát hoztak össze.
A Stink Bomb meg fergetegesen szürreális, végig vigyorogtam az egészet. A Magnetic Rose izgi, még nem horror, de nagyon a határon van, tetszett. A Cannon Fodder viszont túlzottan kilógott a sorból, elgondolkodtató, de szórakoztatónak nem mondanám.

Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.

(#27029) bandiras2 válasza unclefucka (#27028) üzenetére


bandiras2
senior tag

Éppen ezért ajánlottam. Igazi különlegesség, hogy mást is lássál mint a manapság divatos agyzsibbasztó, kockázat vállalásra képtelen ecchi- harem-shounen tucatanimét. Persze azok között is van jó, de ritka. Évente nincs több mint ahány ujjam egy kezemen ami tényleg jó lenne. Szerencsére régebben bevállalósabbak voltak.

A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

(#27030) spammer


spammer
veterán

Sidonia no Kishi lenyomva. Nem volt rossz, de többet vártam az előzetes infók alapján. Az hittem, valami "epikus" cucc lesz, pláne űropera, de kicsit ilyen BSG-szagú akciózás lett. Még ez sem lett volna gáz, csak hát a CGI elég gyér, emiatt pedig a harci jelenetek sem voltak túl látványosak. :(

[ Szerkesztve ]

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#27031) Ijk válasza spammer (#27030) üzenetére


Ijk
nagyúr

Mi van, animés lettél? ;]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#27032) spammer válasza Ijk (#27031) üzenetére


spammer
veterán

Az túlzás, de elkezdtem kóstolgatni. :) Attack on Titan, Sidonia, majd valamikor a GITS sorozatot próbálom még be (filmek már megvoltak régebben). Ilyesmik érdekelnek.

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#27033) bandiras2 válasza spammer (#27032) üzenetére


bandiras2
senior tag

Bakemonogatari, Nisemonogatari, Nekomonogatri, Bakemonogatari S2 feltétlen ajánlott!
Csak kezdd el. Nem olyan lesz amire számítasz, viszont eszméletlen eszmefuttatás és eyecandy halom az egész széria. Főhősünk rengeteget "harcol" mindenféle természetfeletti dolgokkal, amik a háremébe tartozó lányokat fenyegetik. Harcol... Egyoldalúan hagyja magát mészároltatni, miközben kidumálja magát a csávából, Kivéve, amikor végre összeszedi magát, kiáll magáért, és bátran összever egy 10 éves ksilányt. Véres, gyönyörű, sírvaröhögős... SHAFT.

A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

(#27034) spammer válasza bandiras2 (#27033) üzenetére


spammer
veterán

Huhh, ez elég "hardcore"-nak tűnik a képek és a leírásod alapján (legalábbis kezdetnek). :D De azért feljegyzem őket, köszi! :)

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#27035) bandiras2 válasza spammer (#27034) üzenetére


bandiras2
senior tag

Mondom nem lesz olyan mint amire számítasz. Pár rész alatt függőséget okoz, A lányok gyönyörűek, a sztory elképesztő(elképesztően idióta), olyan WTF jelenetek vannak benne, amikre csak nézel, hogy ezt mégis hogy képzelték kiadni, de egyre csak többet akarsz majd belőle.
[Cica! mondd utánam!]

A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

(#27036) Nova96 válasza bandiras2 (#27035) üzenetére


Nova96
őstag

Shinobu-t meg kihagyod? :Y
Óriási hiba! :P

(#27037) Mister_X válasza Nova96 (#27036) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Shinobu < Black Hanekawa

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#27038) Nova96 válasza Mister_X (#27037) üzenetére


Nova96
őstag

Kinek mi.

(#27039) Tirexi


Tirexi
addikt

Random belenéztem a Naruto Shippuuden-be 175. részbe.
Hát lol, hogy megváltoznak már benne. :DDD
Még csak a simába tartok a 161. résznél.

Nem bántam meg, hogy nekiálltam nézni emberek. :)

(#27035) bandiras2:
Ez mi már ezt meg kell néznem. :D
Aranyos kis micu. :3

(#27040) Archanon:
Jó csak bele lestem na. :P
Engem már a legjobban az érdekel, hogy mi lesz Szaszukéval. :D

[ Szerkesztve ]

(#27040) Archanon válasza Tirexi (#27039) üzenetére


Archanon
őstag

Óvatosan a random belelesel részekbe, mert óriási spoilerekbe ütközhetsz.

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#27041) Mister_X válasza Tirexi (#27039) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Csak sajnálni tudlak.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#27042) Tirexi válasza Mister_X (#27041) üzenetére


Tirexi
addikt

A macska miatt vagy Naruto miatt? :DDD

Tessék, hogy jól aludjál:

[ Szerkesztve ]

(#27043) Archanon válasza Mister_X (#27041) üzenetére


Archanon
őstag

Sáska kulcsfigura, pedig nem is gondolná az ember, akkora egy retek hülye nyomi. :DDD

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#27044) Máté94 válasza Mister_X (#27037) üzenetére


Máté94
addikt

Shinobu < Black Hanekawa ~ Shorthaired Senjougahara ^^

[ Szerkesztve ]

(#27045) Mister_X válasza Tirexi (#27042) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Természetesen a Naruto miatt. 160 epizód... ez alsó hangon tíz értelmes anime ideje, ami nem egy neverending shounen fight...

@Máté94: nem-nem... Shinobu < Black Hanekawa ~ Shorthaired Senjugahara <<< Flat Hanekawa :DDD

[ Szerkesztve ]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#27046) Nova96 válasza Mister_X (#27045) üzenetére


Nova96
őstag

Mindenki mást szeret, néha én is beérem a shippu-t mert annyira lazítós anime, hogy el se hinné az ember.
Nulla gondolkodás, mégis élvezed. (Harc,poén, egyszerűsége miatt)

One Piece....
Minden ráakarom venni magam , de a 600+ rész.... :W

(#27047) Tirexi válasza Mister_X (#27045) üzenetére


Tirexi
addikt

De hát ebben pont az a jó Mister, hogy megtanulhatod részletesen a nindzsák életét meg szokásaikat, azt hogy milyen stílusban harcolnak, milyen a személyiségük és ahhoz milyen harc stílust választanak meg azt hogy ki miért utál kit és miért meg azt, hogy hogyan lesz Narutó-ból a végén Hokage. ;]

Csak bele kéne nézned és egy kicsit elmélyülni a sorozat mondanivalójában. Igen van mondanivalója. :K
A mondanivalója még pedig az, hogy: SPOILER

(#27048) Máté94


Máté94
addikt

Shinobu < Black Hanekawa ~ Shorthaired Senjugahara <<< Flat Hanekawa --> Megane to Ponytail no orijinaru Hanekawa

Flat-chested? Volt olyan? :F Nálam Hanekawa még mindig = cs*cs. ;]

(#27047) Tirexi: Vigyázz, mert mindjárt beolvas, hogy "N-Na, nem úgy van az ám, hanem mert a bushido... blablabla...", mert hogy semmi köze nincs a nindzsáknak az animéhez. :DDD

Egyébként én kiállok a Barátok közt nézőkért, mert én is HunterxHunter-t nézem idestova 2 éve, de heti bontásban persze... :(((

[ Szerkesztve ]

(#27049) Tirexi válasza Máté94 (#27048) üzenetére


Tirexi
addikt

Nyugi nem olvas be. Ismerem MisterX-et és tudom róla, hogy titokban nagy Naruto fan. :K

Jaj ne a nagy képnézegetésben Spoiler-be ütköztem. :Y

[ Szerkesztve ]

(#27050) Tirexi válasza Archanon (#27043) üzenetére


Tirexi
addikt

Tényleg mi lesz Orocsimaruval? Kinyírják majd legalább valamikor? Hmm??? :D
Ne inkább ne mond el. :DDD

Vagy várjál sejtem mi lesz...
Sáska akkora erőre tesz szert, hogy elpusztítja Orocsimaruval együtt az egész Akacuki baromságot Itacsival együtt nem? :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.