Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyuxy
tag
Sziasztok
Karácsonyra kaptunk egy Xbox one s-t
Mint kezdő Xboxos írok most
Nagyjából elolvastam mindent game pass gold ea acces
Viszont érdeklődnék , hogy mint kezdőknek mik a tanácsok miket éri meg tölteni mivel kezdeni ilyen tippek tanácsok 😄
Érdekelne meg olyan hogy játékok amiket lehet játszani ketten ( párommal) itt meg az is érdekelne hogy milyen lehetőségek vannak az osztott képernyőn kívül gondolok itt két tv re vagy hasonló megoldások szoba jöhetnek e
Battlefild V el kaptuk viszont nekem rohadt nehéz a kontrollerrel megszokni a celkereszt mozgatasat erre van valami tanács esetleg beállításokon belül hogy lehet kevésbé erzekenyre tenni vagy ilyen segéd ami kicsit rá segít a celkereszt mozgatasara
Bocsánat hogy hosszúra sikeredett !
KösziiPhone 11 pro max
-
csuvicsuva
addikt
Life Is Strange: Before The Storm Complete Season is bekerült Game Passbe. Nekem így a mai nap is karácsony!
U.I: Bocsánat a túlzott smiley használatért, de ez most nagyon feldobta a napom.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
törölt tag
Kérlek, segítsetek ezt megérteni:
https://www.microsoft.com/hu-hu/p/dirt-4/c2mbdnds3h5w?activetab=pivotverviewtab
Van egy game passom, talán 1 év, még nem aktiváltam. Szeretném a dirt 4-et megvenni. Ahhoz, hogy 2398,00 HUF-ért megvegyem, aktiválnom kell a game passt, vagy nem kell? Ha köze van az árnak a game passhoz, akkor 1 év letelte után mi történik?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #80123904 #166655 üzenetére
Kösz!
Ezt sem érteni: https://www.microsoft.com/hu-hu/p/dirt-3/bwxnh3dzmwvk?activetab=pivotverviewtab
Xbox 360 van a borítóján, de azt írja, hogy elérhető Xbox One-ra. Melyik az igaz? Mindkettő? Nekem One X-em van.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz tyuxy #166652 üzenetére
Hát azt, hogy milyen játékokat szerettek azt nektek kell tudnotok. Elötte nem árt 1 videót nézni róla vagy trailert, ha annyira nem vagytok benne.
2 TV-t nem lehet rákötni. A TV képernyőjét felezi le splitscreennél.BFV-t pedig erőltetni kell, hogy menjek. Be kell rögzűljenek a mozdulatok, hogy mennyire húzod a sticket, hogy rácélozz stb. Story-t ne told végig, kritikán aluli. Viszont van a játékban teszt lehetőség. Ott Anélkül próbálgathatod lelőni az ellent, hogy az kárt tenne benned és az idegrendszeredben.
(#166657) playdontwork
360-ra jelent meg, viszont benne van a BC-ben, így tudod játszani Xbox One-on is. (FAT, S,X)[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
tyuxy
tag
válasz IntelKiller7 #166658 üzenetére
Köszönöm a választ!
Esetleg van lista ami a helyben két játékos játékokat tartalmazza? Vagy itt a fórumozók köreiben saját tapasztalat?
És meg egy olyan kérdés hogy ez a blu ray mit takar pontosan? Gondolok itt arra hogy van olyan lehetőség hogy én letöltők egy blu ray minőségű filmet rá teszem pendrivera és meg tudom nézni boxon?iPhone 11 pro max
-
törölt tag
válasz IntelKiller7 #166658 üzenetére
Kösz!
Viszont, ahogy látom egyáltalán nem lehet megvenni, csak a kiegészítőket. Természetesen ezt sem értem.
-
válasz tyuxy #166659 üzenetére
2 játékos játékok, amik nálunk előfordulnak :
Az összes Lego játék (ne tévesszen meg a Lego felirat, minőségi és szórakoztató játékok, nem csak gyerekeknek)
Minecraft
Goat Simulator
Human fall flat
Sportjátékok (fifa, nba, nhl, stb)
Forza Motorsport 7
Plants vs zombies garden warfare 1-2
Gears of war széria
Battlefield 1-2
Guardian Heroes
Marvel ultimate alliance 1-2 (ezt 4-en is lehet egy gépen, nagyon jó játékok)
Unravel 2 (ezt tényleg mindenki szereti, kortól nemtől függetlenül)
Just Dance 2017-tőlNagyjából ennyi lenne. Van még sok, nekünk ezek jöttek be.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
IntelKiller7
Topikgazda
Ha nem elég a feltöltőkártyán a zsé akkor a többit levonja kártyáról? Valaki próbált már így játéko venni? 10 fontos feltöltőm van erre GTA V meg shark kártya 11 font.
-
Wesder
félisten
válasz IntelKiller7 #166663 üzenetére
Ha oda jó bankkàrtyàd van, akko igen.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz IntelKiller7 #166666 üzenetére
Ja igen, meg PP.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Sziasztok. Sos segítség kellene. Szilveszterre kellene valami party játék, just dance-t néztem ki. Viszont nincs kinectem. Azt látom, hogy a 2019-hez nem kell Kinect, de az 60 euró. Van még olyan, amihez nem kell Kinect és olcsóbb? Meg láttam, hogy van hozzá előfizetés is. Az kell a játékhoz? Vagy megfordítva, ha veszek egy hónapos előfizetést, akkor kell a játék is? Mert csak erre az egy éjszakára kellene... Szeretném olcsón megúszni.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
törölt tag
válasz icemad #166669 üzenetére
Emlékeim szerint évek óta tudja azt, hogy okos-telefont is használhatsz kinect helyett.
szerk: mármint nem a telefon kameráját, hanem az emberke fogja a kezében a telefont és az azzal történő hadonászást fogja figyelni a játék (gondolom párosítani kell 1 appon keresztül)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #80123904 #166671 üzenetére
Just Dance controller app
Elég vegyesek a vélemények. -
-
törölt tag
válasz icemad #166673 üzenetére
2016-tól fixen. Erre alapozom ezt:
"JUST DANCE CONTROLLER APP QUESTIONS
Why can’t my phone connect to the console, while they are both on the same WiFi network?
Please follow these steps:1. Launch Just Dance 2016 on your Wii U™, PlayStation®4 or Xbox One console."
Lentebb:
"Why can’t I use the app with JD2015?
We are currently experiencing connection issues between the app and Just Dance 2015 for Xbox One. We are working on fixing this as soon as possible. We apologize for the inconvenience.
On PlayStation®4 everything should be working. Please make sure you follow the connection steps described above properly.
The app does not work for Just Dance 2015 on Wii U. (But it works with Just Dance 2016 on the Wii U)."Szóval a 2015-ös verzió is működhet, de előfordulhatnak hibák.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Wesder
félisten
Elkezdtem a RE7-et, de nem merek bemenni a hàzba, mert vaksötét van, és minden szar nyikorog és tudom hogy bent van az a szemétlàda, mert jàtszottam a demoval.
-
-
bbsofficial
aktív tag
Sziasztok, új gamertaget szeretnék, mert az öcsém választotta az enyémet még az elején, viszont nem szeretném veszni hagyni a mentéseimet, achievementjeimet. Van erre valami költséghatékony mód (pl. Akció), a 10 USD kifizetése mellett? Rewards program sehogy nem bírható működésre itthonról?
Köszi! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bbsofficial #166678 üzenetére
Nincs más megoldás sajnos. Ha változtatni akarsz, fizetned kell. (Rewards itthon nem megy, VPN-nel lehet mókolni de a vásárlásokat akkor sem látja. Próbáltam már. )
Live-Die-Respawn
-
csipesz80
tag
válasz y300fire #166614 üzenetére
Jó napot
Köszönjük a rendelést.
Megrendelt termékét a mai nap átadtuk a futárszolgálatnak.
Várható kézbesítés a feladást követő 1-2 munkanap.
Fizetni a futárnál csak készpénzzel lehetséges.
Kérjük legyen türelemmel a csomag kiszállításának idejével kapcsoltban,
mi és partnerünk az MPL csomag logisztikai cég mindent megteszünk hogy
megrendelt terméke minél hamarabb önnél lehessen.
Ha a feladási értesítést követően 2 napon belül nem érkezik meg
megrendelt csomagja kérjük jelezze felénk.Köszönettel KonzolGame Team
Xbox Game Pass 12 hónapos előfizetés 1 14.999 Ft
Részösszeg: 14.999 Ft
Szállítás: 1.000 Ft Kiszállítás segítségével
Fizetési mód: Utánvétel
Végösszeg: 15.999 Ft (tartalmazza 3.189 Ft ÁFA)[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz csipesz80 #166686 üzenetére
Nem rossz ár de a Microsoft oldaláról nem lett volna egyszerűbb?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
BigStraw
senior tag
Kérdeztem már tegnap, hogy mi a vélemény a shadow-s kontrollerekről.
Mennyire strapabírók?
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
kakuk.tamas
addikt
válasz tyuxy #166680 üzenetére
Hivatalosan ezeket támogatja:
Music, Video, and Container Formats: 3GP audio, 3GP video, 3GP2, AAC, ADTS, .asf, AVI DivX, DV AVI, AVI uncompressed, AVI Xvid, H.264 AVCHD, M-JPEG, .mkv, .mov, MP3, MPEG-PS, MPEG-2, MPEG-2 HD, MPEG-2 TS, H.264/MPEG-4 AVC, MPEG-4 SP, WAV, WMA, WMA Lossless, WMA Pro, WMA Voice, WMV, WMV HD
Picture Formats: Animated GIF, BMP, JPEG, GIF, PNG, TIFFÚriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
csipesz80
tag
azért választottam utánvétet mert gyanúsan olcsó.
store nem engedi mert már vettem kedvezményes fél évest a plussz 1000ft-ot nekem megéri hogy ne kelljen az accountokkal bohóckodni[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
Lenne lehetőségem vásárolni egy túlmelegedő xboxot. Mennyire lehetséges/macerás az első széria javítása? Alkatrészt lehet beszerezni hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest