Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lázadó tárgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Napfénysüti #61501 üzenetére
100k + és sajnos a legtöbb hazai teőcsomagtartós cég szinte csak Thule-t forgalmaz, ami még nyugaton is drágának számít.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
nagyúr
-
mefistofeles
addikt
válasz Napfénysüti #61503 üzenetére
Nem tudom, hogy a balenohoz jó e de a gyári tetősín (Swift) 100 K felett van. A tetőbox 250....
A gyári cuccok borzasztó drágák.[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
simonjoe
őstag
válasz Tigerclaw #61498 üzenetére
Nem fogsz találni alacsony zajú tartót egyáltalán, független az ártól. Próbáltam egynehány típust, profilt. Sajnos mind fütyül mint a gőzmozdony. A Thule-tól van egy "wingbar" nevű, az a legcsendesebb a piacon, de azt kell, h mondjam, nem egy silent típus az sem. A többségében elérhető négyszög profilú mind hangos. Bár én csak kerékpárokat szállítottam tetőn, meguntam, már vagy 10 éve csak horgon viszem hátul. Viszont ne vásárolj ócska dolgokat, inkább költs rá kicsit többet, de szállíts biztonságban!
Joe
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz simonjoe #61505 üzenetére
Csak ritkán használnám, de nincs alternativa jelenleg mert kajakot szállítanék. Mondjuk terv szerint nem autopályán, szóval 80-90-es temóval max. Lehet hogy így feleslegessé válik hogy csendesebb tipust keressek, mert a kajak biztos nagyobb zajt csap önmagában is.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Nem vesztem el, csak folyamatos a meló. El is felejtettem írni, hogy amikor tankoltam, 214km volt benne és bemyelte a 14,15 litert. Ez így 6,6liter. Remélem azért lesz kevesebb.
Ma meg azt láttam, hogy tolonganak az emberek a kutaknál, biztos holnap már nem lesz üzemanyag.
Mai mérlegem, két kerékpáros miatt, majdnem kimentünk anyókával az ablakon. Ha nem satuzom le, már most 2 idiótávall kevesebb lenne és összetört volna a suzu. Egyszerűen gondoltak egyet és befordultak szemből balra, 90-es úton. Jó a fék, sőt, a műszeral átment karácsonyfába és sípolt mint állat, gondolom a vészfék is működött.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Qtya123
őstag
válasz Cunaja #61509 üzenetére
Ja, mekkora tolongás lesz majd augusztus 20 előtt, főleg hogy már bejelentették, hogy be lesz zárva x darab kút.
Swiftre vigyázz, budapesti közlekedés nem karcmentes autó barát.
Én szerencse, hogy a külsőbb kerületekben mozgok az esetek többségében. A belvárosban teljesen kamikaze mindenki minden irányból. Meg ugye a bringás mellett ott van már a sok rolleles is.
-
Cunaja
addikt
válasz Qtya123 #61510 üzenetére
Ez most nem Pesten volt. Nagytarcsa és Isaszeg között. Alapban óvatosan megyek, mert szeretik a kerékpárosok azt az utat, de azért, hogy kamikázék vannak, arra nem voltam felkészülve. 86-ról satuval megállni, nem a legjobb. Anyóka remegett mellettem, mert elkönyvelte a két hülye gázolását. Szinte hihetetlen, amit művelnek.
Közben ezt is felraktam. Küszöb matrica.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz mefistofeles #61513 üzenetére
Sebbenzin. Clean takarít, majd sebbenzinnel zsírtalanít.
A feliratra vigyázz, mert kényes. Jelöld meg a helyét, akkor nem szúrod el. Vékony tű legyen a közelben, mert hátul egy kicsit macerás.
Nagyon jól mutat.
Tboldi:A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Mike Farrel
tag
válasz Qtya123 #60985 üzenetére
Meglett a megoldás. Ugyángyártott féltengelynek a belső csuklójánál a fogazat előtti átmérője csak D44,5 volt. Míg magának a toldótengelynek az átmérője a fogazat mögött D45. Így pont csak annyira ment fel, hogy a rugó nem akadt be rendesen és szétcsúszott. Fel lett fúrva a féltengely csukló furata és máris tökéletesen a helyén marad.
Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20
-
zsolt19900
őstag
válasz Mike Farrel #61517 üzenetére
mintha' én is valami ilyesmit mondtam vóna
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
venom8888
őstag
Sziasztok. 2012 es swiftem van. Mpg 70-72 pályán, varosban 49-52 ez jonak szamit? Hany liter a fogyasztasom?
-
beef
őstag
válasz venom8888 #61519 üzenetére
Nem lehet átkapcsolni l/km-re?
Egyébként tessék: https://www.mpgtolitres.com/[ Szerkesztve ]
-
venom8888
őstag
Van fogyasztas mero a kijelzon, UK ban élek, azert nem tudtam litert megadni. Az nekem konverterben i ternrten azt irja hogy varosban 4.9-5 liter, pályán pedig 3.9-4 liter.
[ Szerkesztve ]
-
venom8888
őstag
válasz Pist@bácsi #61521 üzenetére
Nem 100km enként tankolok.
-
mefistofeles
addikt
válasz venom8888 #61522 üzenetére
Nem tudom a 2012-es swiftedben milyen motor van, az új modellből indulok ki.
A városban az 5 liter körüli tartható, ha nagyon finom a lábad és kevés a dugó,
Pályán a 3,9-4 az nem tudom hogy jön össze. Tempomattal 60-70 es tempónál esetleg.[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
2ozzmexy
senior tag
Sziasztok! Android Autó frissített és azóta hiába dugom rá a 2019es Vitarara, csak tölteni hajlandó...
Mintha nem erzekelne hogy rá van dugva a kocsira. Autó elfelejtese volt, egyéb ötlet valakinek esetleg? Emlékszem hogy többen is küzdöttek vele. Megneztem 1860 van a fejegysegen és egy galaxy a52 4g-vel próbáltam."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
dethroner
veterán
válasz 2ozzmexy #61525 üzenetére
Lehet a csatlakozás sorrendje rossz. Én először waze-n megcsinálok az útvonaltervet, aztán bt-t elindítom, vezetékkel összedugom és pár mp múlva már látom hogy csatlakozva van, csak el kell indítani az AA-t a fejegységen és utána már minden megy magától. Bár néha megküzdök azzal, hogy az AA-ba utólag belepakolt alkalmazásokat (youtube, poweramp) bekapcsoljam, de többnyire azzal sincs baj. Van egy rakás jó zene a pendrive-on, viszont ha megy az AA, akkor ugye a telefont kell bedugni a pendrive helyére. Ilyenkor jön jól, hogy a telóról lehet zenét lejátszani, vagy youtubre-ról ráküldeni.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
venom8888
őstag
válasz mefistofeles #61524 üzenetére
Igen varosban 5 liter kb a fogyasztas. Most a tengerre mentunk vele, tehat lefele haladtunk azert volt csak 3.3l Hazafele tobb volt 3.7liter. Palyan 100-110 es tempoval
-
venom8888
őstag
1.2 benzin
-
válasz venom8888 #61528 üzenetére
Az kb. 3,5l/100km-es fogyi 100-110-es tempónál. Tedd össze a két kezed, és örülj neki.
Bár elég hihetetlen, mert az még nem hibrid. A mostaniak 60km/h-nál produkál 3,3l/100km fogyit.
Természetesen mindig van troll akinek 130km/h-nál 3,5l/100km fogyaszt. Majd ők überlni fognak téged.
2ozzmexy
Apkmirror-ról kézzel telepítsd fel az AA v8-t.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
2ozzmexy
senior tag
válasz dethroner #61526 üzenetére
Tuti nem,ez a telefon eddig úgy ment hogy az usbc kábel fixen a kocsiban van, beulok, beindit,vár amíg a rádió megszolal, telefon rádug és megy utána.
Jött egy frissítés a playboy áruházban, balgan ranyomtam hogy összes frissítés... aztán csak tölteni hajlandó a telefont, semmi mást, másik ugyanilyen telefonnal ugyanez. Az sosem volt csatlakoztatva hozzá mert ketteske telefonja...
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
Cunaja
addikt
válasz 2ozzmexy #61531 üzenetére
Töröld le a francba a Play áruházas Android Autót, mert csak a gond van vele.
Próbáld ki ezt. Android Auto apk. - Apkmirror
Mindig innen rakom fel és megy rendesen. Igaz már új szoftver verzió van a kocsiban, de szerintem, neked is jó lesz. Azt megfigyeltem én is, hogy csak akkor megy rendesen a zene a telefonról, persze kábelen, ha előbb elindítom és utána dugom rá. Szintén zensz monjuk a Waze.
Amúgy képzeljétek el hogyan jártam. Műszerfal ápolóval lekentem a kijelzőt és utána morogtam, hogy nem érzékel semmit. Kellett egy kis idő, hogy rájöjjek és lemossam róla.
Anyókától ilyen porszívót kaptam ajándékba. Nagyon jó, tökéletesen elégedett vagyok.
Leszúrtam, miért ilyen drágát vett, mert én a fórumon mellékelt porszívott mutattam neki. Mondta, hogy volt kupon és jóval olcsóbb volt, de a tesója azt mondtam, ez jobb.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
félisten
-
Cunaja
addikt
válasz szabonagyur #61534 üzenetére
Üvegfólia van rajta.
-
Gyöször
senior tag
válasz Brogyi #61529 üzenetére
Play magától pakolja az AA-mat, 7.8.622514 teljesen jól működik, stabil, nem kell megvárni, hogy bebootoljon a fejegység és akkor rádugni, úgy is műkődött mindig, hogy leállítottam a kocsit rajtafelejtettem a telót és ráindítottam.
Nem tudom miértnem frissült jun28 óta, de ez jó, ez már annyira tuti, hogy navigáció hangnak nem állítja le a zeném csak lehalkítja és rámondja. Mint a régebbi verziók a rádióra.V8 mit tud? Nagyon bétás még? Ezen nem bétáznék, ez jó ha stabil.
ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
-
félisten
válasz mefistofeles #61537 üzenetére
+1 szóró szóra egyet értek. Figyeltem a működését. Főleg akkor kalcsol be ha induláskor/kis sebességnél gyorsítani akarsz kisebb nagyobb mértékben. Relatív nagyobb tempónál intenzív gyorsításkor is segít. 5.8 alá is benéz a cross Allgrip Automata ha nem kell megállni és 60-80 körül mész.
A fogyasztás tüskéket faragja le kisebb nagyobb mértékben.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
mefistofeles
addikt
válasz Kolondrum #61538 üzenetére
Van egy szitu amikor a swiftnél totálisan érezni az elektromos rásegítést. Hidegindításkor mikor harmadikba dobom, akkor olyat oda húz, hogy elvigyorodok.
A fogyasztásra visszatérve, nyilván hosszú távon sosem próbáltam de 60 vagy 70-nél lehet 4 alatt. 80 körül már szerintem nagyon határmezsgye.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
dethroner
veterán
válasz mefistofeles #61539 üzenetére
5 lóerőnek ennyire bírsz örülni?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Szerdán viszem az első kötelező szervizre az autót, mert elérte a 15.000-et, ma reggel felhívtam a szervizt az időpont miatt és rákérdeztem az összegre, az ügyintéző azt mondta, 70-75.000 Ft, ekkor kicsit seggreültem, de azt mondja, hogy ebben minden benne van.
Kérhetem, hogy csak a feltétlen szükséges dolgokat cseréljék ki (olaj, olajszűrő)? pl. én a klímát még nem piszkálnám, alig van használva és amúgy is 95% ban M4 és M0 körgyűrűn megy az autó.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
ncc1701
veterán
Milyen autó, mennyi ideje van nálad?
Amúgy a szűrőkön, ilyesmin én nem spórolnék. De 15e-nél kb csak olaj+szűrő csere van, kivéve, ha megvolt az 1 év, mert akkor levegő+pollen szűrőt is illene cserélni.
Kevesen tudják, de nem feltétele a garinak az, h márkaszervízbe vidd, egy általános szervizes szakember is pecsételhet a füzetébe. És ott a szám is kicsit más lesz. -
félisten
-
burgatshow
veterán
válasz dethroner #61540 üzenetére
Ha ugyanaz az ISG van benne mint a Vitara/Scrossban akkor az az 5 LE inkabb 13-14. Meg hat ugye villany, szoval nyomateka az egekben. Tokre erezni, meg a nagyobb sulyu kocsikban is.
mefistoteles: egyebkent gazpedal allas fuggo is, figyeld meg, hogy ha finomabban taposod neki van, hogy ra sem kapcsolja.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
burgatshow
veterán
válasz tboldi #61548 üzenetére
Pedig ezeréves. Ráadásul nem is az eredeti, mert ez az eredeti.
-
tboldi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, gyári 2024 Ford Focus ST 19" (5-spoke Y design) magnetite könnyűfém felni eladó -35% kedvezmény
- Continental Winter TÉLI 255/40R20 W XL 2db.Dot 2121
- Hibátlan Gyári Audi Alufelni Szett Nokian Téligumival 17" col 225/50 R17
- Xiaomi Roborock S5 robotporszívó költözés miatt áron alul eladó
- Eladó Indesit hűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest