Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lázadó tárgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonjoe
őstag
válasz mefistofeles #61349 üzenetére
Azért jobb ha magad kötöd be, később tudod, h hol mi van. Ez meg nem pénz kérdés.
Joe
-
Cunaja
addikt
válasz dethroner #61352 üzenetére
Mio 818 kamerám van, ennek ez a bekötö egysége. Kompletten vettem. Nem néztem, hogy melyik tud többet.
ncc1701: Bingó! Ez is benne van. Ma waxoltam telibe, csili-vili
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
ncc1701
veterán
válasz mefistofeles #61349 üzenetére
Szerintem nem pénz kérdése, csak nem akarja, h kókányoljanak a szép új kocsin.
-
ncc1701
veterán
válasz Cunaja #61356 üzenetére
Tetszik.
Bár a gyári felnivel még mindig nem tudok megbékülni, nekem nem gyerebe. A két ajtó között jól látom, h van gumi? Enyémben még nincs.
Ja, a műanyagokat is ápold valamivel, ne mattuljon le. Holnap indulunk a tengerparta az insigniával, én is viaszoltam ma szépen, a lámpákra 3x rámentem. A kilátszó gumi alkatrészeket szilikon zsírral átkentem, gumikat gumi áploóval befújtam, műanyagokat műanyag ápolóval átkentem. Asszony csak fogja a fejét, h mi a sz@rt tudok szöszölni egész nap az amúgy patika tiszta kocsin.
-
Ármester
-
Qtya123
őstag
válasz SyMbioTe #61361 üzenetére
Hú, ezer köszönet. Ha megnézed az általam fotózott részt, akkor kijelenthető, hogy kb ugyanúgy áll, mint a Te autódon.
Ezek szerint rosszul emlékeztem rá, mégsem teljesen megy fel a tetejéig. Még jó, hogy kértem egy megerősítő képet, felesleges utam lett volna a szakihoz.
[ Szerkesztve ]
-
simonjoe
őstag
válasz mefistofeles #61360 üzenetére
Az a baj, h ebben a témában nincs szakember. Több dolog miatt sem. az egyik legfontosabb, h nem gyári komponens, így nincs is hozzá dedikált beszerelési utasítás. A másik, h nem is egy, igazából két szakember kell(ene). Egy ügyes karosszériás, aki megfelelően le tudja szedni a burkolatokat, és főleg úgy is tudja vissza helyezni. A másik meg egy jó autóvillamossági szerelő, aki szintén tisztában van az autó elektromos lelkével és oda köti a fogyasztót és úgy, h ne legyen belőle később a legapróbb gond sem, szóval nagyon nem 1xű!
Joe
-
Ármester
válasz mefistofeles #61364 üzenetére
Egy kevés utána olvasással pont annyira nehéz, mint egy szifont kitisztítani a mosdóban.
Felesleges minden apróságért szakikhoz szaladgálni.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Cunaja
addikt
válasz mefistofeles #61364 üzenetére
Nem nehéz, csak a hozzáférés nehéz. Veszel kettő ilyet és berakod.
Itt meg szépen elmagyarázza a szaki a dolgokat.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
simonjoe
őstag
-
Cunaja
addikt
válasz simonjoe #61368 üzenetére
Szivargyújtó és vészvillogó, ezt alkalmaztam az Astránál is. A szivargyújtó ügye csak gyújtáskor adja ki a 12voltot, amig a vészvillogó állandó. A lényeg a 12 volt pólusában van, hogy melyik oldalon jön be az áram. Az adapter külső fele kell abban legyen, még véletlenül sem a vezeték felüli oldala. Az alsó aljzatba kell az eredeti biztosíték és a felsőbe a plusz.
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
dethroner
veterán
válasz Cunaja #61369 üzenetére
Mondjuk a swift nálam is csak gyújtáson ad a szivargyújtóra áramot, ez igaz. De pl a citroenem a szivargyújtót is és a másik 12V-os csatlakozót is állandó árammal látja el. Szóval nem feltétlen úgy van ahogy írod, de a swift esetében igen
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Cunaja
addikt
válasz Kolondrum #61372 üzenetére
Szépen, de van.
dethroner:A szivargyújtó csak egy példa volt, mert az esetek 80%-ban, csak a gyújtásnál van benne feszkó. Ugye a lényeg ez, az egyik kábelnél.
70mai vs Mio. A Mio tetszik nekem és full magyar. Ennyi.
ncc1701: igen, van az ajtók ál gumi, jól láttad.
Ma megyünk az opelt intézni. A nyugdíjas búcsúztató, illetve az utód ünneplése holnap lesz.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
Ez jó volt
13:26 perc és egy korszak végett ért számunkra. Nem mondom, hogy nagyon vidámak voltunk, de eszünkbe jutott a Suzu és mindjárt jobb kedvünk lett.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
Valaki mondjon már Pesten egy olyan helyet, ahol gravíroznak teljes alvázszámot, nem csak az utolsó hat számjegyét, illetve mindenhová. Gondolok itt a lámpa testekre is. A telefonszáma ne 303551000 legyen, mert ő nem csinál, de mindenki őt adja meg. Utálom, hogy nem találok egy helyet.
-
nagyúr
-
Cunaja
addikt
válasz Napfénysüti #61377 üzenetére
Első és utolsó is egyben.
-
félisten
-
zsolt19900
őstag
válasz szabonagyur #61379 üzenetére
így van
+ nehogy azon akadjanak fent, hogy "külsérelmi" nyom van az autóalkatrészen, amit esetleg gariztatni szeretne
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Cunaja
addikt
válasz szabonagyur #61379 üzenetére
Szóval akkor nem kell? Rendben, majd tankolok az árán, ha lesz mit. 3 benzinkút tök üres volt benzinből. Szerintem pánikszerűen tankolnak már az emberek.
-
félisten
-
félisten
Felétek van benzin? Itt alig alig. Nincs, limit ma reggel volt pl.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
-
zsolt19900
őstag
válasz Cunaja #61381 üzenetére
háát szerintem ne.... ne kekeckedjenek miatta. Meg azért nem is valami olcsó mulatság lehet és tényleg ha viszik, akkor olymindegy'
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
dethroner
veterán
Gyerünk, legyünk genyók, javasoljunk Cunaja kollégának olyan dolgokat, amiker még megvehet a kocsijára, de abszolút felesleges
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Qtya123
őstag
válasz Kolondrum #61383 üzenetére
Tegnap reggel a Swiftbe tankoltam az omwnél.
Aztán délután mentem volna tankolni a Crosst, ugyanarra a kútra. Már nem volt benzin, csak dízel. Még két másik kúton ugyanez. Mindegyik omw. A 4. kúton jártam sikerrel.Múltkor Keszthelyen omw szintén üres volt. Mobil petrolnal volt benya, 20 liter limittel.
Úgy látom omw sajátosság ez, hogy nincs benya.Amúgy meg pont tegnap néztem, május vége óta van meg a gép és ment bele mar 4.500 km. Elég sokat bóklásztunk.
-
dethroner
veterán
válasz mefistofeles #61388 üzenetére
Persze, rendelje csak, ki tudja mikor lesz rá szükség
-
Cunaja
addikt
válasz mefistofeles #61388 üzenetére
Hiába várom, nem jön semmi ajánlat.
Holnap bekötöm a kamerát és felrakom a hangszigetelő gumikat.
Azután lecserélem a rendszámtábla tartót.
Pénteken anyámnál, felkerülnek a küszöb matricák és a csomagtartó élvédő is. A kertben ezt jobb felrakni, mert zsírtalan és portalan felület, ott jobban van.
Ezek után nem lesz mit felrakni, várom az ajánlatokat.
Egy kérdés azért van. Ne az árat nézzétek, hanem a minőséget.
Nokian WR Snowproof ( 175/65 R15 84T ) vagy Bridgestone Blizzak LM 005 175/65 R15 88T XL?A sárvédő gumit, akárhogy teszem oda nem akar passzolni.
#61393: Persze, hogy meg van. Még a két fényérzékelőnél is méret pontos. Azt még nem raktam fel, de holnap oda teszem nektek, hogy lássátok. A szélvédő és a műszerfel közé, be kell még rakni a gumit.
A kettő közül melyik legyen, mert sajna amit írtál, abból nincs.
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
válasz Cunaja #61392 üzenetére
Műszerfal takaró megvan már?
- kutyaponyva
- csomagtér rendező
- magashang sugárzó
- spoiler szett
- lökhárító védőfólia
- tetőcsomagtartóés ez még csak a hivatalos kiegészítők egy kis része. Bár ezzel már vastagon 7 misi fölé kerülsz.....
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Cunaja
addikt
válasz mefistofeles #61393 üzenetére
Magashang sugárzó alapból van.
Lökhárító védőfólia is van.
A többi meg nem érdekel.
Egyéb?
Vettem tükör esővédőt is , de nem bírom felrakni, mert elfelejtettem, hogy becsukódik a tükör. Akcióban, 1200ft volt.
A légterelő meg holnap jön, majd nyomok fényképet ha sikerült felküzdenem.
Ma néztem sok parkoló autót séta közben, a Heko kisebb és az van többnyire az autókon. Nos, nekem Szatuna jön.[ Szerkesztve ]
-
simonjoe
őstag
-
racerx
őstag
Édes istenem legyen má' vége...
-
simonjoe
őstag
-
tboldi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, gyári 2024 Ford Focus ST 19" (5-spoke Y design) magnetite könnyűfém felni eladó -35% kedvezmény
- Continental Winter TÉLI 255/40R20 W XL 2db.Dot 2121
- Hibátlan Gyári Audi Alufelni Szett Nokian Téligumival 17" col 225/50 R17
- Xiaomi Roborock S5 robotporszívó költözés miatt áron alul eladó
- Eladó Indesit hűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest