Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#101899) HEAHEA válasza Buster17 (#101882) üzenetére


HEAHEA
tag

#101854 Solad: Bikefittel kapcsolatban a fórum korábbi hozzászólásait visszakeresve a következő fórumtagokat találtam akik részt vettek ilyenen: eddie1978 , Napfénysüti, valamint Daniel Alves #58339 .

Buster17 : Csak linkeltem az oldalakat vázméret ajánlás szempontból, olvastam a keretösszegedet, ezek drágábbak. Bár, ha megfogadsz egy jótanácsot érdemes a fészbukon szétnézni, tudod vannak ezek a lájkolós-megosztós posztok, hátha ilyesmi bringákat is lehet nyerni. Igaz eddig még nem láttam ilyet, de volt már műhold, nemrég pedig kombájnt láttam a megnyerhetők között, szóval nem lehetetlen dolog. :D ;] :))
Viccet félretéve szerintem ezek a méretajánlások nem szentírások.A gyártók legyártanak különböző méreteket, azokat besorolják mérettáblázati ajánlásba, Te megveszed az ajánlottat, viszont neked lehet egy másik stucnival, nyereggel, kormánnyal, stb. lesz az igazi, kényelmesebb. Országútiból érdemesebb az endurance kategóriát keresni, ami nem annyira sportos testtartásra hegyezte ki a geometriát.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.