Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#26039) Teasüti válasza vond (#26037) üzenetére


Teasüti
nagyúr

Baszki ez egy batár nagy full torony, hova rakok el egy ekkora gépet?! :DD
ATX méretben nekem midi torony játszik max. Ebben a méretben jelenleg a Fractal Define 7 felé húzok, az is megpakolható 14 hdd-vel ha arról van szó és befér mellé pár radiátor megpakolva is. Van egy 5,25 hely is az írónak, a többi eszköz meg elvan USB-n is ha muszáj. Viszont nyitott módban meg befér egy tartály pumpástul és még így is van három nagy és négy kicsi vinyó hely.

De ennél csak kisebb felé mennék, ha megyek. Raid nélkül elég egy nagyobb 3,5-ös és offline backup, ekkor viszont beférek egy ITX házba is, mint mondjuk ez a csini. Virágcserepet rá és lehet a szoba dísze. :D

Neked akkor raid tömb van a gépben? Az minimum két tükrözött meghajtó, vagy három ha paritásra van állítva. Én ezen agyalok még, hogy kell redundancia a gépre, vagy legyen minden offline? Viszont ha offline, akkor meg jön az, hogy elfelejtem kiírni, stb. Ha meg online, akkor meg jön a villám és kib.ssza a gépet raid-estül mindenestül, meg amúgy is mindmeghalunk. :))

#26038hibavissza
Te meg az offline backup híve vagy. :R
Ezek is jó érvek.
A munkás gépben mennyi helyed van? Azon tárolsz vmit archív jelleggel (hideg adat, aminek utolsó módosítása legalább egy évnél régebbi, haha), vagy mindent kimozgatsz offline-ba és csak az marad, amivel dolgozol?

Felhős backup nincs, nem is kívánok előfizetni ilyenre. Viszont ha fél óránként nem is, de komplett OS backup az hetente készül jelenleg a Macrium ingyenes verziójával. Ha nem lennék spúr megvenni a teljes verziót, akkor az inkrementális az mehetne sűrűbben is és nem foglalna sok helyet sem...
Jah, az átviszem a szülőkhöz az nálam is megy. Fél évente, évente egyszer viszek-hozok egy-egy vinyót. :))

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.