Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#179436) ZolkoW válasza Hasaggymeg (#179435) üzenetére


ZolkoW
őstag

A súlyát valahol írtam, most nem tudom, hol tart pontosan :) gyárilag 12,5 vagy 12,6 Kg rémlik pedál nélkül. A jó hír, hogy ez csupa nehéz alkatrésszel jött össze ;].
A Judy az gold. Tegnap azzal szüttyögtem, hogy szétszedjem, hátha kispórolták belőle a kenőanyagot, de csak összekentem a féktárcsát valószínűleg, amit nem is sikerült rendesen megtisztítanom, pontosabban addigra nyilván a betét is olyan lett, szóval ezzel még lesz köröm*.. A gyári ajánlás szerint 100-120 psi kellene a súlyomhoz, már 90-re engedtem, na most kezdtem úgy érezni, hogy csinál valamit, de most meg csattog, vagy tudom is én... :P mindegy, végülis a helyén tartja az első kereket, nem olyan sürgős pont tél előtt beruházni valami komolyabba.

*nem is mondtam, az elöl 4 dugós SLX azért elég komoly kis fék lehet, ha légtelenítés nélkül is fog mint állat :) - ez nem zárt rendszerként érkezett, hanem a fékkart nekem kellett bekötni, miután méretre vágtam a vezetéket. Csak akkor még nem ért ide a feltöltő szett, utána meg kiment a fejemből :U . Szóval simán használtam, és nem volt rá panaszom :DDD . Csak most, hogy összekentem. De igazából még így is megállít, csak már kompromisszumos. Meg kéne csinálnom még hétvégén, vagy rendelni betétet mielőbb, mert aztán az lesz, ami szokott lenni: felülök, hogy akkor van 2 órám, és eszembe jut hogy nem jó a fék...

szerk: már más is mondta, hogy ha gyorsabb lennék, nem volnék olyan lassú :D.
Nálam rendszeres a 3-4-5 km/h, de a trackstand nem megy, szóval nem jókedvemben.. jó, ebben a tartományban a GPS is elég pontatlan, meg a mágneses szenzor is hitetlenkedett, amikor épp volt fent.

[ Szerkesztve ]

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.