Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#96063) Runner_fxr válasza Hasaggymeg (#96054) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Hát persze, kéne azért több idő, egy fél órás teszt kör ahhoz édes kevés, hogy kiismerd a bringát, maximum azt lehet érezni rögtön, hogy ha nagyon jó, vagy nagyon nem jó. Meg ugye a beállítások is több időt vennének igénybe. Így gyors beállítással a gép nem tudja azt nyújtani amire igazán képes. Volt amelyikben kicsit keménynek éreztem a telót, vagy a guminyomás volt sok, így meg aztán nem tudsz teljesen reális képet kapni a bicóról. A plusz-os kerekeket hihetetlenül alacsony nyomáson érdemes használni. A meridán úgy le volt engedve, hogy először azt hittem defektes, amikor megnyomkodtam. De az úgy volt jó.

Most, hogy bejött a képbe a Kenevo, nehéz lenne eldöntenem, hogy a Merida vagy a Speci kéne jobban. :)

Strezi: Azt hittem már nem akarsz villanyos gépet. :) Az biztos, hogy az eOne Sixty-vel nem lehet mellé lőni. Az egy brutálisan jó paripa.

Nekem sem sikerült még eladnom az enyémet, bár voltak érdeklődők, de komolytalannak bizonyultak. Amikor még ténylegesen elvitték volna, szezon elején, akkor meg nem igazán akartam még eladni. :) Én már úgy vagyok vele, ebből valószínűleg tavasz lesz, idén már nem hiszem, hogy lecsapna rá valaki értelmes áron.
Addig még van időm gondolkodni rajta, hogy mi legyen az utód. Bár elég valószínű a Merida, de még akár Speci is lehet belőle. Vagy ki tudja, mi jön még addig érdekesség.

A sportcipő nálam megszokás, kényelmes, a talpa is jól bírja. A bringás cipők kényelmetlenek nekem. Bár volt egy típus ami nagyon tetszett adidas, csak azt Magyarországon nem láttam még boltban, online meg nem merek ruhát rendelni.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.