Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#129553) sebgutkopf válasza StLui (#129486) üzenetére


sebgutkopf
őstag

A piaci dinamika tekintetében szerintem minden bringa vásárló számára előnyösebb lenne, ha a kisebb budgettel rendelkezők inkább a jól felszerelt használt gépeket nézegetnék ahelyett, hogy sokszor a használhatatlan kategóriás alkatrészekből álló új modellek után ácsingóznak, amivel a bringázás igazi élményét elveszítik.
Kisebb pénzből annyival jobban felszerelt használtat lehet venni (az eredeti ár töredékéért), hogy amíg nem próbálja ki, nem tudja a delikvens, hogy mennyivel többet tud és nyújt egy jól konfigurált bringa.

Azt pedig feljebb is elhangzott párszor és szerintem is így van, hogy a drága bringák eladott darabszámának a nagy többségét is hobby és öröm faktorra bringázók veszik, nem a versenyzők, akik nyekkre hajtják. Aki pedig hagyományos új bringa vásárló, akár az új autó vevők is, azok pár évente cserélik függetlenül attól, hogy mennyire használta ki.
Itt jön a piac dinamikája, hogy a vevő jól jár mert jutányosan egy nagyon jó bringát kap, míg az eladói oldalnak pedig van egy stabil bázisa, akik felveszik a pár éves használt bringát (nem ragad rajta) és veheti az újat nyugodtan.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.