Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28100) Teasüti válasza tatabike (#28098) üzenetére


Teasüti
nagyúr

Nem tartom magam veszélyesnek a forgalomra és magamra nézve néhány sör után a nyeregben. Talán még óvatosabb is vagyok, mint józanul. Meg van biztosításom is.
Egy amúgy fejlett képességek birtokában sztem nem akkora nagy probléma némi koordináció vesztés, mint egy kocabringás esetén, akinek józanul sincsenek olyan fejlett képességei, mint nekem (meg természetesen a bringázást sportként űzőknek). Persze nyilván ez szubjektív megítélés, de hát ennek eldöntése már a rendőr felelőssége. Kár is ezen rugózni. Mindegy mi mit gondolunk, a rendőr nem biztos, hogy ugyanilyen következtetésekre fog jutni és ki tudja mi megy a színfalak mögött a hatóságnál és a jogalkotóknál.
Az ember természetéből adódóan önző teremtmény. Először mindenki magára gondol, csak aztán másokra. Aki mást mond, az hazudik vagy becsapja magát. Természetes dolog, hogy a bírság a fő ellenérv. Amúgy is nehezünkre esik lemondani dolgokról mások javára, majd pont itt lennének ilyen kegyesek az emberek, h először a többiekért aggódnának? :)
Másrészről meg így van olyan jármű, aminél nem zéró a tolerancia, ami nem jó irány. De ennek a következményei már túlmutatnak rajtam, én inkább csak alkalmazkodok a helyzethez.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.