Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45951) Cathfaern válasza Lirion (#45950) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

D3-ban ott a Real Money AH, abból pénzelik. GW2-ben ott a micropayment, abból pénzelik. Egyik sem egyszer megveszed és soha többet nem fizetsz :) Illetve lehet neked személy szerint igen, de ha az összes játékost nézzük, akkor ugyanannyit fizetnek be (ha nem többet), mint WoW havidíj esetén.

(#45952) Healbacsi válasza Beri (#45949) üzenetére


Healbacsi
őstag

30 yardon belül terjed. Az azért annyira nem kevés.

Szepen hasogatod a szorszalakat meg kell hagyni.

(#45953) Beri válasza Healbacsi (#45952) üzenetére


Beri
addikt

Tudod, igyekszik az ember :DDD

eladó Aromamizer RDTA V1

(#45954) tskó válasza Wolverine (#45944) üzenetére


tskó
tag

Ha igaz és tényleg van 10M előfizető, és nagy átlagban 4k a havidíj, akkor az a 40Milliárd forint/hó. Ha 300 szerver van ahogy irod, akkor az 133millió ft/hó/szerver. Namost egy dedikált szerver bérlet, gigabites net-el pár ezer forint havonta.

Tehát azért ennyi az előfizetési díj, mert van annyi birka akinek ennyit kifizet ésssss pont.

Egyébként ott a CS, azt olyan 14-15 millióan játszák és nem kérnek külön pénzt, de a cod, mw3, hasonló mennyiségű játékossal szintén ingyen.

(#45955) Khelben válasza tskó (#45954) üzenetére


Khelben
nagyúr

Minden hétre jut egy ilyen troll?
Legalább olvass vissza, múlt héten ki lett fejtve egy hasonló értelmi fogyatékosnak, hogy miért van havidíj. És a legfontosabb: nem kötelező játszani, menj vissza csézni.

(#45956) tskó válasza Khelben (#45955) üzenetére


tskó
tag

Na ez a ph!... lelki sérültek gyüjtőhelye.

(#45957) Khelben válasza tskó (#45956) üzenetére


Khelben
nagyúr

Inkább a hülyéké, de hagyjuk.

(#45958) Kis Samurai válasza ígyvanferi (#45948) üzenetére


Kis Samurai
tag

Csak MoP óta BlackRavens, de nagyon korrekt kis társaság! :)

Nincs nálam toll, sorry...

(#45959) tragiQss válasza Khelben (#45955) üzenetére


tragiQss
tag

Valahogy úgy érzem, jelen esetben te vagy a troll...
Miért lenne értelmi fogyatékos? Két havonta egy új játék árát lehúzzák a játékosokról, ha hinni lehet az 1. hozzászólásban látott áraknak. (havi 4000Ft körüli összeg rémlik)
Bocs, de én sem tartom sokra azokat, akik ilyen összegeket hajlandóak kifizetni egy játék bérleti díjaként.
Nem féltem a szerver üzemeltetőket, hogy tönkremennének a játék fenntartásába, sőt...

[ Szerkesztve ]

(#45960) Kis Samurai válasza tragiQss (#45959) üzenetére


Kis Samurai
tag

Van aki ekkora összeget egy este alatt elsörözik baráti társasággal, más edzőterem-bérletre költi, pedig lehetne otthon is inni féláron a sört vagy lehet venni két súlyzót és gyúrhatsz a fürdőszobatükör előtt. A közös az, hogy szolgáltatást használsz minden esetben, ami megjelenik a termék árában (drágább a sör, mert van szép pultos lány vagy fűtenek az edzőteremben és a villany is ég...) A WoW szerver is egy szolgáltatás ami nem működik magától. (Áramot fogyaszt, hetente karban kell tartani, ingyenes content patch-ek jönnek rá, stb...)
Ha ezeket összeszámolod, mindjárt nem olyan sok az a havi 3000Ft

(de ha meg sem akarod érteni, csak kötözködsz, azt trollnak hívják, bárhogy tiltakozol! :) )

[ Szerkesztve ]

Nincs nálam toll, sorry...

(#45961) Khelben válasza tragiQss (#45959) üzenetére


Khelben
nagyúr

Én meg nem értem, hogy az irigységen kívül milyen motivációja lehet annak, aki szerint sok a 4k havonta (ami amúgy egészen pontosan 2750 Ft) Miért zavar az téged, hogy valaki ennyit költ a hobbijára? És miért nem zavar pl. az, hogy valaki havi 3-4-5ezret költ tv előfizetésre (ami szerintem teljesen értelmetlen pénzkidobás, ennek ellenére nem hülyézem le azt, akinek ez kell). Én havonta 60ezer forintért tankolok, aminek a fele arra megy el, hogy kerülőutakon megyek az úticélomhoz, mert imádok vezetni és olyan autóm van, amivel élmény is. Ez is hülyeség? Van egy ismerősöm, aki a fizetése felét mindig a terepasztalára költi. Az idiótája, igaz?
Le lett írva, hogy miért nem lehet összehasonlítani a lövöldözős játékokkal, ahol egy apró térképen játszik 40-50 játékos. A wowban ezerszer akkora térképeken 30-40ezer játékos játszik egyszerre, ennek a menedzselése nem kevés erőforrásba (pl. EMBERI erőforrásba) kerül, nem csak "bérelünk egy szervert valami szerverteremben" szintű. Cserébe ingyen kapod a "dlc"-ket, csak máshogy hívják. 2-3 évente van egy nagy kiegészítő, amiért fizetni kell 7-8ezer körüli összeget, ezen kívül csak a havidíj van.
Szóval tényleg érdekelne, hogy miért gondolod, hogy kidobott pénz két mozijegy árát egyhavi szórakozásra költeni.

(#45962) Healbacsi válasza tragiQss (#45959) üzenetére


Healbacsi
őstag

Ne kezdjuk mar el 643255.-jere ujra, hogy miert kell fizetni egy mmo-ert, lehuzas vagy sem. Leragott csont. A jatek angol nyelvu, es meg neztem a kedvedert az osszes dobozt, a boritojan a Blizzard logo mellett frankon ott van, ez bizony havi dijas. De ha mar megvetted, akkor van 1 honap ingyen jatekidod, probald ki, hasznald, es dontsd el, hogy er-e ez neked havi 3k-t. Ha igen, akkor maris megerte, ha nem akkor legalabb kiprobaltad, es megtudtad ezt is.

(#45963) Fandango válasza Khelben (#45961) üzenetére


Fandango
veterán

Hozza kell tenni a Blizzardnak sajat server parkja van minden regiohoz tehat nem berlik, illetve igen komoly support team van szinten minden regiohoz na ezt fenntartani nem keves penz.
Ami meg fontos, a jatek megjelenese ota nem valtozott a havidij, ami 8 ev alatt nem semmi dolog, kezdetben mondhattuk ra, hogy azert nem olcso havi szinten, de ma mar szinte bagatel osszeg (es ezt csak kis hazankra ertem, nyugaton meg a kezdeti idoszakra nezve is filleres kiadas volt a havi dij)
Vegul a Blizzard sem jotekonysagi szervezet, tehat ot is bevetel motivalja. Minden mas hasonlo MMO ugy inditott, hogy WoW killer aztan vagy lehuztak magukat a wc-n, vagy ingyenesek lettek es micro tranzakciokbol probaljak magukat fenntartani, ilyen lepest a Blizzardnak soha nem kellett fontolgatnia. Mind a mai napig latjatok, hogy ok csinaljak jol, es 10 millio ember fizeti tovabbra is, mert olyat nyujt amiert erdemes fizetni. Es azzal, hogy fizetsz a jatekert havi dijat semmilyen elonybe nem kerulsz a masikhoz kepest, nem ugy mint a micro payment tarsainal.

[ Szerkesztve ]

(#45964) tragiQss válasza Khelben (#45961) üzenetére


tragiQss
tag

Nem az zavar, hogy ennyit költ (költöttem én többet is a saját hobbimra, fotóztam, bicikliztem), hanem a játék üzemeltetőinek profitéhsége és az, hogy ennyien képesek bedőlni nekik, plusz... és ezen a fő hangsúly: ha valaki merészeli valaki kritizálni, azt rögtön letrollozzátok, személyeskedve ugrotok neki.
Kurvára nem érdekel, ki, mire szórja a még meglévő pénzét, én pofátlanságnak tartom, hogy gyakorlatilag bérleti díjat szednek egy játékért, amiért előzetesen még amúgy is vastag pénzeket szedtek.

Egyébként javíts ki, ha tévednék: amikor a WoW megjelent, 10-11000Ft-ért árulták itthon és csak annyi megjegyzést fűztek hozzá, hogy "Internet szükséges a játékhoz" - arról diszkréten hallgattak, max. az apróbetűsben említették, hogy ezért csak egy hónapot játszhatsz, utána havonta fizetni kell...

(#45965) tragiQss válasza Healbacsi (#45962) üzenetére


tragiQss
tag

Én csak és kizárólag azért szóltam most bele, mert valakit előttem lehülyéztek, amiért merészelt valami negatívumot írni erre az egészre... Egyébként nem áll szándékomban "újrakezdeni" - részemről pofátlanságnak tartom. Ha mások meg tudták csinálni, hogy a drágán megvett játékkal ne csak akkor játszhassak a továbbiakban, ha havonta perkálok, talán nekik is belefért volna...
De mindegy, hagyjuk, tényleg nem akarom folytatni.

(#45966) Khelben válasza tragiQss (#45964) üzenetére


Khelben
nagyúr

De mi az, hogy profitéhség? Leírtuk, hogy nevetséges a havidíj. Kifizeti 10M játékos, miért csökkentenék? Mennyi lenne szerinted az az összeg, aminél már nem lennének "profitéhesek"?
Azt meg továbbra sem értem, hogy én miért dőltem be nekik. Két lehetőségem van: fizetek és játszok vagy nem fizetek és nem játszok. Én játszani szeretnék. Milyen más lehetőségem lenne, mint fizetni? Ne fizessek azért, mert szerinted drága a havidíj és ettől lehúzás áldozata leszek? Én abszolút nem érzek lehúzásnak 2750 forintot, amiért akár 30 napig játszhatok folyamatosan. Mondj még egy szórakoztató szolgáltatást, ami ilyen olcsó.
Azt is leírtuk már többször is, hogy miért lehet más játékokkal havidíj nélkül játszani és miért nem lehet ezzel. Nem tudsz még egy ekkora játékot mondani, ami ingyenes.

[ Szerkesztve ]

(#45968) Fandango válasza tragiQss (#45965) üzenetére


Fandango
veterán

Egy baj van az erveleseddel, egy nem havi dijas jatek amit egyszer megveszel fix tartallommal rendelkezik, ami sok esetben egy adott jatekorara elegendo szorakozast nyujt, persze vannak olyan jatekok is amik hosszabb tavon le tudnak kotni, de ezek akkor sem fognak ingyen tovabbi tartalmakat nyujtani. Tehat amit a penzedert kaptal az egy fix nem bovulo tartalom, ami lehet hogy mindossze par napig tud lekotni, lehet, hogy ennek ellenre akar evekig is, ez benne van a pakliban. Egyebkent amit en mondok sem allja meg teljes egeszeben a helyet, mert vegyuk alapul a World of Tanksot ami ingyenes jatek, nem kerul havi dijaba es megis kapsz hozza ingyen plusz tartalmat, viszont ez is micro payment jatek amit nem kotelezo fizetni, DE akkor a fizeto jatekosokkal szemben hatranyba kerulsz.
A havi dij nem lehuzas, mert ezert egy szolgaltatast kapsz, kb. olyan mint, hogy fizetsz havi dijat a vezetekes telefonert, hogy hasznalni tudd. Mert attol, hogy van egy asztali telefonod, meg nem tudod hasznalni, ha nem fizetsz a vonalert.

Szerintem felesleges egymas agyat huzni ezzel, van az egyik oldal akinek megeri fizetni erte, van a masik akinek nem.

(#45969) Cathfaern válasza tragiQss (#45959) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

"Két havonta egy új játék árát lehúzzák a játékosokról"
De mi az hogy lehúzzák? Kötelezi valaki a játékosokat? Ha nem WoW-oznak kirugják a munkahelyéről / iskolából? Vagy mi? :F

(#45970) Wolverine válasza tragiQss (#45964) üzenetére


Wolverine
félisten

Ez nem nyert. A dobozon szerepel az is, hogy havidíjat kell fizetni, pontos összeggel - közvetlenül azután, hogy leírják az internetkapcsolat szükségességét.

#45954: az a 200 realm a valóságban ~800 szervert jelent. Mindez csak Európában. Mellette ugyanennyi van az USA-ban és Kínában, és pár Dél-Koreában. Plusz ez a bevétel fedezi a Blizzardnál világszerte dolgozó 6-8 ezer ember fizetését (akik között akad jópár magas fizetésű ember - programozók, fejlesztők, videokészítők stb.), nagyjából ebből fejlesztették a StarCraft 2-t és a Diablo III-at is, meg persze a WoW kiegjeit. És persze ez fedezi a content patchek fejlesztési költségét. 1 ilyen patchben olyan mennyiségű tartalom érkezik, ami egy FIFA vagy NFS esetében 2-3 teljes árú játékban van összesen, mint új tartalom. És ilyet kapunk további díjak nélkül évente 2-3 alkalommal.
Arról nem is beszélve, hogy a Blizzard kb. 3 év alatt 2 alkalommal tart egy BlizzCont, ami veszteséges úgy is, hogy az elérhető 20-25 ezer jegyet az online pénztárnyitástól számított 30-120 másodpercen belül mind eladják. Ennek a finanszírozása is a WoW bevételéből zajlik.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#45977) stevve


stevve
nagyúr

Zárjuk le a vitát, ha kérhetem. Beszélgetni lehet mindenféléről, csak ne fajuljon el.

Köszönöm.

(#45978) Gyick


Gyick
őstag

Ez a havidíj csak nekünk tünik soknak/lehúzós-nak.Nem a magyar fizetésekhez van igazitva.Egy szerencsésebb történelmi fejlődésű országban az órabér több mint ez a 12 euro.Én úgy vagyok vele hogy még mindig inkább erre költök(ha költök) mint mondjuk cigire.

[ Szerkesztve ]

(#45979) Khelben válasza Gyick (#45978) üzenetére


Khelben
nagyúr

Én magát a lehúzást nem értem. Lehúzás az, ha valamiért fizetek és nem kapok cserébe semmit. Nyilván akkor többet nem fizetek érte. Ha meg fizetek egy szolgáltatásért, akkor el tudom dönteni, hogy az nekem megéri-e. Ha megéri, akkor onnantól fogva nem lehúzás.

(#45980) Gyick válasza Khelben (#45979) üzenetére


Gyick
őstag

Én azt akartam mondani hogy ha arányosan a magyar fizetésekhez mérve mondjuk 500ft lenne a havidij akkor senki nem érezné lehuzósnak.Szerintem sem lehúzás.Meg azt nem is lehet elvárni hogy egyszer megveszed azt 2évig a következő kiegig játszol ingyen egy szerveren főleg nem ekkora kaliberű jatéknál.

[ Szerkesztve ]

(#45981) vilmaboy


vilmaboy
őstag

szerk:

[ Szerkesztve ]

A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!

(#45982) vilmaboy


vilmaboy
őstag

Elnézést. Elszámoltam magam a fenti kommentben.. Tehát:

Ha egy kicsit belegondolok fenti vitába, az én állásfoglalásom is az, hogy nem lehúzás. 2750Ft havonta gyakorlatilag még a 80.000-es gyárimunkás fizetéshez képest is jónak mondható. Ha belegondolok abba, hogy ah wowozok napi 2-3órát hétköznap + szombat d.e. kicsit este, meg ha lehet vasárnap is, akkor csak hétköznap eljátszottam átlag 3 órával 15 órát. Hétvégén még + 10et kb. Tartok 25óránál. /ez a minimum, mert ennél többet/ Tehát 27,50Ft-ot fizettem óránként a játékért...4 héttel számolva az egyszerűség kedvéért.... Ha ennek harmadát játszanám, mondjuk kb 8 órát havonra, akkor 85,9375, de legyen 86Ft-ot vernék el óránként a gamecard-ra... Jelenleg egy mozijegy 1000-1550Ft (1,5 óra). Egy óra biliárd minimum 500Ft/óra egy csehóban is... Egy kávé - cappuchino 300-500Ft (10 perc alatt lemegy)... A Mekiben egy sajtburger 250Ft, Menü 800-1000 (5 eprc élvezet)...Egy pizza minimum 900 (jó esetben 10perc). Akkor most miért is drága a wow?

A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!

(#45983) Lézerparaszt


Lézerparaszt
őstag

Dps monknak milyen fegyver a jó? 2h vagy 2x 1h? Fejlődésre kéne.

A játék az nem játék!

(#45984) parandroid válasza Wolverine (#45970) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Kimaradt az állandóan (24/7) elérhető, nem mellesleg bármilyen más játék számára példaértékű online support (régiónként is több nyelven, akár telefonon is hívhatóan).

De ha nagyon troll akarok lenni én is, akkor csak az megéri nekem a havidjjat, hogy a sok wannabe troll ne kockáztassa a kitiltást csalással, trágárkodással, mittudoménmivel. Illetve eleve megszűri a játékosokat, hogy csak az játszik, aki komolyan is gondolja - tudom, civilizált országokban ez szinte jelképes összeg, amit havidíjként elkérnek, de akkor is többé-kevésbé működik a dolog.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#45985) Wolverine válasza Lézerparaszt (#45983) üzenetére


Wolverine
félisten

Ha folyamatosan csinálod a kasztquesteket, akkor mindig kapsz friss monk botot - azzal elég jól el lehet lenni Pandariáig.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#45986) Pöttön


Pöttön
őstag

Sziasztok!
Nem nagyon vagyok szakértője a játéknak ezért egy kis segítséget szeretnék kérni.
PVP Prot Warriornak milyen gemek lennének a legmegfelelőbbek?
Strengh, Stamina, Parry, Dodge vagy Armor Penetration?
Elég sok félét lehet bele rakni és én meg nem nagyon értek ehez.
Van sárga, piros meg kék. :DDD
Azt szeretném elérni hogy a lehető legnagyobbat tudjak sebezni.
Gondolom ez kell pvp-re. :F
Segítségeteket előre is köszi! :R

A sport a legjobb kikapcsolódás...

(#45987) aclandiae válasza Pöttön (#45986) üzenetére


aclandiae
senior tag

(#45988) Pöttön válasza aclandiae (#45987) üzenetére


Pöttön
őstag

Köszi! :R

A sport a legjobb kikapcsolódás...

(#45989) Healbacsi válasza Pöttön (#45986) üzenetére


Healbacsi
őstag

Pvp prot warrinak pvp resilience, pvp power, es/vagy stamina, ezek variacioi kellenek. A linkelt oldal pve-re ad csak tanacsot.

[link] Ezen odalon talalsz jo pvp tippeket.

[ Szerkesztve ]

(#45990) ígyvanferi válasza aclandiae (#45987) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Szerintem nem ilyen egyszerű, tekintve, hogy PVP-zni akar. Én nem értek a PVP-hez semmilyen formában, ezért nem akarok feltétlen hülyeséget írni, annál is inkább mert nem találtam 5.0-ás warrior PVP útmutatót, de az arenajunkies retri pala guide-jéből a gem ajánlót azért bemásolom ide.

Recommended Gems:
Meta - 216 Strength / +3% Crit Damage
Red - 80 Strength / 160 PvP Power
Yellow - 160 Resilience / 160 PvP Power
Blue - 320 PvP Power

(#45991) ígyvanferi válasza Pöttön (#45986) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Na, közben mégis találtam 5.0 utáni prot warrior PVP guide-ot itt. Nagyjából stimmelnek a gemek azokkal, amiket Healbacsi meg én az előzőben írtunk.

Bocsi a dupláért!

[ Szerkesztve ]

(#45992) H.O.D.


H.O.D.
senior tag

Sziasztok!

Valaki le tudná nekem írni viszonylag értelmesen, hogy jutok be Shrine of the Seven Stairs-be? Gondolom, valahogy a nagy falon kellene átjutni, de nem jön össze, illetve nem találok átjárót sehol. Wowheaden van egy komment, azzal nem mentem semmire.

Köszi!

Where do you want to go today?

(#45993) Arnold2 válasza H.O.D. (#45992) üzenetére


Arnold2
őstag

Kérdezd meg a mongolokat. A végére szerintem már rájöttek ők is a trükkre :)

(Kun-Lai Summitban kell küldetéseket csinálni és ott lesz majd egy quest ami oda küld az kapuhoz. Majd az ősi állat-szellemek segítségével kinyitjátok azt. Illetve megkéred, hogy summonoljanak oda, vagy egy kétnyerges repülő mounttal bevisznek. Bemászni nem hiszem hogy lehet, próbáltam. Ahol fel lehetett ugrálni oda felmentem de nem jutottam át sehol. Előfordulhat, hogy van valahol egy rés a pajzson, de én nem találtam meg.)

(#45994) Arnold2 válasza Arnold2 (#45993) üzenetére


Arnold2
őstag

Nna annyival egészíteném ki magam, hogy a küldetés a Vale of Eternal Blossoms terület kapujához küld. Ha nyitva a kapu akkor onnantól kezdve a területen belül bárhova mehetsz így a Shrine of Seven Stars-ba is.

(#45995) func93


func93
senior tag

Holnapra várható az 5.1-es patch?

"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs

(#45996) Wolverine válasza H.O.D. (#45992) üzenetére


Wolverine
félisten

Keress egy Messenger Grummle nevű NPC-t; találkozhatsz vele Jade Forestben Dawn's Blossomban, Valley of the Four Windsben Halfhillben vagy Stoneplowban, és Krasarang Wildsban Cranewing Refugee területén. Ő ad egy questet, ami átvezet Kun-Lai Summitbe; onnan simán ellovagolhatsz Temple of the White Tigerhez, ahol megcsinálhatod a kapunyitó questchaint. Ezt követően szabadon ellovagolhatsz Seven Shrine-ba vagy Two Moonsba.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#45997) Arnold2 válasza func93 (#45995) üzenetére


Arnold2
őstag

Nem tudok róla, szerintem nem.

(#45998) Wolverine válasza Arnold2 (#45997) üzenetére


Wolverine
félisten

De.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#45999) Arnold2 válasza Wolverine (#45998) üzenetére


Arnold2
őstag

Hát kérem szépen, aki közvetlen "piros telefonnal" rendelkezik :)
De, jó tudni, kösz az infót!

(#46000) vilmaboy


vilmaboy
őstag

Le van töltve telóra az Androidos wow alkalmazás. faxa is minden, de tegnap óta megkapom a guild whispeket a telóra, akkor is ha kikapcsolom az alkalmazást. Hogy lehet ezt kikapcsolni? Nem szeretnék whispet, ha nem kapcsolom be.

A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.