Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#148808) ZolkoW válasza Szevam (#148807) üzenetére


ZolkoW
őstag

Eláll? nem tudom, ezek elég szoros szabásúak alapból, olyat szoktam inkább tapasztalni, hogy járásnál hülye érzés, ahogy mozog a betét. Ezért aztán fel is szállok a bringára :D

Ma reggel beraktam mindent, azt is, ami nem kell, aztán mégis kellett. (ruházat)
Egy pár pillanatig hezitáltam, hogy felvegysem a téli kabátom, de maradtam a thermo aláöltözőnél, és hosszú mez+szélkabátnál. Későn vettem le a szélkabit, mondván még eltekerek a pihenőig, addig úgyis sok árnyékos rész van. De addigra annyira beleizzadtam a Wedze aláöltözőmbe, hogy amint levettem, nagyon hűtötte a szép a mellkasom, na uccu, vissza egy szélmellény -amit normál esetben nem hoztam volna, hiszen van külön hosszú szélkabát, akkor minek. De most jó volt, mert a karomon már sok volt. Ez a gyorsan változó időszak elég macerás ilyen szempontból, egyszerűbb öltözni, mikor stabil a hőmérséklet.
A síaláöltöző lehet, hogy nem akkora ötlet biciklire, bolyhos a belseje, és nem annyira vezeti az izzadságot, inkább csak melegen tart. Mondjuk olcsó, de inkább megtartom hidegebb időkre, amikor egyáltalán nem tervezek izzadni :)

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.