Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#231919) fulton válasza chubby2o6 (#231899) üzenetére


fulton
addikt

Én a dekában kapható összes aláöltözőt felpróbáltam, egyet próbáltam is. Futónadrágokat is néztem. Egy volt összeségében amit nem volt zavaró viselni ezt: [link]
Kényelmes, jó finom anyag, kellemes viselni. Én egy futó nadrágot vettem fel ezt: [link] egy út erejéig, talán valami 9 10 fok volt. működött. Enélkül már 3 ik órája voltam kint, kevés volt az a nadrág magában.
DE , ajánlom figyelmedve ezt a nadrágot, itt írnak róla: [link]
Én ezt vettem végül. Nagyon bevált, amint felvettem azt éreztem: kell. A legjobb volt viselni az összes dekás móka közzül. Használva messze legjobb minden szempontból. Kényelmes menet közben kellően meleg és nincs betét. Én 185 vagyok XL vettem, a kantár részét észre sem veszed, az anyaga úgy feszül a testedre hogy abszolút nem zavar (pedig én erre érzékeny vagyok). Ebben egy olyan mindenesre leltem, ami 16-17 -18 fokban is jó, nem fősz meg benne, de 4 - 5 fokban is jó. hidegebb még uge nem volt. DE szerinem simán rá vehetsz egy + nadrágot ha mondjuk minusz fokban már kevés lenne - gond nélkül. (ez még majd kiderül számomra is meddig elég). Elől van egy kis cipzár amit lehúzva intézheted könnyen dolgod. Azért is szeretem benne hogy az eleje teljesen felér kerékpár poziban a mellkasig szinte, (pulzus pántig) és plussz védelmet ad a mez alatt a has résznek - hasznos. (alá öltöző van legalul, arra veszem a kantár részt és úgy a mezt.

Ma voltam egy jó 60 kmes útra - csak a nadrág + hálós ujjatlan aláöltöző - és a mez volt rajtam - na meg csősál és átmeneti kesztyű (szélmellényt megint vittem de minek, elő se vettem) - 16 15 fok volt mikor indultam 30 km után elértem a célt, ott volt pihenés jó 40 - 50 perc lazulás után indultam vissza ekkor már csak 11 fok volt. Minden tökéletesen működött, egyáltalán nem fáztam (egyedül a visszaindulásnál éreztem hogy hu hideg van - felső testemen) 140 átlag puzus lett a visszaút és nem izzadtam be, komfortos volt az út végig, egyáltalán nem fáztam.
A nadrágnál, én még sose éreztem sem azt hogy fázom sem azt hogy melegem van, se nem izzadtam be alá. ;) ennyike

Uj rekord született ;] :D vissza út során 28.7km let az átlagom, érdekes a távra meg azt írta a Garmin 29.03 km tettem meg 1 óra 00 alatt.
Mikor még felfele tartottam valahogy semmi nem volt jó, kedv sem volt olyan, a lábamból ment el az erő plussz idegesített a kattogás - az is elvette az erőt, és a pulzust egyszerűen nem bírtam pillanatra sem 126 fölé tenni (a volt a max) az átlag pulzus is csak 101 volt.... Merültem ki..Nektek is volt már ilyen? már azon voltam vissza fordulok. (21-es átlag lett a felút)
Érdekes mert mikor megérkeztem majd indultam vissza akkor meg már teljesen más állapotban voltam, és ment a dolog :) valahogy a kattogást sem vettem észre. De ettől függetlenül tovább kutakodok, nem a hajtókar volt a bűnös azt minap leszedtem és vissza de semmi.... sikerült leszimulálni ma álló helyzetben egy kattanást kézzel fogva a pedált, és érződött hogy a pedálból jöhet a dolog, ki lesz szedve és kenve).

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.