Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#46679) bb0t


bb0t
senior tag
LOGOUT blog

A két helyre beállásnak nem az autó féltés az oka, egész egyszerűen emberünk annyira menő, hogy nem foglalkozhat túl sokat a felfestéssekkel. Még esetleg ha kicsit ferdén is áll akkor a legmenőbb mert akkor aztán mindenki láthatja, hogy neki legkisebb dolga is fontosabb annál mint hogy holmi parkolásra figyeljen.

Rick4:

Árkádban mindig ugyan oda parkolunk mert az a rész 10-ből 9-szer teljesen üres és pont a Mediánál van ami nekünk jó bár nem ez volt a szempont mikor először oda álltunk.
Egyszer csábultunk el, az egy sorral közelebbi helyre, annyira adta magát. Ahogy kiszálltunk beerőszakolta magát valami kis szutyokkal két csaj. (másodjára sikerült beállnia) Na mondom ezt megvárjuk. Látták, hogy konkrétan őket figyeljük és ennek ellenére az egyik rávágta a mienkre. Belőlem azonnal kiszaladt egy "mit csinálsz te idióta, hogy lehetsz ennyire igénytelen" de a válasz csak vihogás volt meg egy "nem lett semmi baja".

Szóval Murphy egyből figyelmeztet ha megfeledkeznénk kicsit is az arany szabályról. :(((

Az ilyen kisebb eseteket leszámítva azért az előrelátás meghozza gyümölcsét, nagyon ritka, hogy probléma van és egyszer sem álltunk két helyre, meg egyáltalán soha nem állunk meg szabálytalanul.

[ Szerkesztve ]

Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.