Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Sztem menj be egy random konzolboltba ahol árulnak használt játékot, régen én is csináltam Kecskeméten, megvettem és pár k val olcsóbban visszavették
Vagy megveszed és eladod ph n
-
bandi0000
nagyúr
válasz
banderasz77
üzenetére
Hozamosabb ideig nem játszottam csak 10percet kb, de egész jó volt, hozzá kell szokni az input lagghoz, én kipróbáltam BF multival is meg az indivel is, most a cél, hogy valahogy TV-n megoldjam ,mert nyilván nincs rá app
De ha nem nagyon lesz rosszabb, szerintem elviselhető Nekem 2 gigás telekom netem van amúgy, gondolom overkill rá
-
bandi0000
nagyúr
Köszi, közben én is böngészöből szedtem le
-
bandi0000
nagyúr
Hogy lehet most felhöből játszani androidon? Leszedtem az xbox appot és a bétát is, se egyikbe se találom ezt, régen a játékoknál volt egy ilyen opció
-
bandi0000
nagyúr
Mennyire tudtatok beszélni a support-al? Ha jól gondolom már nincs közvetlen telefon, a chat-en meg nem akar bedobni senkit a problémámra. REgisztrálás után 2 hónappal kevesebb a gari idő, ezt szeretném fixáltatni
-
bandi0000
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
Keress vissza, pár hete volt róla szó, hogy elvileg nem igazán van már magyar forgalmazás, vagyis nem tudnak kitől kérni készletet a magyar boltok
-
bandi0000
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
De ez nem magyarázza meg miért nincs készleten KV-ba pl
Mármint Richie már adott infókat, ami vagy helytálló vagy nem, eddig őt bozonyítja
-
bandi0000
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ez mondjuk jó hír, feltrve ha nem lesz negatív hatással az árakra/minőségre
-
bandi0000
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Igen az is nagyon fasza vele
Én eladtam, mert kevés helyem volt, de tervbe van, hogy veszek rendes álvánnyal stb, bár elvben a cég csődöt mond
-
bandi0000
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Viszont kurva jó, bár nekem Forza-val nem akart normálisan működni, folyamatosan csúszzkáltam az autókkal, és a végén fel is kurt, GT Sport viszont rohadt élvezetes volt
-
bandi0000
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Az nem U alakú
-
bandi0000
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
Tudom, én voltam a hülye, de azt hittem, hogy ez egy teljesen új cím, és amúgy nem szoktam, de pont láttam pár hónapja VR-ék compaign videóját, és mikor én is elindítottam, gondoltam, vagy én vagyok a hülye, vagy ezt már láttam hónapokkal ezelőtt...
És én voltam a hülye de nem is, mert ez a tavalyi? rész... Pont az elmúlt hetekben ültem vissza BF5-re és össze se lehet hasonlítani a 2 játékot grafikában!, másban nincs értelme ugye
-
bandi0000
nagyúr
válasz
AnonymusX
üzenetére
Én nem okolok senkit, aki leírta nekem, azt is megértettem, tehát nem arról volt szó, hogy 2 csokiért értékelt, csak olyan indokkal állt elő, amit vagy elhitt vagy nem...
Phoen|x:
Én kifejezetten az én jelentésemre gondoltam, ahol le is írtam talán ezt, azért megért volna egy utánajárást, mert lehet a 90%-a az értékeléseknek ezen alapult, és az már önmagában megérne egy bann-t szerintem -
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
3L1T3
üzenetére
Én is pont a videód néztem, már az értelmi részét, ahol nem a hanggal szórakoztàl
Azon felbuzdulva kipróbáltam megint, és valszeg ugyan azokkal a beállításokkal jobb vezetni, nem csúszkàl annyit, de lehet csak placebó, mindenesetre most elszórakozgatokItt amúgy pont jól látszik, amire panaszkodtam az elején, hogy nincs élet a képen, és az updatek utàn legalàbb kapott egy kis színt
-
bandi0000
nagyúr
Series elite 2
Extra gombokat boxon nem lehet egyeinek mappelni? Tehát, hogy ne a A,B,X,Y egyikét imitálja, hanem azoktól függetlenül
-
bandi0000
nagyúr
Elite series 2
Pàr gomb furàn működik, lenyomom, érzékeli és ha nem nyomom erősen, akkor egyszer csak nem érzékel, szerintetek ez mitől lehet, mit lehetne vele kezdeni?
Fura mert teszt alatt úgy ahogy pontos, másik kontival nem tapasztaltam ilyet.Am pl L1, B gomboknàl vettem észre
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
Nektek csinàlt már olyat a box, hogy egyszercsak a nem ad jelet/a tv nem veszi? Tehát bekapcsolom, indítok játékot és a jel elmegy, amúgy működik, mert kikapcsolni kitudom kontrollerről pl
Eddig mintha csak a rocket leagunél csinàlnà
Ha kilépek vakon a home ra, akkor vissza is jön a kép -
bandi0000
nagyúr
Akinek van Elite 2 kontija, megnézné, hogyha L2/R2 őt úgy nyomja le, hogy kicsit oldalra is nyomja, akkor utolsó 20%-on nincs egy kis surlódás vagy hasonló?
-
bandi0000
nagyúr
Használt garis xboxot én is betudom regisztràlni microsofthoz ha az előző tulaj törli az aktuálisat? Vagy inkàbb ne piszkàljam?

-
bandi0000
nagyúr
Kértek már valakitől garancia papírt gariztatáshoz? Vagy ha az nincs meg, akkor 100% elég a serial number? Microsoft oldalán ugye írja, hogy meddig garanciás
-
bandi0000
nagyúr
Tényleg eszméletlenül néz ki a Hellblade, úgy érzem itt nem annyira feküdtek rà a harcra mint elsőbe, mégha ott se volt acélos, a
egyszerűen nem tudok mit kezdeni, arra valami trükk van?tűzokádókkal -
bandi0000
nagyúr
válasz
ridiculous
üzenetére
De ez csak Core ha jól látom
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Hát sztem ne nagyon hagyatkozz az fps számlálóra, nekem pl mindig 120-at ír, pedig tuti 60-at se üti meg
Amúgy próbáld ki pl boxon a Battlefield 4-et, ha nem is írja ki, hogy 120, de érezned kellene, hogy az
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
igen, csak nem mind1, hogy éves szinten 30k-t, vagy /játék 30k-t
-
bandi0000
nagyúr
válasz
pzstm
üzenetére
Szigorúan magánvélemény, de eddig én is több MS exc játékért nem fizettem volna, mint fizettem volna
Számmora a Horizon, SoT, talán Halo, bár a kampány hoki lett, a Hellblade instant ide tartozik és így kb ennyi is, persze lehet lehagytam 1-2 játékot
Szerintem nagyon is sokan vannak így, és helytálló az a kifejezés, hogy GamePass-ba jó, mert kb én letöltöm kipróbálom, és kuka sok esetben
-
bandi0000
nagyúr
válasz
42861
üzenetére
Engem am jobban idegesít, hogy a H5 veri látványban, pedig az mégis csak egy open word és 1 évvel fiatalabb, verseny közben a messzebbi kocsik is recések, és mosott valamik
Amúgy most elkezdtem vele játszogatni, jobb mint a semmi alapon, de örülök, hogy nem kellett közvetlen fizetni érte
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csuvicsuva
üzenetére
1 megoldás van, motorsport helyet indítsd a horizon-t
-
bandi0000
nagyúr
Régen volt párszor Rocket League játék szervezés itt, azzal most mi lett? Elég sokaknál látom, hogy az volt a legtöbbet játszott
(Nálam is ) -
bandi0000
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Kétszer próbáltam már a p organ átrendezést, de lehet a 21 quartz kevés is volt, na mind1 lehet direkt csináltàk ilyen nehézre, hogy a könnyebb megoldást válasszam...
Wesder: jah, nem mondom , hogy rossz, csak unfair, a 2. Fàzisàhoz meg nehezen jutsz el, és olyan gyorsan kinyír, hogy esély sincs megtanulni a kombóit
-
bandi0000
nagyúr
Hát én "feladtam" a Lies of -t az utcsó bossnál, bosszantó, mert szerettem vna lenyomni, de több óra/napon sikertelen próbálkozás után, inkább abbahagytam... Ez azért nem ér meg ennyit, eleve van pár csalás a játékban, és azért nehéz, nem pedig azért, mint egy átlagos souls like
Még a "csaló" taktikàkkal se ment az élete sok esetben lentebb mint a fele...szal kapják be tényleg
-
bandi0000
nagyúr
Engem kifejezetten sose zavart, hogy többet ígértek, mint amit kaptunk, valahogy erre is van igény, mert am lehet nem venné senki
Viszont a produktum nem lett annyira jó, ha legalább hozná a Horizon 5 szintet, akkor sztem senki nem panaszkodna... Nem is nagyon emlékszek, hogy frissítésekkel érdemben változtattak volna-e valami játékban a grafikában, szóval sztem itt sem kell csodát várni
-
bandi0000
nagyúr
Rosszul fogalmaztam, a WheelStand állítható, csak kellett volna még +20 centi, hogy az elé betudjam rakni a széket kényelmesen, és kvázi minden játék úgy kezdődött, hogy WheelStand tv elé befordít, puffot a sarokból átteni a SheelStand elég és ha végeztem utána vissza mindent...
Egyszer még veszek ilyet, ha lesz sok pénzem és helyem egy kis szobát átalakítani, mert jelenleg a szobámban játszottam, és ha a TV előtt hagyok mindent, akkor a TV-t nem látom, és közlekedni se tudok
-
bandi0000
nagyúr
Marka jó kis cucc a stand amúgy, csak én nem tudtam belőni sehogy sem, hogy kényelmes legyen... Meg kellett volna venni hozzá az ülés tartót, csak úgy meg már nem fér el
Az a baj, hogy az akcióba 470euró körül jön ki a sima DD ami 200 alatt van, ezért pl én 100 felett nem vennék már mást ha csak boxhoz kell... Gyerek karja meg majd megerősödik
-
bandi0000
nagyúr
Én nemrég vettem egy Fanatec szettet, ami egész jó cucc, el is adtam
se a horizon 4 se a forza 7 nem volt számomra élvezhető, sok beállítàst kipróbáltam, de 7-be csúszkáltam folyamatosan, Horizon ba meg a kormányt nem tudtam beállítani és nem tudtam irányítani...Míg GT7/ACC-ben kvàzi ready to race volt...
A legbosszantóbb, hogy forzákban meg kontrollerrel közel sem olyan az irányítás, sorra gyorsabban vettem a kanyarokat
-
bandi0000
nagyúr
Fúhh gyerekek ez a Lies of P rohadt jó kis játék, demo alapján nem fogott meg, de most valamiért behúzott
Vagyis valszeg azért, mert nem mindig olyan kegyetlen mint a többi Souls like játék, BB-hez hasonlítom, mert az az etalon nálam, hozza a hangulatát, viszont sokkal sűrűbben vannak mentési pontok (nem tudom mi a neve am), illetve szerintem könnyebb is
Bossok nehézsége eltér, azok amikkel eddig küzdöttem, némelyik könnyebb némelyik nehezebb, viszont, így hogy nincs benne coop, ha véletlen megragadok 1 bossnál sokáig, akkor delete lesz, mert mást nem lehe tenni
Egy jó tanács, aki kezdi, az ne a heavy vagy milyen cast-al kezdjen, mert kegyetlen lassú a kard, persze nagyobb a sebzés, de sokkal kisebb az esély bevinni egy heavy attackot azzal mint egy könnyű fegyverrel . Én nehézzel kezdtem, viszont pár óra után vettem egy könnyűt mert azzal életképesebb voltam
-
bandi0000
nagyúr
Souls játékokra fordítva kell tekinteni, nem az a lényeg, hogy 2 ütésből leölld az ellent, hanem, hogy 100-szor is nekifutsz, és 101. alkalommal 200-as vérnyomás mellett lenyomod és remegsz a végén, és örülsz, hogy megvan
-
bandi0000
nagyúr
Sokat panaszkodtam, hogy a boxot nem ismeri fel Simplink eszközként a TV (LG C2),illetve ilyenkor rendszerint előfordult a kis felbontás és a hang elmenetel.
Nem hiszitek el, ha ki van húzva a PS, akkor tök jól működik, és habár nem váltja át a bemenetet, de az Xbox gombbal igen. Kicseréltem a PS kábelét egy random HDMI-re, talán a gyárija? és tökéletesen működik a kettő mostmár együtt... Foggalmam sincs, hogy hogyan függ össze, mert amit használtam az is valami 5-6k-s jobbacska HDMI kábel volt
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
Fanatec DD Pro, csak hogy kompatibilis legyen a nyamvadt PS-el is

-
bandi0000
nagyúr
Assetto corza competizione-val jàtszik valaki? Megéri a 8k-t?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Norb79
üzenetére
Köszi, én is nézegettem de csak azért nem merem bevállalni, mert kitudja mennyi idő alatt ülöm ki, én azért nem a 75 kilós mezőnyt erősítem
Néztem az utántöltő, az meg rohadt drága Moby:
Fúhh cockpit a keresett szó, ez a playseat úgy bennragadt a fejemben mint másoknál a Sthil mint benzines fűrész
-
bandi0000
nagyúr
Egy playseat mekkora helyet foglalhat? Agyalok rajta, hogy kicsit alakítok a szobán, és akkor elférne ez a csoda, kv 150-160 centi lenne a tv től a hely az àgyig
Viszont másba is agyalok, mert valami kis fotel/babzsák, mert mindig fekve játszok de az nem túl kényelmes hosszűtàvon
viszont olyan ülő alkalmatossàg kellene, ami nem túl magas, hogy ne takarja a tv-t, van valakinek ötlete ezekre a hatalmas problémákra? 
-
bandi0000
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha màr akció
Destiny 2 ből van olyan pack, ami tartalmaz mindent, vagy külön-külön kellene megvenni?
-
bandi0000
nagyúr
Akik vettek feltöltőt, azoknak rögtön elérhető volt? Nekem tegnap óta azt írja, hogy sikertelen a letöltés, meg hogy beszerzés alatt
-
bandi0000
nagyúr
Gta 5 nél nincs ott az XS pecsét az indítóképen? Letöltöttem vmit, de se nem tűnik szépnek se nem 60 nak
-
bandi0000
nagyúr
40k ért az elit 2 is jó vétel nem?
Amúgy az analogoknál ott is van valami réteg, mint a dual sense-nél, hkgy ne súrlódjanak annyira?
-
bandi0000
nagyúr
Nemtudom kinek a hibája, bàr lenne tippem, de már marhára unom, hogy bekapcsoláskor hol hang nincs, hol pedig kis felbontásban jelenik meg minden, ha nincs hang és újraindítom, akkor jellemzően egyből a kis felbontás következik, akkor tv ki és box ujraindítás, arról már nem is beszélve, hogy jóideje nem kapcsol àt a bemenere se, másnàl is van ilyen hiba? C2 Lg
-
bandi0000
nagyúr
Biztos hülye kérdés, de a cyberpunk nem magyar felíratos volt boxon? Most szedtem le megint és nem talàlom az istenért sem

-
bandi0000
nagyúr
Ti elégedettek vagytok a Ghostwire tokyo futàsàval? Próbáltam kb az összes módot, de mintha mindenhol lenne egy kis lagg...Vrr ellenére is
-
bandi0000
nagyúr
válasz
craftsman01
üzenetére
Ez érdekelt,.mert alapból nem böngészek a store-ban, remélem nekem nem adott eddig akkor semmit
Bàr mostmár szeretnék -
bandi0000
nagyúr
válasz
craftsman01
üzenetére
De nagy poén...
-
bandi0000
nagyúr
Ezeket a just for you ajànlatokat hol kellene làtni?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Extraflame pellet kályha
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De ha nem nagyon lesz rosszabb, szerintem elviselhető
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)