Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#59901) Jinxb1rd válasza Rhino666 (#59892) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Én a Vodafone-nál kaptam olyan számot, aminek az előző tulaja tartozást halmozott fel és engem kerestek folyamatosan ezzel a problémával. Hiába mondtam nekik, hogy ezen a számon rohadtul nem fogják elérni, csak azért is.

We are only Stardust...

(#59902) bitpork válasza Jinxb1rd (#59901) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Erre van nagyon egyszerű megoldás. Közlöd hogy felvétel készül, és utána viszed a jogi képviselődhöz, most mondhatja.

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#59903) tisn válasza Rhino666 (#59886) üzenetére


tisn
addikt

tul turelmes ember vagy
kb. a masodik mondat utan leraktam volna a telefont, csak eccer elek, kar egy percet is elb@szni biztositasi ugynokre :)

(#59904) Rhino666 válasza tisn (#59903) üzenetére


Rhino666
őstag

Igen, el akartam kezdeni kifejteni, hogy nem hogy fél órám nincs ilyen hülyeségekre, de az elmúlt két percem is deficites, amióta zaklat. Aztán persze rájöttem, hogy mire elmagyaráznám neki, az még két perc lenne és inkább ráhagytam. :)

Rich enough to buy an iPhone, smart enough to not buy one.

(#59905) Rolly válasza Rhino666 (#59872) üzenetére


Rolly
veterán

gondolom mikor szamlat nyitottatok elolvastatok a kondiciokat...

(#59906) macilaci78 válasza HaZse (#59898) üzenetére


macilaci78
nagyúr

A privátomon néha betalálnak.
2 SIM van a telóban, az egyiket vagy 5 éve használom, a másik kb 2,5 éves saját néven, amit Apám használt az első fél-egy évben. Na, fatert szokták még rajta keresni...

Engem meg megtalál ez-az: lejáróban lévő előfizetés a Telekomnál és már jönnek is a hiánák (Telekom, UPC), hogy csábítsanak. Közlöm velük, hogy a szerződést másfél éve megszüntettem az adott létesítési címen... Közben kiderült, hogy a Telekom hülye ahhoz, hogy egy kábelnetes telefonvonalat a kábelnet felmondása után leszereljen és nekem csak az tünt fel, hogy kb 800 Ft-tal magasabb havidíjat számláztak márciusban. Megvakargattam kicsit és voila, 53k jóváírás. Barmok. :W

A UPC-set meg megkérdeztem, mifasznak nekem parabolás net Budapest belvárosában, mikor a műemlékvédett házra nem rakhatom fel az antennát? Ajánlgassa tanyára...

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#59907) Rhino666 válasza Rolly (#59905) üzenetére


Rhino666
őstag

Nem az én számlám, de nem valószínű, különben nem lett volna ekkora meglepetés. Nyilván egyszer valaki aláírta azt, hogy eladja a lelkét stb. stb., de attól még nem teszi etikussá, sem reálissá az ilyen mértékű költséget.

[ Szerkesztve ]

Rich enough to buy an iPhone, smart enough to not buy one.

(#59908) Rick4 válasza Rhino666 (#59907) üzenetére


Rick4
félisten

Érdekes amúgy, mikor én utalni akartam külföldre, és nem voltam tisztában, hogy ez mennyibe fog kerülni, képes voltam előtte felhívni a bankot, és megkérdezni, mennyi lesz. :U Aztán mást választottam, és nem lett belőle meglepetés.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#59909) Rhino666 válasza Rick4 (#59908) üzenetére


Rhino666
őstag

Rendben, akkor megfogadjuk a tanácsod és legközelebb amikor úgy érezzük hogy valaki pénzt fog utalni a számlára (mert ezt nyilván előre lehet tudni még akkor is, ha nem szól a feladó), akkor futunk egy kört a bankkal, hogy vajon megengedjük-e az illetőnek, vagy inkább közöljük vele, hogy "inkább ne utalj nekünk pénzt, mert azon csak bukunk sajnos".

Ehhez majd cigány jósnő segítségét is fogjuk kérni, hogy megjósolja nekünk, hogy kb. mikor várható utalás külföldről és kb. mekkora összegben, kitől. :K

Teljesen logikus.

[ Szerkesztve ]

Rich enough to buy an iPhone, smart enough to not buy one.

(#59910) hodigy válasza tisn (#59881) üzenetére


hodigy
csendes tag

Én nem láttam koszt, és az utcán vártam meg a kaját mert a hely adottságai miatt nyilván kaja szagú lettem volna.
Az, hogy láthatod hogyan készül az ételed szerintem azt eredményezi, hogy jobbak itt a körülmények mint a legtöbb étterem zárt konyháján!
Szerintem rendben van a hely, ez végülis csak hamburger. 1280 Ft-ból kaptam 1 jó hamburgert és egy adag sültkrumplit (újkrumpliból), ezt ettem tegnap ebédre, vacsorára és még ma reggelire is.

[ Szerkesztve ]

Írj emailt, a privátot sokszor nem látom...

(#59911) tisn válasza hodigy (#59910) üzenetére


tisn
addikt

okes, akkor megsasolom, ha stimmel, johet a hambi :)

(#59912) Rick4 válasza Rhino666 (#59909) üzenetére


Rick4
félisten

Velem elég ritkán fordul elő az, hogy egy adott céges teljesítés kiegyenlítéséről ne tudnék előre, vagy legalább ne sejteném, hogy ki akarják majd fizetni, ha meg akárhonnan, akármilyen jogcímen a tudtom nélkül érkezik pénz, először magamon gondolkodnék el. :P

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#59913) Rhino666 válasza Rick4 (#59912) üzenetére


Rhino666
őstag

Szó nincs cégről. Magánszemély utalt magánszemélynek meglepiből külföldről, erre az Erste benyelte az egész összeget PLUSZ még egy keveset, csak a mihez tartás végett.

Rich enough to buy an iPhone, smart enough to not buy one.

(#59914) Rick4 válasza Rhino666 (#59913) üzenetére


Rick4
félisten

Meglepit akart, meglepi lett. Mi a gond? :D

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#59915) azbest válasza Rhino666 (#59913) üzenetére


azbest
félisten

Annó google $ csekk forintra alakításánál voltak ilyen vicces ajánlatok a bankokban :)

Sokszor devizaszámla nyitással és csekk értékének behajtásával jöttek. Annak meg majd annyi volt a költsége, mint az összeg. 4-5 fiók ügyintézőjével kellett beszélni, mire valamelyik a nekem jó opcióra is hajlandó volt, hogy megveszik a csekket aktuális árfolyamon konvertálva az értékét.

A vicc az volt, hogy minden alkalommal más bank más fiókjában jártam sikerrel, mert kb az ügyintéző tájékozottságán múlt. Az otp deviza fiókban meg a fiókvezetőt kérdezték meg, hogy emmeg mi, amikor a csekket elé tettem :D

Ez a külföldi utalás egyébként fura. Amikor német ebayről vettem valamit és nem figyeltem, hogy ez nem olyan mint a nemzetközi, a paypal kb semelyik németnél nincs opcióként megjelölve, hanem utalás lenne, akkor a banki díjtáblázat alapján láttam, hogy kemény pénzt kellene fizetnem utalóként. Szóval elég gáz ha fogadó félként is felszámolnak ilyesmit. Ott szerencsém volt, mert a német valójában orosz bevándorló volt és nem félt a paypaltól sem, megoldottuk. Ami fura volt, hogy a német ebay-en a fizetési módok opcióinál van olyan, ami a nemzetközi ebayen kb szabályszegés lenne :D

(#59916) Rhino666 válasza Rick4 (#59914) üzenetére


Rhino666
őstag

Jó kis meglepetést okozott, az biztos. :K

Rich enough to buy an iPhone, smart enough to not buy one.

(#59917) nap


nap
addikt


Ilyen, vagy hasonló csavarokat keresek.
Azért fordulok hozzátok, mert ilyet már nem gyártanak/forgalmaznak, és hátha van valakinek otthon, a sufni mélyén, elfekvőben. A kicsi félgömbfejű, 14 mm hosszú, és 3 mm átmérőjű, a nagy lencsefejű 20 mm hosszú és 4 mm átmérőjű. Az se baj, ha hosszabbakat találtok. Már egy-egy darabbal is boldoggá tudnátok tenni.

[ Szerkesztve ]

browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...

(#59918) FoxiestFox


FoxiestFox
félisten

Nagyon érdekes jelenetnek voltam szemtanúja a 19-es trolin az imént.
Ugye mostanában masszív elsőajtózás van, ha kell, ha nem, csúcsforgalomban is, hadd torlódjon a sok paraszt az első ajtónál.
Most is így volt, és felszállt a tömeggel két fekete srác, gondolom egyetemisták, és vélhetően jegy nélkül (ez nem nyert bizonyítást, mert nem mutattak semmit később sem).
Leültek középen, a második ajtó mögött, a sofőr pedig utánuk ment, és mókás angol kiejtéssel megpróbálta elmagyarázni nekik, hogy vagy mutassák a bérletüket, vagy kezeljék a jegyüket, vagy vegyenek.
A fiúk pedig fennhangon elkezdtek vele kiabálni, hogy "check the hungarians!", aztán eljutottak odáig, hogy "racist asshole", "you will suffer", "you are not civilization", stb. Aztán egyikük feladni látszott és mondta a másiknak hogy szálljanak le inkább, de a harciasabb visszahúzta az ülésre. Addigra a sofőr is felmérgelte magát a "show your tickets or get off" - állapotig, de semmire sem ment vele.
Eltartott a dolog egy bő öt percig, már a nyakunkon volt a másik troli is, úgyhogy feladta, a srácok maradtak két megállót, továbbra is hangosan óbégatva és rasszistának titulálva az egész országot, de főleg a sofőrt.
Ezek szerint az nem tűnt fel nekik, hogy előttük és utánuk mindenki mutatta jegyét-bérletét...
Mintha alanyi jogon elvárnák, hogy utaztassuk őket ingyen, és ha valaki jelzi hogy talán nem kéne, akkor racist asshole. Emlékeztet ez engem valakikre amúgy.
Az emberek tök nyugisan és rezignáltan várták a jelenet végét, pedig nem sok kellett volna, hogy a nagyobb hangú behúzzon egyet a sofőrnek.

(#59919) Rolly válasza Rhino666 (#59913) üzenetére


Rolly
veterán

ha magánszemély magánszemélynek utal 4€-t meglepiből? :D

(#59920) bitpork válasza FoxiestFox (#59918) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

A sofőrnek rendőrt kellett volna hívnia, és passz.

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#59922) HaZse válasza FoxiestFox (#59918) üzenetére


HaZse
őstag

A sofőrnek rendőrt kellett volna hívnia.

De a múltkor mikor Pestre mentem és a 2-es villamossal utaztam ott is érdekes volt a szitu. Hátúl 2 "svéd vendégmunkások" voltak, akik szintén nem akartak jegyet/nérletet venni. Na ott a villamos vezető megállt és rendőrt hívott. A rendőrök elég gyorsak voltak, majd leszállították a 2 embert, majd elkeztek velük beszélgetni. Közben én meg najdnem elkéstem eme incidens miatt a vonatomat.

Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum

(#59923) macilaci78 válasza HaZse (#59922) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Ha haverom tud buszsofőrként adott időpontra adott megállóba pizzát rendelni, akkor a rendőrrel/forgalmi ügyelettel is meg lehet dumálni, hogy egy megállóban 2 járőr felszáll...

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#59924) lugosi válasza FoxiestFox (#59918) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Az öntudat megvan. A jogok megvannak. De a kötelezettségek nincsenek.

(#59925) Rawulf


Rawulf
őstag

"Please state the nature of the medical emergency."

(#59926) sss válasza ShadowX (#59921) üzenetére


sss
senior tag

Amúgy mire jó a 100, 200, 1000 Mbites net ha vki nem torrentezik?

(#59927) FoxiestFox válasza sss (#59926) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Steam meghálálja. Főleg ilyen 60 gigás GTA V-ök.

(#59928) macilaci78 válasza FoxiestFox (#59927) üzenetére


macilaci78
nagyúr

GTA V-ök? Mindet letöltötted? ;]
Persze, elismerem, hogy jó a gigabites net, mert tényleg sűrűn fizetek ki 18k-t egy-egy iso-ért. :U

A torrent is: törekszünk arra, hogy minél kisebb fogyasztással és zajjal menjen 24/7-ben a NAS, és nem tudunk várni 30 percet egy filmre. Mert ugye nekem hiába van gigabitem, ha a küldő oldal meg megabites...

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#59929) ShadowX válasza sss (#59926) üzenetére


ShadowX
őstag

Meg az 1080p-s filmek. :)

(#59930) bitpork válasza sss (#59926) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

A ponróhoz nem kell torrent feltétlenül...itt igaz a hagyományos mondás: a nagyobb, a jobb.

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#59931) sss


sss
senior tag

Nem érdekel a gta. Nem nézek filmeket.

(#59932) ShadowX válasza sss (#59931) üzenetére


ShadowX
őstag

Akkor nem neked való a gyors net. :)

(#59933) azbest válasza sss (#59926) üzenetére


azbest
félisten

Sok esetben a letöltés sebessége bőven elegendő. Viszont a legtöbb cég csomagjában a feltöltés gyalázatos. Azért van 10/1 helyett 120/10 az albérletben, mert csak a legnagyobb csomagban lehet 10-es uplinket kapni. Ez meg meghálálja magát, amikor napi szinten távolról használom az otthoni gépeket.
Ez van ha a munkahely és az otthon összemosódik :)

Másrészt kellemes lehetőség, hogy az otthoni tévé előfizetésemet neten keresztül is elérem. De ha jobb minőségű lenne az adás, akkor kevés lenne az uplink hozzá.

(#59934) Rhino666 válasza azbest (#59933) üzenetére


Rhino666
őstag

Az üzleti csomagok szimmetrikusak, 10/10, 20/20, 50/50 stb. cserébe viszont még a brutálisan drága lakossági csomagokhoz képest is 4-5x annyiba kerülnek. :Y

Pl. 10/10-es netért 11k? :W Előző évezred. :(

Rich enough to buy an iPhone, smart enough to not buy one.

(#59935) bitpork válasza Rhino666 (#59934) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

A digi nadon jó iljen szempontból. Nekem eddig is a leglassabb csomagom volt, most is csak most 2x gyorsabb :) Mindenre elég a 100/50.Időben 99%-ban hozza a 80%-át a jelölt sebességnek.

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#59936) lugosi válasza sss (#59926) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Nálunk itthon a 200-as van (ez még az emelés előtti, fogalmam sincs, hogy most mekkora), a router ebből 90 valahányat bír. Vicces, de ez el szokott fogyni. Pl van, hogy egyszerre 3 számítógép és 3 okostelefon, 2 táblagép megy rajta egyszerre. Esetleg jön valami frissítés, elkezdenek töltögetni, 2 számítógép youtube-ot néz (elég gyakori egyszerre), simán tapasztalok yt belassulásokat, vagy hasonló lassulásokat a rendelkezésemre álló 90 megabit esetén. Kéne egy jobb router, tudom.

(#59937) sss válasza ShadowX (#59932) üzenetére


sss
senior tag

Kb. azt sem tudom milyen netet használok, olyan 30 Mbites lehet, de ebből hozzám csak 10 Mbit jut el, messze vagyok a routertől.:)

azbest: (gondolom) a felhasználók igen kis százalékát érdekli igazán a feltöltés sebessége.

(#59938) bitpork válasza sss (#59937) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Pedig az már VoIPnél is mocskos sokat számít!

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#59939) lugosi válasza bitpork (#59938) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Épp ez jutott nekem is az eszembe, skype (képpel főleg), szinkron a felhőbe, távoli asztal, mindegyiknél számíthat az up.

(#59940) Rawulf


Rawulf
őstag

És akkor most mindenki írja be a Google Mapsbe: felcsúti törpe

"Please state the nature of the medical emergency."

(#59941) sss válasza lugosi (#59936) üzenetére


sss
senior tag

Többen, több eszközről használva... na jó oda nem árt sávszél valóban.

(#59942) Lacielvtárs válasza Rawulf (#59940) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

beírtam :C

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#59943) Xahsio válasza Rawulf (#59940) üzenetére


Xahsio
csendes tag

:D :DD

(#59944) Rick4 válasza Rawulf (#59940) üzenetére


Rick4
félisten

Tegnap voltam Felcsúton, szép a stadion, de hogy miért pont oda kellett építeni. :U

Amúgy ha belegondolnál, lehet benne perspektíva, mint akadémia. Ha van egy focitehetség, akkor nem a megye 3-as óföldeákban kellene nyomnia, nem fog fejlődni. Ha van egy korszerű, európainak mondható létesítmény a megfelelő szakembergárdával, az lehetne egy gyereknek a legjobb hely, 2-3 év a csalános pályán és oda van pont az a 3 év, amikor neki máshol kellene tartania. akit 15 évesen felfedeznek, az 18 évesen már profi lehet, 30 évesen nagyjából vége a karrierjének. 3 év rengeteg.

De mivel csak névileg akadémia, és konkrétan egy focicsapatról beszélünk, semmi másról, így azért hülyén néz ki... A felajánlások csak egy dolog, a 2.8Milliárt TAO már mehetett volna máshova...

Persze ha megfordítom, és először sokminden más is épült volna stadion helyett a TAO-ból, és még maradt volna pénz, az nem lett volna baj, de így nekem is szúrja a szemem.... Pont a bizonyos emlegetett bejáróján álltam, ott fordultam meg. :U

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#59945) Rick4 válasza Rawulf (#59925) üzenetére


Rick4
félisten

Kezdődik már megint. :U

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#59946) Rawulf válasza Rick4 (#59945) üzenetére


Rawulf
őstag

"Please state the nature of the medical emergency."

(#59947) bitpork válasza Rawulf (#59946) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Ez a bolond Max?

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#59948) Rawulf válasza bitpork (#59947) üzenetére


Rawulf
őstag

"Please state the nature of the medical emergency."

(#59949) azbest válasza Rick4 (#59944) üzenetére


azbest
félisten

hát, ha már úgyis felemelték a tesiórák számát a közoktatásban, akkor inkább szabadon használható sportpályákat kellene létesíteni, ha mindenképp foci. Nem kell oda stadion, csak a gyepes pálya és egy öltöző / zuhanyzó. Sok kitelne ennyi milliárdból. Koleszban kb 11 millióból csinálták a korábbi széttöredezett betonos pálya helyére a műfüveset. Szerencsére az túl kis falat volt, hogy ráugorjanak a hiénák és ellopják a pénz 2/3adát.

Nem mintha értelmét látnám, hogy informatikai ismeretek helyett tesi és hittan órákat toltak be. Szerencsétlenek egész nap benn lehetnek, már haza sem mehetnek időben, ha kevesebb órájuk lenne véletlenül...

(#59950) Rawulf válasza bitpork (#59947) üzenetére


Rawulf
őstag

Terminátor 2. óta a legjobb akciófilm. Mondjuk én 2D-ben néztem meg, de a CGI-k nagyon pre-3d-re lettek hegyezve. Lehet, hogy meg kellene nézni azt a konvertált 3D-t is. :)

"Please state the nature of the medical emergency."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.