Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:13:38

LOGOUT.hu

Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt! :K

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34218) crok válasza Sequadon (#34217) üzenetére


crok
Topikgazda

A /cust wipe nem gond: a Mount gomb alatt állítsd át és ne legyen mount-olva se a /vendor se a /cust

"Az előző gazdának volt jelszó, de az kikapcsoltam mielőtt nekiálltam volna (egyébként pedig nem az a jelszó)."

Értem, jelszót kér.. de mi kéri? A Mi fiók jelszót kéri? Az utolsónak beléptetett Google fiók jelszót kéri? Mert nagyon nem mindegy.. főleg hogy most előtte LOS volt fent és azt nem írod milyen jelszót töröltél (a lockscreen-t? Nem az kell ide valszeg.) Mi fiókból LOS telepítés előtt le volt választva? Mert ha még mindig a régi felhasználó (LOS telepítés előtti) Mi fiók jelszavát kéri a Mi FRP miatt azzal nem nagyon fogsz tudni mit kezdeni)
Az a baj, hogy ha ez a Mi FRP akkor ott a MiFlash lesz max a megoldás (de még akkor is cinkes ha nem lett kiléptetve az előző ember Mi fiókjából mert úgyis vissza akarja majd léptetni amint netet adsz neki), recovery alatt ez nem egy egyszerű story.

Nem tudom milyen COM portot nézel, az egy teljesen más mód, Logout blogomban ott a az ADB telepítőcsomag driverestől mindenestől. Csináld olyan gépről amit te uralsz vagy a cégesre tegyél egy VirtualBox-ba valami random WIndows-t ideiglenesen, az USB portot meg add át a virtuális gépnek miután fastboot módba tetted.

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.