Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
válasz FoxiestFox #59951 üzenetére
Sok. 1800 ha jól emlékszem a 3d-sre ha valami AA kategóriás.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
félisten
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz FoxiestFox #59951 üzenetére
1300Ft a 3D-s szinkronos Mad Max a belvárosi Moziban.
Csillagkaput a Csillag térre!
-
félisten
válasz Ted_Beneky #59954 üzenetére
Már megtaláltam. De 2D feliratost nem találok, én vagyok béna, vagy nincs?
-
Rawulf
őstag
válasz FoxiestFox #59955 üzenetére
22:20-kor van a feliratos és 1250HUF
Ahogy nézem, ez lesz az utolsó feliratos vetítés, mert jövő hétre már csak szinkronos 3D előadásokra lehet jegyet váltani a 13:00-ás 2D előadás mellett.
[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
-
HaZse
őstag
válasz ShadowX #59962 üzenetére
Hétfőn voltunk a Cinema City-ben és előtte lévő nap online vettem meg a jegyeket. Így nem kellett előtte odaérni. Így is van 30 perccel később kezdődött a film, mert sok reklám és előzetes volt.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Rick4
félisten
Azt hittem ilyen nincs. Egy cikket kommenteltek, mondhatni kifogásolható helyesírással. Megnéztem ki az, gumicsimmásszelfi, meg minden, azt hittem kész vagyok. Lejjebb tekerek, na ott lettem kész:
Valamiért ez jutott eszembe: [link]
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
HaZse
őstag
Eladó pár HDD és egy DUNE médialejátszó.
HDD:
1 db. 2.5" 40GB SATA
1 db. 3.5" 300GB SATA-2
1 db. 3.5" 160Gb SATA-2DUNE HD SMART D1 médialejátszó
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
HaZse
őstag
válasz ShadowX #59968 üzenetére
Lusta ember vagyok és jobban szeretem magam otthon kényelmesen előre lefoglalni a mozijegyet.
B@sszus! El is felejtettelem írni neked a kábelekkel kapcsolatban. Írtam privátot.
-
Xahsio
csendes tag
Valakinek van véletlen kéznél eladó vagy kölcsönkérhető tápja?
Amit most használok az egyik gépben itthon, az a 12V-s ágon 11.7-et ad le. Ez még a kisebbik baj, de emelett kicsit melegszik, valamit valamilyen okból a videókártya is rendesen melegszik vele. (A VGA biztos nem hibás, még pár órával ezelőtt is kiválóan működött. Aztán átraktam a másik gépbe, és üresjáratban is 65 fok környékére hevült, a kb. 30 helyett..)
Egy 560 Ti-ről van szó, párosítva egy Q9650-el, szóval olyan 550-600W kellene.
-
-
-
Rick4
félisten
válasz ShadowX #59974 üzenetére
Ennek is megvan nyilván, én pl a burgerkingbe rendszeresen éjfél előtt szoktam odaérni, na annak is megvan a maga hangulata, mikor pizsiben, meg szobapapucsban beülök a kocsiba, és
a burgerdrive-ba, vagy kingdrive-ba, vagy mibe, de biztosan nem a mcdrive-ba behajtok.[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
-
félisten
-
Jinxb1rd
addikt
Na képes voltam megszakítani a borfesztiválos kiruccanásom és alkohollal itatott állapotomba elsuhanni megnézni az utolsó feliratos vetítést Mad Max: Fury road-ból. Ez a film rohadt jó lett.
Bár az elején először nehezen emésztette meg a gyomrom, hogy végre látok egy kevés CGI-t használó akciófilmet.
We are only Stardust...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest