Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
válasz elder troll #215417 üzenetére
Nálam csak 10% kedvezményt ír!
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Plebi
senior tag
válasz l.skywalker #215452 üzenetére
Közben rájöttem , legutóbb xbdeals szerint június 4-től volt akciós.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
l.skywalker
Topikgazda
AirMech Arena szerverek szeptemberben bezárnak.
https://www.trueachievements.com/n42380/airmech-arena-server-closureNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Állítólag a Target amerikai üzletlánc egyik alkalmazottja írta ezt a Reddit-re:
Azt írja, hogy nincs áruellátás Xbox One konzolokra, olyan mintha nem forgalmazná tovább azokat az MS.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #215456 üzenetére
Mondtam én hogy "elfogytak".
Teljesen jó egyébként. A maradék gépek elfogynak és ha Xbox kell, akkor csak Series Xboxot tudsz majd venni.
Sith7
És az baj? Többért lehet eladni majd ha SX-re vàlt az ember. Kivéve persze ha "olcsó" lesz a Series Xbox.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #215456 üzenetére
Ez megszokott szerintem bar kicsit korainak tunik. De amugy mar lattam jo kis osszeeskuves elmeleteket miszerint ez azt jelenti h Series X elobb jelenik meg
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #215460 üzenetére
A OG Xbox gyártása 2005 augusztusban, a 360-é 2016 augusztusában állt le. Hogy ha érkezik a Series S akkor van benne logikai, hogy még idén leállnak a One S/X gyártásával, főleg mivel ezt a generációt PR szempontból érdemes már elengedni.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz negyven2 #215461 üzenetére
"ha jön" - na igen csak ez így több mint véleményes, hogy még hivatalosan nincs is infó a Lockhart gépről, de már készlethiány van az előző generációból.
A 360-at még majd 3 évig gyártották a One megjelenése után, nem mondom, hogy kell, főleg, ha technológiailag indokolt, mert teszem azt, hasonló áron erősebb gép lesz a Series S mint most egy X, de ha drágább lesz mint egy S, főleg mint egy S All Digital, akkor kicsit olyan tökönlövésnek hat.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #215462 üzenetére
Viszont ha azt mondjàk hogy:
Series X 499$
Series S 299$Akkor màr lenne is értelme hogy miért àlltak le a One-nal.
Na meg ez egy tényleg olyan rossz generàció volt marketing szempontból nekik hogy jobb minél hamarabb elengedni szvsz.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ezer Rogue Company Alpha kódot oszt szét az Xboxdynasty.de:
https://www.xboxdynasty.de/news/xboxdynasty/sichert-euch-jetzt-einen-von-1000-rogue-company-alpha-codes-fuer-xbox-one/Regisztrálni kell az oldalra hozzá.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #215460 üzenetére
Gyártás az tudtommal hamar le szokott már állni nextgen érkezésével, de nyilván ez nem jelenti azt, hogy a boltokban nem lehet még x darab konzol, amiket akár évekig árulhatnak.
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #215464 üzenetére
4 kulcsom is volt.
2 elment itt a topikban, egyet bevàltottam, egyet meg odaadtam itteni topiktàrsnak. NDA van a jàtékon így arról nem beszélhetek milyen. "Not my cup of tea."I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
addikt
válasz l.skywalker #215464 üzenetére
Köszi meg is jött.
-
MasterMark
titán
válasz csuvicsuva #215475 üzenetére
Valszeg nem kell, mert location alapján automatikus lesz.
Switch Tax
-
adalbert1
veterán
válasz MasterMark #215477 üzenetére
Azért lehet majd angolul is használni, vagy ahhoz majd trükközni kellene valamit (nekem jobban tetszik minden software angol nyelven)?
-
Wesder
félisten
A nyelvtani hibàkat azért reportoljuk majd, mert a belinkelt két képen is van ahogy làtom.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
addikt
válasz MasterMark #215488 üzenetére
Kötet & hangkimenete
Itt hirtelen nem tudnám hova nyúljak..magamon kívül. -
spacelab
tag
-
Beniii06
addikt
válasz Wesder #215457 üzenetére
"Mondtam én hogy "elfogytak"."
Csak tudatos marketing lépés:
1. Kell a hely a raktárakban(boltok szempontjából) .
2. Kell a gyártókapacitás az MS-nek.
3. Nem akarja az MS, hogy az SX megjelenésekor mindenki bevásároljon nyomott áron One-ból, mert kell a hely a raktárakban és a boltok mindenáron szabadulnának tőle.Tehát igen, a 3-as pontot jól látjuk. Attól, hogy már nem gyártják, lesz még a polcokon bőven és nem fog olyan hamar eltűnni, mint ahogyan azt szeretnéd, lesz Series S is.
"Got any other secret weapons?"
-
adalbert1
veterán
válasz MasterMark #215486 üzenetére
Ok, már megijedtem :)
Nayrobi: arra van valami magyarázat, hogy miért nincs HBO Go (igaz a PS4-re kiadott HBO app is messze elmarad a Netflixtől)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest