Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
Az Uncharted 5 ára is a kiadón múlik, az már másik dolog, hogy az pont a Sony és voltak olyan szemetek, hogy ők is emeltek De az, hogy uborka emelt, az szvsz nem a Sony-n múlik, de mind1 is, nem ide való téma, csak jeleztem, hogy ne kezelje senki sem tényként, hogy csak PS-re lesznek 30k-ért játékok, mert nagy lesz a csalódás.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Bogyi007
veterán
One S All Digital gépről váltottam vasárnap. Azt a gépet 45000 forintért adtam el bő éves garival.
Ismeritek mostmár az árakat hogy ebből mennyiért lehetett volna váltani sima Series S gépre vagy Bundle csomagra. Nem ezt választottam még vasárnap. Aznap hozzátettem még 27500 forintot (ergo fizettem 72500-at) és kaptam egy Robot White 1TB One X konzolt egy PH tagtól és a gép mellé kaptam egy Venom akkut is és a csomagban benne volt egy érvényes 1 hónapos Gold kód is és egy 1 hónapos GP (új profilhoz való) kód is - ezt skywalker kollégának adtam, hogy sorolja majd ki egyszer.Szerintem jól döntöttem, szerintem még jövő karácsonykor is ha éppen Series S gépre váltanék, akkor is kevesebbet kell majd fizetnem, mintha most ugrottam volna kapásból a Series S gépre. S így legalább a 4K játékélményt us kipróbálom.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Sorozatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Formula-1
- OLED TV topic
- BMW topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- PS5 Slim (garanciás)
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest