Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
soundsonic
aktív tag
Nekem az állapota még nyers sajnos. Szerintetek, ha első körben nem is, de a későbbiekben még élni a cp+box+charge kit rendelés ezen az áron?
-
i@lex
őstag
Ha valakit érdekel felhívtam a konzolvilágot a dupla rendelésem miatt.
Nos, a ma leadottat lemondtam, szeptember 9-i rendelést meghagytam, mert azt is előrendelésnek veszik. Azt mondta az ügyintéző, hogy itt is időrendi sorrendben történik a kiszolgálás, viszont aggodalomra semmi ok, az MS lényegesen nagyobb készlettel kezdte meg az előrendeléseket, és vélhetően mindenkinek jutni fog.
Esetemben sima series x-ről van szó.
-
NyMRooD
őstag
PS5-ös topikon nevettél (bár tényleg szánalmas volt 1-2 ember), aztán te is panaszkodsz, ha jól emlékszem Elite elmondta, hogy x előrendelőkkel nem fogják felvenni a kapcsolatot, de aki szeretné az válthat, páran írták is, hogy egy 1-2 perces telefon hívás kv-nak és probléma megoldva.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
hyggelig
senior tag
válasz Zoleee83 #9693 üzenetére
Senki sem vitatja, hogy a Sony jó játékokat csinál. Igazából jobban is fekszenek, mint a multi címek, de egyszerűen nálam is elvi kérdés. Lenne pénzem rá, tényleg, de nem fogok a pénzemmel (egyelőre) egy olyan céget támogatni, amelyik ennyire vérszemet kapott.
Persze, már napok óta olvasom a ps5 topikot és az előrendelésemet sem tudom tutira venni, akármennyire is tűnik felkészültebbnek a Microsoft készletet illetően
-
Jovanny2
őstag
válasz predakon #9700 üzenetére
Aki PS-ről jön át, és nem a PS5 erejű gépet rendeli, hanem a torgyöpi SS-t, az ugye nem a PS5-tel fogja összehasonlítani a Xboxot? Csak mert PS-ből nincs ilyen butított gép, szóval nem lenne fair az összehasonltás. Nem feltétlenül rád gondolok, nem emlékszem, írtad-e, melyiket rendelted.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Wesder
félisten
Van itt olyan, aki rajtam kívül One X-ről Sirius S-re vàlt? Csak kérdezem.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
3L1T3
addikt
Jó reggelt!
Eléggé túlterhelt mindenki, de bárki szabadon tud bármilyen csomagot változtatni. Ha volt előzetes rendelése ha nem. MS is engedélyezi természetesen. Új rendeléseket se kell leadni telefon vagy e-mail és intézik.Remélem tudtam segíteni!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
NyMRooD
őstag
válasz hyggelig #9709 üzenetére
Nem mosdatni akarom a Sony-t, de a next-gen címek itt is 30k-ba fognak kerülni, ez nem a konzol gyártón múlik (viszont ők emelték a saját címeik árát), csak ugye itt a GP és lehet reménykedni, hogy 1-1 kiszemelt előbb utóbb bekerül, addig meg van mivel játszani. Mondjuk én az uborkát nem értem, azt mondták, hogy nem emelnek, aztán már a crossgen játékaik "nextgen" verziói is 30k-t kóstálnak.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
csabi0805
senior tag
Na felhívtam őket én is azt mondta a srác akivel beszéltem,hogy ha a régit visszamondtam majd az újat megrendeltem úgy az jól van mert fog belőle jutni.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hyggelig #9709 üzenetére
Amúgy az only Series játékok itt is simán lehet, hogy majd 80€-ba fognak kerülni, csak jelenleg még nincs ilyen 3rd party cím, csak pár Series exkluzív, amik ugye jönnek GamePass-ba is.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Madoc
veterán
-
hyggelig
senior tag
válasz Jovanny2 #9718 üzenetére
Amúgy meg pont én vagyok az, aki annyira vak, hogy nem nagyon látja a különbséget az fps, a 4k és a hdr változását illetően. (Vagyis inkább nem érdekel annyira, mint itt sokakat)
A Xbox One és a PS4 közötti (megjelenéskori) különbség sem érdekelt. Máig egy PS4 Fat-em van.[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
Nem is mondtam, hogy nem kulturáltan beszélgetsz a témáról, csak azt, hogy te is értetlenkedsz, azért írtam le hozzá, hogy mi a megoldás. Amúgy nem értem miért izgulsz lesz elég x day1-ra. Peace
(#9724) Madoc: Közben látom ezt, akkor félre értettem, sry. Viszont azt nem vágtam, hogy a CP bundle az konzolvilágos történet (mondjuk az, hogy MS-nél nincs elég gyanússá teszi)? Akkor lehet mégis érdemes lenne előrendelést leadnom.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Na..naaaaa előbb beszéltem az üf-el és a kedvezmény mellé nem tudta betenni a cyberpunkos cuccot szóval csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel. Ha kell küldök rendelési számot..
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Zoleee83
addikt
OFF-ba rakom, mert személyes privát vélemény.
One X-ről, ha nem akar az ember azonnal a GP-be érkező "Series gépes" játékokkal játszani nem biztos hogy megéri day1 váltani. A ONE X még most is egy brutál erős gép ami jól kihajtja a jelenlegi játékokat, és majd még azokat is, amik nem kifejezetten Series gépekre jönnek, vagyis multicímek. Én pont ezen gondolkodom egy ideje, hogy lehet jobban megéri most perpillanat egy használt X esetleg garral, mint az S, ettől még szeretnék S-t is, kettő között döntök, viszonylag kis bukóval ki is lehet szállni majd egy X-ből.@boost - Nem értetted, én arról beszélek, ha valaki most vesz használtan 60-70k körül One X-et, azzal nem nagy rizikó mondjuk 45 körül kiszállni. Series S hátránya még mindig a lemez, ha az lenne benne az lenne csak igazán király.
Kellene már egy One X vs Series S vs Series X teljesítmény összehasonlító video
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
-
Tin
veterán
Ugy latszik MS tenyleg nem aprozta el a keszleteket, meg mindig siman rendelheto az X es az S a Microsofttol. Pedig mar kb 2 oraja nyitva a lehetoseg.
-
nagyúr
-
Wesder
félisten
válasz Zoleee83 #9731 üzenetére
Ha nem adtam volna oda a pàromnak a One X-et, akkor most lehet gépet sem vennék. Én nem érzem úgy hogy az SS rosszabb lenne mint egy XOX. Majd novemberben kiderül.
Boost
Tudom hogy Series.
Na legalàbb nem vagyok egyedūl.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hyggelig
senior tag
válasz NyMRooD #9720 üzenetére
Tisztában vagyok vele. Nincsenek illúzióim. Viszont van Game Pass. Az kitart még hónapokig, évekig. Mivel nem szoktam sok megjelenéskori játékkal játszani (most már aztán tényleg nem fogok) akkor ott játszom, ahol olcsóbb. PS5-öm is lesz. Ez biztos. Csak ki fogom várni, míg olcsóbb lesz, de az új generációs élményről sem kell így lemondanom.
-
NyMRooD
őstag
Az Uncharted 5 ára is a kiadón múlik, az már másik dolog, hogy az pont a Sony és voltak olyan szemetek, hogy ők is emeltek De az, hogy uborka emelt, az szvsz nem a Sony-n múlik, de mind1 is, nem ide való téma, csak jeleztem, hogy ne kezelje senki sem tényként, hogy csak PS-re lesznek 30k-ért játékok, mert nagy lesz a csalódás.
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
válasz balazs025 #9740 üzenetére
MS központi beszámítás mint ami volt XONEX-nél nem lesz.
De ha elfogadsz egy tippet, akkor magánszemélyként jobban jársz ha eladod a géped. Úgy sincs nagyon XONES és XONEX konzol sehol. Egy jól belőtt árral pikk-pakk eladod.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
i@lex
őstag
válasz l.skywalker #9741 üzenetére
Nekem sem megy sehova, megy a hálóba, twitch, aréna 4 edgeben, youtube.
-
i@lex
őstag
válasz l.skywalker #9745 üzenetére
A régi társasházban volt egy szegényebb kissrác, oda adtam neki ingyen, 20+ játékkal.
-
elder troll
őstag
Megrendeltem az X CP bundle-t, de valamiért az S jobban lázba hozott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest