Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173893) INTELligent válasza jjeahh (#173881) üzenetére


INTELligent
senior tag

Neked ez mennyire stabil? Mert én ilyen gopros sisakpántra raktam rá a lámpát, de ott van egy műanyag konzol és amiatt a nagyobb erőkar miatt nem igazán stabil a cucc (néha majdnem elhúzza a sisakot a fejemen, ha nem húzok rá). Ugyanez a problémám a garminos konzolon is, neked az is stabil terepen?

Más: nemrég cseréltem fékbetétet + volt dugattyúkenegetés fékfolyadékkal (~3-3mm-re nyomtam ki a dugattyúkat, utána meg gumileszedővel visszatömködtem), viszont arra lettem figyelmes, hogy ha sokáig nem használom az első féket (~5 perc), akkor utána az első ráfékezésnél egy kottyanást hallok, de csak elöl. Ez mitől lehet, gyenge a laprugó, ami fogja a betéteket?
Illetve az is feltűnt, hogy a csere után közvetlen teljesen más lett a fékkarok dinamikája érzésre (sokkal előbb keményedett fel - ezt mondjuk vártam -, de rugalmasabban; ez lehet furán hangzik, de nem tudom máshogy körülírni), viszont miután mentem egy huszas kört a János-hegyre fel és le, majd másnap vettem elő a bringát, már kb olyan volt az érzésem, mint korábban.

Flickr: https://bit.ly/2wtfNl5 || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.