Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#279683) fulton


fulton
addikt

kíváncsiságból lemértem a súly eloszlást az országútin hood tipikus utazó pózban.
40% - 60%. az eloszlás az első-hátsó kerék közt (nyilván ez pozitól függően változik). Úgy gondolom ez jó. Utazóban is jónak érzem, pozit is, érdekes a nyereg az országútin 80.5cm ment fel végül. Igaz picit más a stopli helyzet is, de "ezt adta ki". Matek am 81-81,5 adna, majd később lehet emelek még egy 0.5 cm megnézni úgy milyen.

Útra készen a bicó, tatyóval garmin lámpa csengő.. mindenis - kivéve a kulacs viz: 9.3 kg lett. Elég tetemes. De hogy lett ez ennyi? eszik stikába ? :D vagy mi **.
Ebből sehogy nem lesz útra készen 8 kg alatt ..valaki írta itt anno. (mert szerintem az a lényeg, az útra készen súly amivel elindulsz, nem az hogy mennyi magában a "váz")
Egy jó karbon kerékkel sem! csak ha mondjuk egy shallow" felnit választok nyerek 200 gramm...mivel az onyx hub nehéz agy valamennyit el is visz.
De jó ez, könnyű emelgetni a vonatra :DDD annyira nem dőlök kardomba emiatt...a bringa élvezetes és ez a lényeg.

#279682SteveAd:
nem olcsó :D azé érdeklődöm, én sem találtam infot külföldi helyeken. (majd hátha magyarba :DDD )
Mert én le szeretem szedni nagy tisztításnál a láncot, így elkerülhetetlen a ki be kapcsolgatás. Ha nem lesz info, akkor használom egyelőre a shinamo qucik-et, addig míg érezhetően könnyen nem kezd el járni egymásban. Akkor csere... mert enélkül am nem tudom hogy tudna szét nyilni pl...mikor hajtáskor feszül egymásnak. Egyedül akkor lehet bajos szerintem! ha már nagyon lazán járna egymásban. De nincs tapasztalatom még , csak logikázom.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.