Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz baluka26 #20399 üzenetére
De ez nem tény... Honnan tudjuk mi miért van ott? Milliónyi oka lehet.
Albiol pl. Realban meg van az esélye, hogy valami nagy dolgot nyerjen, részese legyen egy BL győzelemnek (igen van a Real mindig a top 5 esélyes között van, nem kell belekötni), bajnokságot, kupákat nyert itt és kitudja, lehet, hogy hiszi, hogy bekerülhet a csapatba.
Valószínűleg a felére simán igaz, hogy a pénz miatt, de egy hírportál ne általánosítson...
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz baluka26 #20397 üzenetére
Pénzéhes kurvaként állítja be őket a cikk, akik azt előbbre helyezik a focinál. Ezt egy blog megteheti, de egy hírportál-nak tényeket kell közölnie. Mellesleg nem is pontos a cikk: Carroll-t nem lesz nehéz eladni, mert már kvázi megtették, Bentley is távozik, stb.
Más: Paulinho-t elvileg Konföderációs kupa után bejelentik. A klubok már megegyeztek. kb. 17 millió euró.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
NyxNyxNyx
addikt
Drenthe a Readingben
De utálom ezt az embert, még jó hogy kiestek a "királyiak"."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
salival
aktív tag
válasz 7600 GS #20386 üzenetére
"okosan fog erősíteni a Pool"
Eddig leigazoltak egy drogos öreg négert, egy ifistát aki nem kellett a barcának és egy spanyol kiscsapat húzóemberét.
Na majd ha jön egy Mkhitaryan/Eriksen szintű játékos, meg egy Papa/Alderweireld szintű védő, akkor lehet beszélni a BLről.Arsenal is nagyon erős lesz Higuainnal, végre nem kell Zsiru szerencsétlenkedéseit nézniük a drukkereknek.
(#20387) ronson: gazdag ruszkit nagyon nem szeretnék a klubnak. Nélküle is versenyképesek gazdasági szempontból szinte minden nem olajos klubbal.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
7600 GS
addikt
válasz salival #20385 üzenetére
Talán most okosan fog erősíteni a Pool , kérdés hogy ez mire lesz elég. A BL-re szerintem még mindig nem, mert azért most nagyon szoros lesz a verseny megint.
Más: Pénteken indul az U20-as VB: Jesé és társai a fedélzeten!
-
salival
aktív tag
Liverpoolnál ma van orvosin Luis Alberto. 6m-ért vált klubot, a Sevillától jön, bár az előző szezont a barca b-nél töltötte. Balszélső a srác, 20 éves. Nem kicsit tartom túlárazottnak, mivel eddig csak egy kiemelkedő másodosztályú szezont sikerült csak letudnia.
Ezen kívül jövő héten érkezik orvosira Mignolet a Sunderlandtől 9m körüli árért. Elég érdekes a helyzete, mivel ő állandó játéklehetőséget akar Sunderlandnél nagyobb klubban, viszont még ott van Reina is. Reina pedig mostanság össze-vissza nyilatkozgat a jövőjével kapcsolatban, ezért akar Reinától függetlenül még egy kapust a vezetőség. Nem mellesleg sokkal jobb statisztikái vannak a belgának.
Védő helyzetben úgy néz ki egyenlőre biztosan nem jön Papadopoulos a Schalkétől. Irreális 20m-t kérnek érte. (érdes tavaly a zenitnek eladták volna 15-ért is, azóta pedig csak sérült volt szinte)A nyári sztárigazolás és elsődleges célpont Mkhitaryan lenne. Az ő helyzete a legbonyolultabb. A Shakhtaron kívül további 2 örmény üzletember birtokolja játékjogát, tehát velük is meg kell egyezni. Felháborító, hogy a FIFA még mindig engedélyezi hogy magánszemélyek birtokolhassanak játékjogokat.
Emiatt nem tudja már egy ideje megvenni senki sem Damiaot (főleg a spurs), és emiatt húzódott több évig a Neymar saga is.
Még szerencse, hogy Angliában az FA tiltja ezt a módszert.Napi Liverpool híreinket olvashatták
YNWA
-
Integra
titán
-
NyxNyxNyx
addikt
Jó ez az NBA. Nagyon izgalmas volt az egész döntő. Kíváncsi lennék egyszer egy 3 nyert meccsig tartó BL döntőre. Nem vezetném be, de egyszer megnézném.
-
ronson
őstag
MTK: Keneseivel erősíthetik meg a támadósort
Azért nem semmi, hogy a NB1 4. helyezettjének, egy 36 éves Kenő még erősítésnek számít. Respect.
-
homeless09
őstag
Szalait 8millió euróért igazolta le a Schalke.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
7600 GS
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Integra #20348 üzenetére
Szerintem nem lehet levédeni egy mozdulatot.
A szívet és benne egy 11-es számot védetne le, mint szimbólum. Gondolom saját márkát szeretne. Semmi elítélendő nincs benne. Csak az a ciki, hogy ha eligazol, mindig kelleni fog neki a 11-es szám. (Realban éppen szabad) Persze, ha így értetted, akkor nem szóltam."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
KisTücsök
addikt
"PSG: Laurent Blanc lesz a párizsiak új vezetőedzője"
-
atish15
aktív tag
Sickboy25: Nem is tudom melyik eseményen volt vagy bl nem emlékszem, csak arra hogy nagy port kavart.
Integra: Lenne már annyi fajta technika, még anno az vonalbíró is milyen huzavonával lett bevezetve. A politika és a korrupció mindenhova begyűrűzik. Hányinger.
Ps Vita: Wengernek élete műve lesz az arsenal ha sikerülne valamit nyerniük hosszú idő után. Nem hinném hogy addig lelép
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
-
atish15
aktív tag
válasz Integra #20361 üzenetére
Integra: Hát igen. Elég vaskalapos fazon. Minimális szabálymódosítások is évekig terítéken vannak. Videóbíró és társai. Azon kívül meg szvsz biztosan segítenek neki a pályázó országok hogy ki javára döntsenek a pályáztatáskor.
Sickboy25: Hát meg ott is láthattuk amikor az oroszok meg a többi szurkolótábor megindult "bulizni"
Plusz ott volt az afrika kupa ahol ugye csapat buszokat lőttek és hotel szobákat rámoltak ki.
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
válasz atish15 #20359 üzenetére
Dél - Afrikában is a hoteltől 15 méterre lévő boltba is csak taxival engedtek mindenkit... Ez azért kemény...
Ukrán- legyen EB ... egy rakat fos... Közlekedés, szállás, stadion környéke... 40 percet sétáltunk, mert a stadionnál lévő Magyarország nagyságú parkoló sajnos nem készült el...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
ronson
őstag
válasz Integra #20358 üzenetére
Pont ezt írtam.
Az igazi társadalmi felelősségvállalás az lenne a fifa részéről, ha az elmaradottabb, extra korrupt/maffiózó elittel rendelkező országok pályázatát egyenesen a kukába landolna. Ezt értem a NOB-ra is.
Meg kell nézni Görögországot is. Nagy szerepe van náluk is az olimpiának abban, hogy így állnak.
-
atish15
aktív tag
-
Integra
titán
lehet, hogy a confed cup-nak vége hamarosan, blatter már az u-20-ra hivatkozva megfutamodott, és az olaszok is hazamennénke, félnek és féltik a családtagjaikat, a fifa ellenes tüntetések miatt, 1 ember már meghalt.
-
7600 GS
addikt
-
Integra
titán
válasz homeless09 #20354 üzenetére
én már leírtam a meccset, nulla ponttal fogunk hazabuszozni..
-
Integra
titán
most nézem a hírekben a beckham búcsúrendezvény káoszát. elképesztő.... agyon taposták egymást
-
Integra
titán
válasz homeless09 #20333 üzenetére
első meccse velünk lesz otthon, most történt meg a sorsolás a 2013/14-es szezonra, schalke - hsv
bitang rosszul állunk csapatépítésben még mindig...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz homeless09 #20347 üzenetére
dobjanak oda neki valami vibrátort a pályára aztán azt szopogassa.. ez a szivecskézés is már a könyökömön jön ki... állítólag bale lefogja védetni, hogy azzal is keressen egy keveset
-
Integra
titán
villa miért szopja minden gól után az ujját?
-
Sztbeni
őstag
Hát, nemtudom. Nem hiszem, hogy meg tudna felelni a Schalkében.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
atish15
aktív tag
válasz Napfénysüti #20343 üzenetére
Igaz!! Csak magasabb költségvetésű gyári csapattal indul
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz atish15 #20342 üzenetére
Zsuzsira itt figyeltek fel, lehet meg is próbálják elcsábítani: Gyorsasági roncsderbi
Més que un club!
-
atish15
aktív tag
Azért hogy hosszú évek óta van pár magyar játékosunk akik tényleg fontos tagjai a csapataiknak és felkeltették nagy klubbok figyelmét. Gondolok Bogdán, Szalai, Dzsudzsák (akire már a nascarban is felfigyeltek ) mikor a nagy reménységű u20-as válogatottból nem sokaknak sikerült oda jutniuk.
-
Integra
titán
hoppá
-
salival
aktív tag
Tökéletes választás. Huntelaar sokat sérült, idén nem is ment neki, tehát jó játékkal Szalai simán nem csak kispados lehet. Schalkében pedig Bastos, Draxler és Farfán fogja kiszolgálni, ami szintén nagy előny Mainzhoz képest.
Ki menedzseli Szalait?YNWA
-
szab.tam
nagyúr
80. perc. nigériai szöglet.
megint kisszöglet.felrúgnám a holdra azt a kretént, aki ezt kitalálta.
(nem valami magyarországi, félretolhatatlan ösgyökér volt? - akit elfelejtettek idejében nyugdíjazni?)kisszöglet, vesztes pozicióban.
ááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!
1xrűen fáj. (vagy fogadott valahol az edző, hogy ezt az utasítást adja???)
mert akkor megértem. de egy nigériai börtönben a szex nem túl biztonságos.....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
uhh. ezt kegyetlenül bevarrta.
jók ezek az éjszakai meccsek.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
1. félidő vége. hosszabítás, 2. perc vége. (gyk 47.)
nigéria szöglet. miért nem ívelik be???
áááá, nem. kisszöglet. szóuza pajtás a telefonos mentoruk? az az idióta eröltette ezt a baromságot a vidinél.
én itt örjöngtem.
(meg ilyenek...)*****
(#20333) homeless09
legyen.azért a jó balagénkra is kíváncsiak vagyunk.
én szívesen és örömmel néztem a holland bajnokság sptv közvetítéseket, amíg ott volt.
(az összeset.)
a macskahalacsaka és moszkvai bentlíí bevásárló körútjából 1-et sem láttam...csak 1 jótanács: ha bűnrondák a helyi lányok, azt nem illik jakupcsekkel világgá kürtöltetni, mert nem tesz jót a helyi piárnak... - mint ahogy a hollandoknál megtette a toronyszobából a bénája...
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
-
homeless09
őstag
Kicker: a Schalke megegyezett a Mainzzal: Klaas-Jan Huntelaar méltó csatártársat kap SZALAI Ádám személyében, aki 8 millió euróért érkezik - hozza címlapján a neves német szakportál csütörtökön éjjel! A hivatalos bejelentésre úgy hírlik, csak néhány napot kell várni!
-
szab.tam
nagyúr
lehet, hogy kérdeztem.
gundiék a helyszínről, vagy itthoni stúdióból tolják?***
nab+.
mintha az olaszok kotorták volna be...legalább már tudom, kinek kell drukkolnom.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
nigéia - urugh wáj?
nézem, de nem tudom, kinek drukkoljak.a japánoknak?
ááá. inkáb gundinak...
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Most nézem hogy nyertek a spanyolok 10:0-ra. Nem semmi.
Ezzel Torres nagy előnyre tett szert a gólkirályi címre.Lehet a brazilok bevágtak volna 20at.. és akkor onnan lenne pl Neymar a gólkirály. no mind1, ez csak egy észrevétel.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
7600 GS
addikt
Mikor kezdődik a Nigéria-Uruguay?
-
KisTücsök
addikt
De még az a durva, ez Óceánia vagy mi a tököm bajnoka. Milyen lehet a többi?
Kár, pedig nagyon akartam, hogy gólt rúgjanak.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Megnéznék egy San Marino - Tahiti rangadót
-
KisTücsök
addikt
Áhh, befújhatta volna.
-
KisTücsök
addikt
Naa... ez az igazi Torres. Azt hitte elbújhat.
Na baz és erre rúg egyet.
[ Szerkesztve ]
-
ronson
őstag
Nincs ezekbe a spanyolokba emberség.
Hátha ez lesz a vége: [link] Ez is ma volt.
A végén remélem a mezekkel nem lesznek sóherek.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
baluka26
nagyúr
Azért durva, mennyi gólnál járnak már
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
David Villa hat trick.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
pohár
félisten
tudja valaki azonosítani az aláírásokat? a 90-es évekből való
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
homeless09
őstag
Nyugalooom, Tahiti csak altat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest