Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#167431) parandroid


parandroid
nagyúr

Na, tekintve, hogy városi közlekedésnél a szívem szakad meg minden kátyúnál, amin keresztülhajtom a karbonvillás orazágútit, illetve rengeteg erdei út van a környéken, csak kelleni fog egy második bicaj. :U Tudom, kezdődik...

Boltok teljesen lefosztva, már bemutatódarabok is alig vannak, ami van, az is 46-os, vagy 60-as méretben. 70-80% aszfalt, 20-30% erdei döngölt, vagy apró kavicsos út lenne a felhasználás, ebből a város a durvább, olyan kátyúk vannak néha, hogy szívem szerint leszállnék, és átemelném a biciklit. Inkább haladósabb, mint technikás gép kell, terepezés abszolút nem érdekel, max padkákon átmászni. Nézegetem a hirdetéseket is ebayen (ebay kleinanzeigen), de használtból is elég limitált a készlet, ami normális bicaj, és nem 60-as méret, azt azonnal viszik.

Egy ilyen Corratecet találtam, aminek úgy-ahogy a formája is bejön: [link] (remélem nyitható a link, mobilról vagyok). Ez megfelelne a fentebbi felhasználásra? Illetve milyen irányban nézelődjek? Gravel is jó lenne talán, formára, ergonómiára az jön be leginkább, de nem tudom, hogy a kátyúelnyelő képessége milyen (gondolom nem ebben remekel), illetve 1000 eur alatt használtan sincs. :( Cube SL Road pl 100 km-es körzetben egy darab van, az is 60-as. Ja, 28-29”, és ~54-es méret a releváns.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.