Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40626) steveetm


steveetm
őstag

Valaki tudja esetleg, hogy a clique, illetve a dominos addonnál a profil váltás lehetséges-e makróból? Illetve, hogy a clique mi a rákért csinálja, hogy néha hiába váltok profilt, ki is írja hogy váltott, de szar se történt a bindek terén. Valamint, ez már csak a legmerészebb álmaimban tudom leképzelni, hogy lehetséges lesz, ne tegye be az összes szerveren lévő összes karakter porfilját minden karakterhez, hanem csak ami ahhoz tartozik. Vagy,ha ezek nem mennek, akkor egy clique alternativát is szívesen látok, ami képes profilkezelésre.

Alternatívaként erre a két feladatra, megoldásként esetleg az is szóba jöhet, hogy egy "globális" profil váltás in-game, makróból, lehetséges-e valahogy? Szóval megnyomok egy gombot, és _minden_ addonom elfelejt mindent, és újra be tudom őket állítani, ahogy nekem szimpi? Esetleg még egy reload belefér, de az a megoldás, hogy felteszem ugyanazt az addon x-szer és klikkelgetem be őket addonoknál, az nem játszik.

Meg, ha már így belejöttem, a talented nevezetű addon-ra ismer valaki működő, és annak megfelelő funkcionalítással bíró alternatívát? A lehető legfrissebb verzió van fent, de sajnos glypheknél néha összeszarja magát(tkp. néha nem szarja össze magát, de az egyik verzió csak kicsit, másik meg qrvára idegesítő).

Köszcsi.
Üdv.: steveetm

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.