Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2174) tildy


tildy
nagyúr

Hát ja.. Mondják itt, hogy az újonnnan olcsó kocsik is soakt vesztenek az árukból, pedig nem... Kb évente 300-400 ezret kb 5 éves koráig. Utánna lassul az árcsökkenés.
A mienk újonnan kb. 2.5 lehetett ,4 évesen vettük 1.2-ért...(Ahhoz kéepst, hogy barátnőm 5 éves corsát vett ugyanennyiért, ami ráadásul sokkal kisebb, egész jó ár.)
Azért az mennyire durva már, hogy más autókk 2 évalatt elvesztik az áruk felét.

Zoli Bácsi : páromnak anno tetszett az ignis. Aztán utánanéztünk(pl. mi is hallottunk a hátsó kerekekről hasonlókat....). És nekünk nem kellett a tojás a lábunk alá , hogy 6.7L-t fogyasszon. Amit leírtál az alapján azt hiszem jól jártunk... (Egyáltalán én azok alapján amit itt, meg több helyen is elolvastam, azon csodálkozom , hogy most 2006-ban vannak oylanok (mert látni az utakon friss igniseket) akik ignist vesznek. Akármennyire is nem tetszik nekem a swift, de a kettő közül, hisz szinte egy árban vannak, inkább a swiftet venném...)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nocak nocak új suzuki?
[kép]
Kicsi, kicsi de jobban tetszik nekem , mint a swift:U

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.