Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#34497) lugosi


lugosi
MODERÁTOR

Olvastam ezt a sztorit, meg láttam a videót másik portálon.
A sztori valami ilyesmi volt. Volt ez a videó a két lányról, hogy táncolnak két sráccal. Ez felkerült a youtube-ra is. Ahonnan levetették. Azt a YT írta hogy bocsi, de olyan indokkal, hogy politikai, tévedésből vették le, mert nem az, így újra elérhetővé tették.

Az én véleményem a következő. Egy videón lefilmezték, hogy a miniszterelnök lányai táncolnak egy fesztiválon. Semmi gond nincs ezzel, egy nyilvános rendezvényen a sajtónak hagy legyen már szabad videót készíteni. Viszont őszintén megmondom, azt sem értem, hogy mi baj van azzal, hogy emberek láthatják, hogy a miniszterelnök lányai táncolnak. Én nem vagyok fidesz-párti (sőt), ezt leszögezem, hogy nehogy részrehajlás vádja érjen, de semmi kivetnivalót nem találok abban, hogy egy politikus, vagy állami vezető lányai táncolnak. Ezt szerintem, akik levetették, túlreagálták, és teljesen feleslegesen. Sőt, kontraproduktívan. Mert ha fent hagyják, nem foglalkoznak vele, simán azt gondolták volna az emberek, hogy na ők is egyszerű emberek, elmennek egy rendezvényre és jól érzik magukat. Én egyáltalán semmi kivetnivalót nem láttam abban a videóban, ahogy a lányok táncoltak, nem voltak részegek (nem tudom egyébként hány évesek), nem csináltak semmi illetlent, egyszerűen jól érezték magukat. Oké, egy kicsit testközelben táncolnak a srácokkal, de szerintem ez még messze belefér. Én őszintén sajnálom őket (mármint a lányokat). Valószínű, hogy eleve nem tudnak hétköznapi életet élni, egyszer megpróbálták, hogy a korosztályuk átlag életét éljék és ez lett belőle. És ők aztán végképp nem tehetnek semmiről (mármint arra gondolok, hogy állami vezető lányai). El tudom képzelni, milyen mesterségesen beszűkített életet élnek, innentől fogva gondolom ez még tovább lesz szűkítve. Tényleg sajnálom őket.

Szerintem a YT-nak van igaza, ebben nincs semmi politikai indíttatás. A hazai jelenlegi állapotokat tükrözi, hogy ilyesmibe is politikát kell belelátni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.