Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz homeless09 #17098 üzenetére
ki az?
-
NyxNyxNyx
addikt
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
szab.tam
nagyúr
(meg különben is: az orális önkielégítéshez nem a turkálón -(#17089)- át vezet az út, hanem nagy ceraka, és/vagy hajlékony gerinc. és nincs benne csont, még a tövében sem. csak valszeg egyszer véletlenül úgy érezte...)
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #17090 üzenetére
ja ja..tudod, Fiorentinában játszott még ő egyszer..
mielőtt mégmegvásároltákátigazolt egy másik, számára szimpatikus klubba focizni -
Tibiajax
nagyúr
bszk,i egy ilyet turkálnék egyszer valamelyik pesti secondhand lebujban, leszopnám magam csontig
-
7600 GS
addikt
válasz Tibiajax #17084 üzenetére
Jaja, Lineker nagy forma volt.
Nekem sem antipatikus Ancelotti. A szemöldökét az esetek többségében felhúzva tartja, de ezen kívül semmi bajom nincs vele. Azt a PSG-t is elég faszántosan összerakta, a BL-ben is eléggé meggyőzőek voltak.
Mourinho ideje hál' istennek lejárt. Ancelotti KELL:
-
Tibiajax
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
válasz 7600 GS #17079 üzenetére
a svéd karatést igazából a született svédkénti, válogatottbéli ténykedése alapján utáltuk igazán.
de amit az elmúl időszakaban művelt klubbszinten néha, szeritnem sokunk számára szimpatikusabb lett.
csak én attól tartanék, hogy ugyanúgy begörcsölne, mint a múltkori próbálkozásnál...(#17080) Napfénysüti
ja, hogy ez ilyen egyszerű?fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
fatal`
titán
válasz szab.tam #17074 üzenetére
Depeche Mode koncert lesz kedden és már szombaton elkezdenek pakolni vagy mi.
A Vasas stadion kicsi, a Kispest csak a saját security gárdájával engedte volna (avval meg a Fradi nem akarta), Újpest pálya ugye vicc lenne, pályát pedig nem lehet cserélni, mert az első meccset már lejátszották az MTK stadionjában. Így maradtak a vidéki pályák, a Vidinek hazai meccse lesz az kiesik, nagyjából a normális pályák közül maradt Kecskemét meg Győr és mivel a győri stadion jobb ezért azt választotta a fradi.
-
7600 GS
addikt
homeless&venember
Visszavontan szerintem hasznosan és jobban játszik.
Tibi: Igen, Ibra egészen nyugodtan jöhet Benzema mellé a nyáron, csak ezzel az a probléma lenne, hogy még jobban utálnád ezzel a szeretett csapatomat. Ancelotti viszont 95%, hogy jönni fog.
Egyébként Rooney szerződtetése már volt téma régebben. Nekem szimpatikus is, csak ugye az angol játékosok (Owen,Woodgate,Beckham) és a Real Madrid nem éppen egy sikersztori.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz homeless09 #17077 üzenetére
(#17076) Tibiajax
én csak szokás szerint hervadt poénkodtam. tényleg van szó ibráról a margitban?[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Integra #17061 üzenetére
volt már egyszer téma, h rúnit a madridba viszik..nem?
én azt mondom, a köcsögszáju svédet kéne elvinnie a madridnak.. együtt, ancelottival megvenni csomagban.
olyan jó helye lenne ott elöl a hórihorgasnak, megfelelő csapatban, nívósnak elég nívós, már csak a real nem volt még meg neki, anglián kívül[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz cyberkind #17068 üzenetére
"Ha Benzema is lép akkor kell valaki csatár mert konkrétan 1 se lesz !"
ibra reloaded?
van, aki tudja mi áll annak a hátterében, hogy a fradi az utolsó hazai meccseit győrben játsza? népstadionnal van baj, mást technikai kérdés, vagy valami kódolt üzenet?
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz szab.tam #17063 üzenetére
én nemtom, de teljesen megvan gajdulva az összes zsilliárdos klub, játékos, edző, teljesen mindegy, minél többet tudnak költeni, annál jobb.. tökéletesen megmutatja, hogy mekkora a nyomás mindenkin..
rooney-nál meg kb azt érzem, hogy szinte mindegy, hogy hova, csak menni akar. nagyon nem akar ő ezzel a mosley-val vagy monkey-val vagy moya-val együtt dolgozni.. (látom bajom lesz ennek az edzőnek a nevével, képtelen vagyok megjegyezni.)
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
szab.tam
nagyúr
válasz Integra #17061 üzenetére
ennyi hely van még a cserepadon?
én a helyében biztos nem mennék oda. szerintem alig játszana...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Integra
titán
a real bekínált állítólag 40 millát rúniért.
-
Integra
titán
válasz ronson #17059 üzenetére
nem makovecz tervezői munkásságával van baj (bár beütött némi star wars podrace tribün feeling, meg a megalománia a faszerkezetben) és még azzal sem, hogy orbánfalvára épül, hanem vitya mértéktelen pofátlanságával és arroganciájával, azzal a pökhendiséggel, hogy konkrétan a pofájába röhög mindenkinek és így mutatja, nézzétek kis köcsögök, érinthetetlen vagyok, én vagyok az atyaúristenkirályotok.. ez a baj..
meg az is, hogy máshol egy rohadt csatorna, vagy ivóvíz nincsen falukon és még sorolhatnám, de nem offolok tovább.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ronson
őstag
válasz Napfénysüti #17057 üzenetére
-
ronson
őstag
válasz Napfénysüti #17057 üzenetére
Én is kerestem őket.
Bár a führernek van akkora családja, hogy alakíthatnak egy ultra csoportot.
[ Szerkesztve ]
-
-
szab.tam
nagyúr
-
Sickboy25
addikt
válasz Napfénysüti #17053 üzenetére
Jah de az biztos , hogy a fiókcsapat lepasszolja a pontokat...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
válasz Napfénysüti #17049 üzenetére
Elmondom első forduló előtt 6 ponttal fog vezetni a Vidi...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
szab.tam
nagyúr
válasz peterszky #17043 üzenetére
pfff.
a videókból nem láttam ennyire...és a szép még az lesz, hogy a kis gyökeret esetleg eltiltják 3 meccsre.
1. ő csak meglovagolta a trendet, amit a bírók idáig hagytak.
2. még ezzel is a fradit büntetnék, mert az eto-t gyengítenék azokra a meccsekkre, amiken pont a fradi pontriválisailval játszik...****
(#17047) Tibiajax
hát kb. de még jó, hogy ott nem mutogatták a delikvensek a bírónak...
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Szépen megszopatták az ellenfelet Raulék.
-
-
Sickboy25
addikt
Amúgy visszatérve a felcsúti vicchez: Jobb felső sarokban a focilabda logo... Tényleg nincs köze már a vidihez
-
Sickboy25
addikt
válasz Integra #17045 üzenetére
Azért Pintér védőként is ugyanilyen volt, így teljesen igazat adok neked és csak reménykedni merek, hogy nem így és nem ebben a szellemben küldi pályára ezeket a fiatal srácokat...
[ Szerkesztve ]
-
-
Sickboy25
addikt
válasz peterszky #17043 üzenetére
Második képen látszik a koncentráció és az, hogy na bassz most megkapod...
Jah kb, ott ültem Pintér fejénél...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #17013 üzenetére
moniz gyakorlatilag szóról-szóra elmondta, amit leírtam.
de ezt épeszű ember nem is tudja másképp látni, hacsak szándékosan nem akarja...kicsit bővebb leírás.
"Leonardo „besárgázása” nemcsak a szurkolóknak, hanem a Videoton tehetséges játékosának, Kovács Istvánnak is feltűnt. ... Szerintem a labdarúgást (ami a nevében is van: »labda« nem pedig »emberrúgás«) kellene védeni..."
és végül a gyökere.
hát ez a piros. ő nem tudja. majd meg kell néznie...maga a lerúgása.
4:50-től
szokás szerint 4 emberből hülyét csinál, keresik hol van a merre. egy jó passazl kiugrat, amiből akár gól is lehetett volna. -> fel kell rúgni...én még mindig háborgok az egész dolgon.
az egész idáig vezető folyamaton.[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
válasz venember83 #17040 üzenetére
Ha szar volt a csapat félidőben úgy leüvöltötte a játékosok fejét, hogy lobogott a hajuk tőle.(igen, a kopaszoknak is.)
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
venember83
nagyúr
válasz homeless09 #17039 üzenetére
Nem.
-
homeless09
őstag
válasz venember83 #17038 üzenetére
Biztosan ismered Sir Alex híres "hajszárítóját".
-
venember83
nagyúr
válasz homeless09 #17037 üzenetére
Mi ez a hajszárító-MU párosítás, miről maradtam le?
-
homeless09
őstag
Egy kis ajándék David Moyes-nak
-
Integra
titán
válasz venember83 #17032 üzenetére
arról nem írtak
-
Integra
titán
van bommel visszavonult, befejezte a profi focit - stílszerűen az utolsó psv meccsén is egy sárga-pirossal vonult le a 70. percben..
-
szentes711
tag
Milan-Roma!
Hát mit mondjak láttam már sokkal jobb meccset is a két csapat közt
Amit Muntari csinált az hatalmas hülyeség volt el kell vele beszélgetni rendesen
(ez egy Milan mez)"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
-
szab.tam
nagyúr
válasz Tibiajax #17025 üzenetére
valahol megértelek.
csak én pont így vagyok azokkal, akik percre készen vágják a mediterrán bajnokságok összes háttértörténését.
szellemi recska szintű versengést csinálnak belőle, ki tudja a legfrisebb mémet és átigazolási hírt betopikolni...***
de valóban.
a hazai viszonyokat élvezni? kell némi mazó beütés...de tudod:
"icsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a mienk.”[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
ez kétségtelen, hogy nagy öröm lehet győrben.
én a női kézi bl döntő visszavágót csak felvételről mertem megnézni.
csodaszép volt, örömködés mindenkinek, nagyon megérdemelték!a fociban is megérdemleték.
csak a mai meccs némi ambivalens érzéseket keltett bennem, érhető módon, érintettség miatt.
pintér ateszt is szeretjük.
jó szponzor, igazán, kölcsönösen gyümölcsöző kapcsolat.szépen felújított stadion, zsé, rendezett körülmények, akarat, meló, stb.
-> jönnek az eredmények.
(a mostani keretekkel a nemzetközi szinten szerintem a fradinak több esélye lenne, mint a győrnek lesz, de erről elmélkedni nem aktuális, és értelmetlen. sajnos...)***
csak mert ugye itt is újból és újból felvetődik a stadionépítés szükségessége körüli mizéria.
de ez a vita sajnos legtöbbször inkább pilitikai, gazdasági, ás gazdaságpolitikai síkra vetődik. és sajnos leginkább politikaira.
lehet lovagolni a nézőszámokon is.
nemrég volt, hogy valami 250 néző volt egy nb1-es meccsen.
ez igaz. borzasztó...de amíg nem lesznek hazai viszonyokhoz mért méretű, de normálsi stadionok, addig foci sem lesz.
ez sajnos messze nem garancia, de kizáró ok az infradtuktúra hiánya.de aki meg van győződve, hgoy nem kell 4-5-6 normális stadion, az mindig is így fogja gondolni.
erre jó példa azon hsz-ok, amik időnként felvetődnek, pont itt.
pedig ha valahol ennek támogatói kéne legyenek, az pont egy ilyen topic. és még itt is sokj az ellenző. akkor mit várjunk mari nénitől...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Muntari bakker Hogy lehet ennyire hülye, hogy kiállíttatja magát? Simán 1-2 hét fizetésmegvonással büntetném.
Tibiajax:
Nagyon rosszul néz ki ez a mez, valóban.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
vans?
őstag
válasz forceberg #17019 üzenetére
Mindenkinek ott a lehetoseg, hogy szponzorokat gyujtson. Az Audi nem tamogatja oket, hanem szponzoralja. Ja, es tudtommal van egy minden teren tamogatott (...) Videoton is, ugyhogy ez nem kifogas. Nyilvan nem az Egerhez kell hasonlitani magat a csapatnak, de attol meg a bajnok az bajnok. Ja, es a futsalosokat peldaul nem szponzoralja az Audi, megis ronggya vernek mindenkit (nemzetkozi sikerekkel egyutt).
A masik, hogy latunk nemzetkozi szinten eleg sok millliardos klubot, akik megsem nyernek semmit.
hábm bábm
-
Tibiajax
nagyúr
fu ez a hazai milan-mez..
miért nem volt egyszerübb a szokásos otthoni felállás, a fehér idegenbeli roma ellen, nem értem.
vagy ennyire meg kellett most mutatni az új mezt, vagy ez az idei 3rd, amit még egyszer sem sikerült bemutatni, aztán hogy majd most?..
gázos -
vans?
őstag
Na, a magyar noi kezilabdabajnoksag, a Bajnokok Ligaja, es a futsal NB1 megnyerese utan az ETO ismet bajnok! Csak ennyit akartam, szevasztok!
hábm bábm
-
szab.tam
nagyúr
de jó nektek, kik barcelona-t néztek...
(de most, kivételesen tényleg.)
nekem a vérnyomásom az egekben.***
nézem a 3. félidőt.
nyilatkoznak a győri pálya széléről a focisták.
megint eszembe jutott a közhely: a q*-at és a focistákat nem az eszükért szeretjük...a mecccsről:
leonardo-t szokás szerint rugdalták. a végén jött egy büdös parasztgyerek, aki úgy lerúgta, hogy széttört a bokája.
rögtön piros lap. ok.
de ez egy folyamat vége volt. a szájbakefélt bírók nem bírták leállítani azt, hogy leonardo kicselez valakit, belerúgnak. ez nem itt kezdődött. sok-sok meccsen át. a haladás meccs volt a csúcsa a dolognak, itt lett a vége...
hát, most utólag kapott egy gyökér róla pirosat. ő meg megy a kórházba. csak idő kérdése volt...
-
7600 GS
addikt
Ez a gól annyira tökéletesen jellemezte ezt a töketlen matracos gárdát. A kapuson és Falcao-n kívül nem tudok közülük kiemelkedő játékost mondani.
-
Integra
titán
lol 1:2
10 emberrel lőnek 2 gólt az atleticonak, de ki kapott pirosat? nem is vettem észre[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
-
Integra
titán
óóóó, ez a csodás barcelona védelem...
-
salival
aktív tag
Ferguson: "I don't think Wayne Rooney was keen to play, simply because he's asked for a transfer. But we won't sell him."
YNWA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest