Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#244292) trialboj


trialboj
őstag

Tényleg ennyire nehéz szemüveget gyártani? 14 óta, több mint 10 bringázásra szánt szemüvegem volt, és mai napig nincs egy sem amit egy-másfél évnél tovább tudnék használni.
Az első egy rockbros szett volt, mivel nem volt mihez viszonyítsam tetszett, és a sok lencse miatt majd 2 évet használtam, de azért kellet kidobjam mert összekarcolódott minden lencse, ezután egy csomó szart próbáltam 10k FT értékűt (csak 1 kínai volt) nagyjából, vagy nem volt kényelmes vagy hülyén állt az arcomon, de csak egy jjeahh által ajánlott bolle contour volt igazán kényelmes, és ezt is kb másfél évet használtam, de már nagyon karcos, pedig ez elméletben munkavédelmi szemüveg, sosem hordtam zsebben, itthon is polcon áll, hogy a picsába karcolódott szarrá az a szutyok lencse?

Amennyi pénzt beleküldtem a sok rossz minőségű szemüvegekbe, vehettem volna egy komolyabb gyártótól.
Van valakinek oakley szemüvege? Tényleg tovább bírják mint az olcsóbb márkák?
Én most ezt találtam ami tetszik, mert egyszerű [Oakley M Frame Strike] de ez csak áttetsző lencse, engem nem zavar aszfalton sem a nap, de hosszú távon lehet hogy nem elég a védelme.
Találtam még ezt [Oakley 01 M2 FRAME XL] ami meg pont az ellentétje, mivel nagyon sötét, viszont lehet venni hozzá külön lencsét [link].
Esetleg próbálta valaki a linkelt modelleket, vagy legalább van olyan aki óklincsben teker évek óta és alá tudja támasztani hogy ezek a lencsék legalább egy 4-5 évet elvannak jelentősebb karcolódás nélkül?
Köszi

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.