Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
StLui
veterán
válasz bulikavagyok #84651 üzenetére
Köszi! 4 megvan, de lehet kéne még venni, majd meglátom, ez meddig tart? Úgy értettem ma még van, de nem látom, hogy zárulna ma?
Feltölteni ráérek? Nem akarom csak kari előtt elhasználni, addig meg nem biztos, hogy jó ha ott áll feltöltve szabadon, egyszeri singapurt kivéve mindíg kártyával vásároltam[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
lacy86
addikt
Elkezdetem a Titanfall jatekot!
14 training utan mar nagyon okos lettem 😅😅
Bakker ebben annyi mozdulat van mint egy Mortal Combat-ban 😂😂😂 -
pzstm
titán
Credit Card nelkuli fizetes Xboxon? Akar kishazankban is? Yes please (jelenleg a Telenor egyelore. )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
lacy86
addikt
Akkor a mai napi poen kesz!
Nem is tudtam ,hogy a Titanfallban nincs kampany resz csak multiKoszi oriic! 😁😊
-
lacy86
addikt
Oriic!
Titanfall-ban hanyas szintu vagy?
( pont jo embertol kerdezem 😂😅 ) -
gianni85
veterán
-
pzstm
titán
Alig varom hogy csatlakozzak majd en is
-
lacy86
addikt
1,5 orat jatszottam a Titanfall-al
Valami nagyon durva ez a jatek ✌️✌️️✌️️Asszony azt mondja - ha ennyire tetszik miert nem veszed meg a Titanfall 2-t
Mondom 15k
- Jah, az mas 😂😂😂 -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz lacy86 #84667 üzenetére
Mondd meg neki, hogy adjon kölcsön 15k-t és játszol majd vele.
__
Titanfall 2 patch témában válaszolt publikban is a fejlesztő:
"Afaik we generally won't be saying what's in each update until they're nearly for-sure out. Never know what might need to be held back because of a last-minute issue.
Without giving a specific time, though: stats menu is coming sooner than later (we mentioned that somewhere, I forget where). Your stats are being recorded in the meantime, you just can't see them yet."
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Devil Smile
őstag
Ennyi TF2 meg hasonlo friss AAA jatek mellett felve kerdeyem a tarsasagot h merre lehetne megvenni olcson a Worms W.M.D.-t 6e alatt??
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Devil Smile #84670 üzenetére
Meglepő dolog de világszinten is a magyar store-ban a legolcsóbb a játék.
Ennél olcsóbban max használt lemezt kapsz. (kulcsok nincsenek ennél olcsóbban.)
szerk: Nem igazán találok lemezt most eladót sem itthon, sem jatekaim.hu-n.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
-
csabamigo
aktív tag
Sziasztok
Az ingyenes Warframe játékhoz kell aktív gold?
ÜdvAz Élet a Legjobb Méreg!
-
adrian94
őstag
Nem preview tagoknak mikor lesz elerheto a club resz liveon?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki lemezesen hozzájutott a COD: IW-hez és MW: Remaster is megvan neki, akkor már utóbbival tud játszani. (bug vagy sem, de sokan tolják már)
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Medocsabi #84683 üzenetére
Persze, van lemezes Legacy kiadás. Kapsz egy letöltőkódot, de a játék csak akkor indul ha a lemez benne van a gépben. Mivel a PS4-esek egy hónappal korábban elindíthatták a játékot a kampány miatt, így nekik most kinyílt a multiplayer is. Az a durva hogy jelenleg kb 100 ezer játékos tolja, és megjelenés előtt vagyunk.
Live-Die-Respawn
-
MrPeekaboo
senior tag
Zsákolható GWG-s játékok: Super Dungeon Bros (XO), Monkey Island: SE (X360).
-
pelenka35
őstag
Gamertag:Rob3rt75
-
rdt89
addikt
Hát ez a heti akció se fog kizsákmányolni.
Pedig a Witcher 3-at nagyon vártam, és bánom a mai napig, hogy a nagy nyári leértékelésben nem vettem meg. -
a.sebi
őstag
Gondolkodom hogy eladom a day one boxomat , és vennék egy slim 500 gb osat 99 a ket kontrollerrel , fifával, a kontroller a plusz kontroller es a fifa 17 nem kell ha azt eladom alig kell pénzt rádobnom a slimre , vagy vegyek egy elitet? Szeretnék garis boxot magamnak .
Grafika szempontból van ertelme a slimnek?
Van 4k s tvm is , ami elvileg szintén felskáláz 4k ra.
A tv hdr t is tudja , elit kontroller tetszik de nem letszukseglet , olcsobban kijonne most a slim, ti melyiket vennének?
1 tb vs 500 gb sem érdekel.[ Szerkesztve ]
-
sting2
addikt
válasz a.sebi #84693 üzenetére
XO Slim, és amit lehet eladnék a Bundle-ból.
Elite kontrollert meg később pályáznék meg hátha lesz akcióban.
Bár, amilyen maximalista és új élmény vadászó vagyok, simán eladnám a két kontrollert es a Fifat, így azonnal meglenne az Elite joy is.
HDR Fancy XO + a legfaszább stick..
Teljes lenne a küldetés![ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
pzstm
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 5 lemezes, 2 TB-os SSD-vel
- Új, bontatlan XBOX Forza Horizon és 20th Anniversary Limited Controllerek 2 év Microsoft garanciával
- Eladó használt dobozos Playstation 2, Ps2
- Nintendo Switch OLED + The Legend of Zelda Tears of the Kingdom + tok + üvegfólia
- Nintendo Switch Gyári Dokkoló,és Utazótáska Új állapotban EGYÜTT ELADÓ.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest