Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47791) -Faceless-


-Faceless-
őstag

Sziasztok!

Kerékpár szerelési tudásom sajna kimerül abban, hogy gumit cserélek, és be tudom állítani a váltót, fékeket. Ennél mélyebben nem tudtam magam belevetni a dolgokba. Jelenleg egy 2009-es Magellan Polarist használok ilyet, csak annyi különbséggel, hogy nem tárcsa hanem V fékes változatot vettem meg.
Próbáltam kímélni, semmi nem ment tönkre rajta vásárlás óta, megpróbáltam ahogy tudtam karban is tartani.. A vázon csak hajszál karcok vannak, és két szett gumi van hozzá. Minden papírja megvan. Eddig nagyon jól szolgált, de már változtak azóta az igényeim.
Szeretnék valami könnyebbet kihozni belőle lehetőleg kevés pénz befektetéssel, szóval vagy eladnám, vagy cserélném, nem tudom mivel járnék jobban. Az árát sem tudom megtippelni egyáltalán nem vagyok ebben otthon. Másik ugyan ilyet pedig sehol nem találtam.

A cél valahol egy agyváltós "fixi" lenne szerintem a jelenlegi igényeimet az elégítené ki legjobban. Főként városi szaladgálásra használom, de nyáron egyszer kétszer szoktunk menni túrázni is, így kényelmesebb lenne szerintem, habár még nem volt alkalmam fixit próbálni, szóval javítsatok ki ha rosszul gondolom.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.