Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#104388) Godimodi


Godimodi
tag

Üdv!

Először is köszönöm a korábbi segítségeteket,lassan 2 hete megvettem a bringámat,egy oldschool Bianchit.A bicikli szuper,élvezek vele minden métert, de mindenképpen kell vennem lakatot,mert nem csak otthon szeretném használni most már.
Korábban Kryptonite series 4-et ajánlottátok,viszont nem tudok 20ezer forintot áldozni rá,kell vennem kötelező kiegészítőket is, és a nyereg is kemény a hátsómnak, abból is szeretnék másikat.Ilyen bringához egy Kryptonite Keeper 12-es U-lakat "kevés",mindenképpen mást kellene választanom?Esetleg láncot?Sajnos 8 ezer forint körül tudok erre költeni. Tudnátok valamit ajánlani?
Volna egy másik kérdésem a nyergekkel kapcsolatban. Hallottam olyat, hogy a kemény nyereg hosszútávon előnyös lehet.Ezt tapasztaltátok ti is, vagy csak urban legend? Eddig max 1 órát bicikliztem egyhuzamban és vegyesek az érzések a nyereg keménységével kapcsolatban, bár az igaz, az út is elég gány volt néhány részen. 4-6 ezer forint körül tudnátok tippet adni egy magamfajta -egyelőre- koca bringásnak?
Utolsó bónusz kérdés: Valahol lehet esetleg olyan prizmát kapni,aminek a búrája sötét,de mondjuk a belseje sárga, ezért ha rávilágítanak, akkor végülis megfelel klasszik prizmának?

############ KIÁRUSÍTÁS ############ BMW - MINI gyári, új alkatrészek kedvezménnyel: http://bit.ly/m/kekfeher ############

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.