Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#108104) trialboj


trialboj
őstag

A terapeutával arra jutottunk, hogy nincs akkora baj, és bármit csinálhatok egészen addig amíg a testem nem jelez, és a tekerés után pár órával, elmúlik az enyhe derékfájdalom.

Viszont ahogy azt már mások is mondták ő is az ősztélős bringát ajánlotta, ha mindenképp terepen szeretnék maradni.

Erre számítottam mondjuk, és már jó ideje kutatok egy megfelelő bringa után.
A canyon neuron remek választásnak tűnt, aztán tegnap ráakadtam a trustpilot értékelő oldalon, a pontszámukra 266 hsz, és 5/2 es átlag, 2 oldalt legörgetve pedig nem is a bringát szidják, hanem a rendkívül tapló, lusta, lassú, és nem igazán segítőkész vevőszolgálatot, amit nem is értek, mert nekik ez kellene az egyetlen igazán fontos prioritás legyen. Na mind1, ez megmarad C tervnek, még nem érzem kész magam egy zsír új bringa összekarcolására :)))

A használt piac eléggé gyér sajnos, nem igazán elterjedt még a 29" FS gép, de találtam egy ilyet :Bergamont Fastlane 7.0 (2015)

Lassan 2 hete fent van, holnap mennék megnézni, viszont az a baj hogy ez már L-es. Na most én 181 vagyok, és ez pont a határ, M és L között, a jelenlegi feslőcsőhosszam 600mm. 60mmes pipával viszonylag egyenes háttal tudok tekerni(mert mint sajnos beigazolódott, az előre hajolt tartás, hosszú távon biztosan rontja a problémás porckorongok állapotát).
Szóval ha ez a bringa mondjuk kicsit hosszabb lesz pl 615mm TTL, akkor azt egy 40mm pipával, vagy egy kicsit hátrahajló kormánnyal kihozhatom ismét 600mm közelire, hogy kényelmesen/egészségesen tekerhessek, és még a bringa geoját se rontsam el nagyon(értsd lehessen még azért vele mászni is)?

Vagy ha prioritás a 600mm vagy annál rövidebb felső csőhossz, akkor mindenképp megfelelő váz kell, és ezen nincs is mit tárgyalni?

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.