Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#74449) Runner_fxr válasza 6030D (#74445) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Tapasztalatom szerint egy multinál nagyobb esélye van az ilyen cserére mint kisebb boltoknál, csak hívatni kell a felettest és kicsit balhézni. A decathlonba ha valami kerékpáros műszaki hiba, garanciális reklamáció volt, először ugye a műhelybe irányították a vásárlót, ott voltam én. Ha úgy mértem fel, hogy nem jogos a követelés, mivel felhasználói hiba okozta a kárt, akkor is páran értetlenkedtek és követelték a garanciális cserét. Olyan is volt aki saját bevallása szerint nekiment egy kukának és ezért elgörbült a villa, de követelte a garis cserét. Hívatta a felettest, én odahívtam azt a bohócot, az meg kicserélte neki gariba, rám meg gúnyosan nézett a vásárló, hogy na ugye megmondtam nekem volt igazam arckifejezéssel. Ezek a multik szépségei. :) Szóval simán van esély a cserére, csak ne hagyja magát lerázni.

Olyat is láttam jó párszor, hogy valaki a hibátlan bringákat hozta vissza a decathlonba, hogy neki ezek nem tetszenek és vegyük vissza. Vitt 3db alap montit, gondolom kellett valami túrára, aztán volt bőr a képén visszahozni, hogy ez neki nem tetszik, adjuk vissza a pénzt. Számtalanszor vissza is vették ha balhézott. A magyar vásárlók eszméletlenül elszemtelenedtek, mivel a multik sok esetben túlzottan elkényeztették őket.

pc360: Sokszor felmerül a kérdés, hogy valami olyan gép kéne ami mindenre jó. :) Ilyen sajnos még ma sincs. Elmondásod alapján valóban semmi szükséged egy fully-ra. De ha annyira mozgatja a fantáziád, hogy vajon milyen lenne, akkor gyere el szeptember 24-én a kamara erdei kerékpáros tesztnapra.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.