Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#218682) Runner_fxr válasza 6030D (#218668) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Köszi! Nekem bejön az osb alap színe, aztán biztosan fog még változni, olyan ez mint amikor valaki autót épít, soha nincs kész. :) Most pl azon agyalok, hogy ezzel a Park Tool fejjel mit csináljak? Teleszkóp szervizre szeretném, csak villákat befogni, de hogy hol lesz, az még kérdés.

Az a fa az előző tulajdonos agymenése volt, asztalos csóka, neki lehet jópofának tűnt, de egy kerékpár szervizbe furcsán mutatott. :) Azok tartó oszlopok voltak, nem gyökeres fa. 3 is volt belőle, úgy meg aztán lehetetlen volt értelmes pultot építeni. Szerencsére a 3 ból 1 nem tartó volt csak dísz, azt könnyen kivettem. A bal szélső már tartó volt ezért be kellett ütni egy ideiglenes oszlopot, kivenni a sarokból a fatörzset, és a helyére egy normál fa gerenda ment, amit utána osb-vel el is rejtettem a fal mögé. A középsőt is ki akartam cserélni egy normál gerendára, de azt nagyon macera lett volna kicserélni, mert vagy 4 gerenda fut össze ott ahol tart, féltem hogy ha valami hiba csúszik a műveletbe, összedől a könnyű szerkezetes épület, így azt hagytam, csak kicsit megcsiszoltam és lelakkoztam.

Gondolom az Uvex Variotronic szemüvegre gondolsz. Amiben az akku meg a folyadék kristály volt. Nagyon szerettem, brutál jól működött, egy ideig, aztán tönkrement, sőt az összes tönkrement ami piacra került. Ki is vette az Uvex a palettából. Valami hiba csúszott a tervezésbe, működésileg egy kifogástalan termék volt, olyat senki más nem tudott, hogy a másodperc töredéke alatt sötétedett és világosodott, de sajnos nagyon hamar megadta magát az összes. Ahhoz képest, hogy kb 5 éve 100 ezer ft volt egy olyan szemüveg, hatalmas érdeklődés volt rá. Remélem lesz még egy átdolgozott, stabil verzió is belőle.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.