Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#74420) geotigris9 válasza ivana (#74417) üzenetére


geotigris9
tag

Mint írtam vételnél is nagy volt kicsit, de nem volt nálam gond ez sem akkor sem most. (A kormánynál meg állandó fogásváltogatás volt felső fogásnál nem lehetett vele fékezni alsó fogás kellet hozzá, a kormánynál sem igen lehetett letámasztani hála bandázsnak ,mert az könnyen sérül.
Az egyenes kormánynál még raktam a két szélére két-szarvat, jó az néha montinál szerettem. Ez védi a markolatot is a sérülésektől és emelkedőn is jobb ott kapaszkodni.)

(Nem találtam képet, de régen volt valami kétkaros kényelmi fékkar, outira valami olyasmit jobban el tudtam volna rá képzelni.)

Aztán meg az a hipotézisem, hogy ki milyen bringával lett beoltva annak idején mi volt neki az első időkben outi vagy monti. Azt figyeltem meg akinek outi volt az első típusú bringája az ha később be is szerez egy MTB-t és azzal próbálkozik. Isten igazából a szíve akkor is a outikhoz fog közelebb állni és azzal fog szívesebben menni még ha nüansznyi is a különbség nála kettő között.
Bár emlékszek anno futóbicikli szerű kis bringám volt aztán volt nagyobb talán valami 12 vagy 16 " -s kis gyerekbringám a következő egy BMX aztán jobb hián nővérem 5 sebességes Schwinn Csepel inkább trekking jellegű gépét zúztam ő úgy sem sokat használta. Végül kaptam egy krómozott merev-vázas Neuzer -t amit imádtam későbbiekben elloptak. Aztán jobb hián még befigyelt egy áruházi ösztelós is amit nem kíméltem a hegyekben terepen sem. Először a villája halt meg nem bírta gyűrődést és elhajlott meg stucni is végül már szétnyílt a végén a váz a gyűrődéstől. :DDD Gyorsban meg kellet valami és jobb hián egy új Schwinn Csepel Avenue lett amit már teljesen átalakult. Végül építeni akartam saját igényemnek ízlésemnek valót, de nagyon elakadt a projekt ami KONA lett volna.?. (ugye pénz) Aztán meg kell valami, de tényleg valami minőségi addig is még nem áll össze az a bicó. Addig is vettem egy merev-vázas KONÁT (az épített az fully ..) Amit meg annyira megszerettem és annyira jó bringa és úgy egyben van, hogy alig lett rajta ez- az cserélgetve. Pedig terveztem rajta teljesen XT -e való feltuningolást minim, de nekem nem éri meg nem hozna nekem annyival többet teljesítménybe a mostani lényegében állapothoz amennyit- e téren költenék a cserére. Valahogy így néz ki a kis "jó barátom".
(Ami érdekes, nagyon nem fotózgattam soha inkább csak megyek vele mint fényképezem. Tervezgetve volt már valami kis fotósorozat, de közben ami már elfogatható képet készítene róla fényképezőgép azt sikeres likvidáltam .. kettőt is. A telefon meg gyengusz képet csinál nagyon.)
(Ez most jó rövidre sikeredett. :P )

(#74419) Runner_fxr Ha az jó itt lehet rendelni csak nem ajánlott netes bolt ugye bár. :U

[ Szerkesztve ]

((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.