- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ihlet
csendes tag
Bocsánat, ha rontottam a szemedet, amíg át kellett rágnod magad azon a bizonyos nyomkövetési infókon. Én azért szúrtam be, mert bíztam abban, hogy mást is érdekel, hogy xy cégtől mennyi idő alatt ér ide a telefon. Én pl. ezekből (is) szűrtem le infókat mielőtt megrendeltem a telefont, hogy honnan érdemes rendelni és milyen postával. De úgy látom, hogy más szemében a szálkát... érvényesül nálad, hiszen Te is közöltél korábban olyan infókat, amire a kutya sem kíváncsi (miért ilyen olcsó ez az xy telefon, alatta pedig miért ilyen drága a zy telefon). Azért annyi, mert a kínai úgy állapította meg az árát. (aztán majd kiderül, hogy átverős oldal-e vagy sem). A kutyákra visszatérve pedig valaki nem is olyan régen a kutyájáról közölt képeket (ez is tutira a témába vág), vagy hogy ad-e a postásnak borravalót vagy sem. Ezek sem tartoznak ide, engem nem is zavar, egyedül az zavar, hogy az első hozzászólásomra való reagálásoddal el is vetted a kedvem attól, hogy a topikba írjak ezek után, pedig fotós létemre szerettem volna képekkel is hozzájárulni a szakmaisághoz.
Ennyit akartam csak, részemről a téma lezárva. Szép fényeket mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASUS routerek
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest