Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57054) Soulfly842


Soulfly842
addikt

Megkezdték az oltást a világ első DNS-alapú koronavírus-vakcinájával

#57042Parci

Én is viszonylag jól vagyok, párom viszont egyre szarabbul néz ki(már nyomatékostotta, hogy így ne fogalmazzak többet neki :DDD ) . Iszonyatosan köhög, hapicizik felváltva, torka brutálisan fáj, arca nagyon beesett, stb, láza szerencsére nincs, a fejfájás neki viszont enyhe.

Nekem jelenleg a fejfájás maradt, és du 5-6 környékére nagyon kimerülök, s estére vagyok én is szarabbul, mint a gyerkőc. A torkom, nyaktájékfáj, vállam, végtagjaim fájnak. Estére mindez hatványozottan, de úgy alszok, mint akit leütöttek.
(hatványozza neki az örömöket, hogy a fertőzés előtt lett neki esedékes egy fogorvos, fogfájás+tömés miatt), ez most lelőve egy kicsit. Marad a sok fájdalomcsillapító.

Tényleg elgondolkodik az ember, hogy csak legyünk túl rajta, s ne hagyjon 'nyomokat' hossztávon...

A kérdés jogos: meddig lehet ezt csinálni? ilyen terjedési mutatókkal az évente 2 fertőzés egyre valószínűbb, hogy milyen károkat okoz - ha az első(k) nem is - x+sokadik az tényleg jó kérdés.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.