Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2151) SzalaiG válasza bobsys (#2150) üzenetére


SzalaiG
addikt

A privimre sem írt.

A Suzuki külön kategória PONT. :)

(#2152) bobsys válasza SzalaiG (#2151) üzenetére


bobsys
addikt

nem is gondolom, hogy valah ebben a témában megnyílik a kölyök, mert hát valljuk be, beszólni a legkönyebb

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#2153) oceanearth válasza Sytex (#2086) üzenetére


oceanearth
őstag

részben egytértek veled, de részben nagy butaságot írsz. raczger miatt jutottam el idáig a visszaolvasásban és ezt most kommentlnem kell.
''Az egy dolog hogy papírkasztnis, de nem kell törni. És nem kell jönni a ''nem mindig te vagy a hibás'' dumával, mert aki odafigyel rendesen a környezetére mikor közlekedik, azt nem törik össze. Bár ezt te nem tudhatod, mert csak 16 éves vagy és még nem vezetsz!!!''

most én is mondhtanám, hogy látszik, hogy 18-19 éves vagy, mert ilyenekt írzs. nagyon jó haverom apját megnyomoríatotta egy állat, mert ment este és kanyarodot és egyszer csak eltalálta szemből egy részeg barom. felépült, de azóta nem tudja hogy kell a fiától haza menni pedig taxis volt a városban, szinte mindent elfelejt. egyébként a haverom apja Swift 1-ben ült, de ez nem lényeg. a léyneg, hogy önhibádon kívül BÁRMIKOR összetörthetznek, akármennyire is figyelesz. majd ha többet vezetsz tapsztalsz ilyet. egyszer menj le Lacházára, na az ott halál. az 51es nagyon meleg ilyen szempontból.

ja és ez nem flame akrt lenni, csak hidd el, önhibádon kívbül, akármikor összetörhetnek és evvel számolni kell.

(#2154) Sytex válasza oceanearth (#2153) üzenetére


Sytex
tag

Namost jó lenne ha visszavennél az arcodból.....
1. Pedig ez flame
2. 24 éves vagyok 5 éve van jogsim, napi szinten vezetek.
3. Pedig ha odafigyelsz, nem törnek össze, többmilió kilométert levezetett sofőrök, autóversenyzők voltak a ''mestereim''. Na ők azok, akik ha mondanak valamit a vezetésről akkor az úgy is van.


Szerk: Haverod apját pedig sajnálom, de most én is sorolhatnám hogy 24 éves létemre hány ismerősömet veszitettem el autó/motorbalesetben.
Bevallom akkor is összetörnek, de kb 1%-a az esély annak, mint ha csak ''bambulva'' közlekedsz.
És ha már leoltasz,győződj meg a valóságalapjáról.....(életkor) mielőtt leirsz valamit.



[Szerkesztve]

- Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?

(#2155) Sytex válasza hobizoli (#2149) üzenetére


Sytex
tag

Azóta keresi... :D

- Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?

(#2156) oceanearth válasza Sytex (#2154) üzenetére


oceanearth
őstag

nen flamenek szántam egyáltalán, csak nem tetszett, amit írtál, mert tapszataltból tudom, hogy ez nem igaz.
''Pedig ha odafigyelsz, nem törnek össze, többmilió kilométert levezetett sofőrök, autóversenyzők voltak a ''mestereim''. Na ők azok, akik ha mondanak valamit a vezetésről akkor az úgy is van. ''
én csak azt kívánom neked, hogy soha ne kerülj ilyen helyzetbe, mikor nem a te hibádból összetörnek. nem tudom, hogy merre felé laksz, de itt Pesten nap mint nap történik ilyen. édesapámat. egy hónapon belül3szor törték így össze. egyszer állt egy fordulósávban és várt a zöldre, majd hátuléról beleszállt egy állat. másodszor megálltegy leállósávban levenni a kabátját, de beszorult a zipp-zárja. mikor fölnézett csak azt látta 1 méterre van tőle egy IFA, nyomta a duddát de semmi és összetörték. a 3. az volt, mikor álltunk a szoksásos helyünkön a ház előtt és egy rallyzó hülye nekiment az álló autónak.
''Bevallom akkor is összetörnek, de kb 1%-a az esély annak, mint ha csak ''bambulva'' közlekedsz'' több mint 1% az az 1% hidd el. persze jobb, ha oda figyeélsz mert nagyon sokat ki lehet védeni engem is ezért nem törtek még meg, de van olyan amit nem tudsz kkivédeni. kívánom, hogy ne kerülj ilyen helyzetbe, de ha már lettél volna, akkor nem írnál ilyet.


ja és még erre:
''Namost jó lenne ha visszavennél az arcodból.....''
mint ahogy az előző hszemben is írtam ezt nem flamenek szántam, csupán megjegyzésben és nem is érzem úgy, hogy arcoskodtam, szóval ne vedd annak plz és flamnek se, mert úgy érzem nem olyan stílusban írtam

(#2157) Sytex válasza oceanearth (#2156) üzenetére


Sytex
tag

Pedig hidd el nagyon sok olyan helyzetem volt hogy ÉN rajtam múlt, hogy MÁS hibájából nem törtek össze. Nem tudom lehet nálam ez családi örökség, vagy mittudomén, és én természetesnek veszem, hogy idő előtt észlelem a veszélyhelyzetet.

Nem veszem flame-nek, csak fura hogy olyan dolgokra mondják hogy hülyeség, amit én már soxor átéltem.

- Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?

(#2158) RAM válasza róland (#2123) üzenetére


RAM
őstag

Amelyik típusok nincsenek az NCAP oldalon, hol lehet töréésteszteket gyűjteni róluk?
ADAC....?

Csak tisztán

(#2159) RAM válasza sasa311 (#2127) üzenetére


RAM
őstag

Ignis meg az új Swift 2 külön kategória. Az utobbi győz. :)

Csak tisztán

(#2160) oceanearth válasza Sytex (#2157) üzenetére


oceanearth
őstag

csak azt akartam szemléltetni, hogy hidd el a zászló mindig ott áll. hiába vezetsz isten módon, ha jön egy fasz és összetörsz. és hidd el van olyan helyzet ahol nem tusz mit csinálni.
édesapám 46 évig vezetet baleset mentesen, soha meg nem húzták, soha meg nem egy autót sem. soha semmi baleset nem volt és 2 éve 1 hónapon belül 3szor összetörték úgy, hogy egyszer sem ő volt a hibás és nem is tehette semmit, hogy kivédje. tehát nem lehet úgy autóüzni, hogy nem kell törni az autót és aki figyel azt sosoem törik össze, mert ez butaság. az ember is ember és általában hibázik, te is ember vagy, te is hibázol, csak lehet kevesebbszer és kcisit, de sajnos van nagyon sok olyan ember az utakon akik sokszor nagyot hibáznak. ne magadból indulj ki, hanem másokból, nem mindnekit tanítottak versensyzők és nem tudják kezelni a vészhelyzeteket, teljesen beparálnak azt máris kész a baj. nekem is rengeteg olyan helyzetem volt, hogy magamnak köszönhetem, hogy nem törtem össze, mert kivédtem egy barom hibáját, de ttől függetlenül amikor beülök tudom, hogy hiába figyelek akármikor történhet olyan dolog amit egyszerűen nem tudsz kivédeni.
pl. egyik haverom ment az úton megállt előtt egy IFA ő meg 60al bele szállt, mert nem volt fék. most a szakértői elemzésre vár, hogy miért nem tudott fékezni.

szóval hidd el, akármnennyire is figyelksz bármikor megtörténhet a baj. és hibás elgonbdolás, hogy engem sosem fognak összetörni, mert lehet hoigy igen. én szívből kívánom neked, hogy soha ne törd össze a kocsid és téged se törjenek meg soha, de ettől még akármelyik percebn összetörheted az autót, akár más akár saját hibádból

(#2161) bod101 válasza st.hubertus (#2148) üzenetére


bod101
aktív tag

Egyetértek veled :R

1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)

(#2162) sasa311 válasza Sytex (#2157) üzenetére


sasa311
veterán

Már csak kíváncsiságból:
Állsz a piros lámpánál 2.nak, jobbra melletted másik sávban autó, balra korlát. Hátulról meg paff belédszáll egy xxxxx autó. Erre mit tanácsolnának a ''mestereid''? Mert én nem találtam meg rá a megoldást... :U

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#2163) Sytex válasza sasa311 (#2162) üzenetére


Sytex
tag

Jaj istenem..... ne legyél már ennyire aprólékos. Istenem de tudom utálni az ilyen embereket, a volt barátnőmre emlékeztetnek. Persze ilyenkor semmit.... de mint leírtam feljebb -tudod olvasni kéne- beismertem hogy össze törhetnek, csak jóval kissebb az esély mintha......nem írom le újra, ha ilyen kis aprólékos vagy, keress vissza!

- Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?

(#2164) sasa311 válasza Sytex (#2163) üzenetére


sasa311
veterán

Sajnálom ha az exedre emlélkeztetlek, de sajnálattal kell közölnöm hetero vagyok :DDD

Nem én vagyok ennyire aprólékos, lehetne még pár száz ilyen védhetetlen (és teljesen hétköznapi, egyáltalán nem abszurd) példát felhozni. Inkább lásd be, hogy az nem igaz, hogyha valaki odafigyel nem törhetik össze. Jóesetben is csak az esetek ca 60-70%-ában tudod szvsz kivédeni más hülyeségét.
Annyi igaz az állításodból, hogy sok önhibán kívüli balesetet el lehet kerülni, ha nagyon odafigyel az ember, és helyrehozzá más, vezetni nem tudó embertársa hibáját. ;)

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#2165) Sytex válasza sasa311 (#2164) üzenetére


Sytex
tag

''sok önhibán kívüli balesetet el lehet kerülni, ha nagyon odafigyel az ember'' ezt szajkózom már mióta, és azt az állításomat hogy NEM TÖRHETNEK össze már rég visszavontam....olvass!!!!!

''Sajnálom ha az exedre emlélkeztetlek, de sajnálattal kell közölnöm hetero vagyok ''
Én is az vagyok, a stílusod emlékeztet az exemre, mivel más egyenlőre nem is tudok rólad.... ez már csak szőrszálhasogatás :D

- Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?

(#2166) sasa311 válasza Sytex (#2165) üzenetére


sasa311
veterán

(#2086)-ból indultam ki, ahol biza nem eztet írtad, de ez az állítás így már helyesebbnek hangzik ;)

A stílusomra még sose volt panasz (hacsak az nem az, hogy napjában kb 40X bunkóznak le :D ).

cal písz :)

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#2167) Sytex válasza sasa311 (#2166) üzenetére


Sytex
tag

Látod mennyi felesleges gépelést úszhattunk volna meg ha továbbolvasol :DD

- Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?

(#2168) RAM válasza sasa311 (#2164) üzenetére


RAM
őstag

Sajnálom ha az exedre emlélkeztetlek, de sajnálattal kell közölnöm hetero vagyok
a Cool segít :P

Csak tisztán

(#2169) SzalaiG


SzalaiG
addikt

Van valakinek Ignis?

Írjatok véleményt!
Főleg a fogyasztás érdekel.

(#2170) Zoli bácsi válasza SzalaiG (#2169) üzenetére


Zoli bácsi
őstag

Ma lement a család Keszthelyre korcsolyázni, ez jó hosszú út volt (Kapuvár-Keszthely). 10.000km-t futott 1,3 glx Ignác. Életében legkevesebbet fogyasztotta, ugyanis nem mentem vele 90km/h fölé, nem pörgettem, 2500-as fordulatnál fölkapcsoltam. 3 személlyel, keményre pumpált gumikkal így kb. 6,5l-es fogyasztás. Azért volt ez az önmegtartóztatás, mert eddig 8l alá nem sikerült vinni, és kíváncsi voltam mennyiből lehet kihozni ha úgy bánok vele, mint a hímestojással. Eddigi tapasztalatok:
- Normál stílusban autózva, előzgetve, pörgetve fogyasztás ugyanaz, mint a volt kocka ladánké... városban nem nagyon használom, vidéki vagyok, de borzasztó lehet.
- Merevtengely miatt pattog a hátulja, utazási konfort csak teljesen sík úton elfogadható.
- Minden hangot, kavicsfelverődést, útegyenletlenségeket, vízfelcsapódást mintha felerősítene a kaszni, marha hangos, és zavaró.
-Hátsó ülés kisebb méretű felnőtteknek, vagy gyerekeknek való

Hibalista 10.000km alatt:
-1 napos korában fagyálló folyt egy hibás tömítésnél
- Már háromszor szétcsúszott valami a sebváltó rudazatnál, ilyenkor nincs 2-es, 4-es, és r fokozat.
-Gyári antennát mérgembe letörtem, annyira szar volt a vétel. Pótoltam, ezzel jobb.
-Mosás után bal oldali elektromos ablakemelő nem működik.
-Jobb első ajtót nem mindig nyitja a központi zár
-Rádiót hiába kapcsolom be, mutatja az adót, de nem szól. Ki-be kapcsolás után jó.
-Első lökhárítón gyanús, sötét foltok. Átvételkor nem láttam, mikor kb 1 hónapos volt az autó, akkor vettem észre. Szervízbe aztmondták valami ráfröccsent. Megnézettem fényező ismerőssel, aztmondja gyári hiba, mert látszik, hogy a lakk alatt van. Nem reklamáltam, mert nem érdekel, csak teljen le egyszer a hitel..

Részemről senkinek nem ajánlom. Hatalmas értékvesztés, már rég eladtam volna, ha nem lenne rajt még 4 év hitel.

(#2171) SzalaiG válasza Zoli bácsi (#2170) üzenetére


SzalaiG
addikt

Köszönöm. Marad a Swift, mint alternatíva. Jó az aláírásod. :R

(#2172) spirit007 válasza Zoli bácsi (#2170) üzenetére


spirit007
senior tag

''Hatalmas értékvesztés, már rég eladtam volna, ha nem lenne rajt még 4 év hitel.''

Nem akarom nagyon védeni a Suzukit , de ez az értékvesztés a 15 éves&idősebb Ladák kivételével mindenre igaz !
Mondok példákat :

N.bátyám Volovo S80 vételára néhány 10eFt híján 10 misi volt, 5 éves korában 2,9 M-ért ment el .azé' ez durva nem ?
Szomszéd C180 Mercije 7M , 4évesen 4.2M
Én Puntim (:)) 1.1M volt 5 évesen most (9éves) kb 600k-ért lehetne eladni , akitől vettem az meg lizingestül+kamatostul majd 3M-t perkált le érte :Y .

Gondolom azt meg már hallottad máshol is , hogy mikor kigurulsz a szalonból első percben 10% az értékvesztés ...

Ezekből is látszik , hogy a kereskedők jól átba**nak minket :(((


(#2173) oceanearth válasza spirit007 (#2172) üzenetére


oceanearth
őstag

Szia spirit!

figy ne hozd példánal a luxus autókat, mert azok a legmagyobb pénz temetők, minnél többe kerül egy autó, annál többet veszít az értékéből és annál nehezebb eladni. most mondd meg feltörekvő(piti) gengszetern kívűl ki venne 10 éves 7es BMW-t??
luxus autót általában mindneki csak őújjonan vesz, ezért ez a marha nagy az értékvesztés. Opel Vectra C újjonann 7,2M használtan 3,5, ja és 2,5 éves.
szóval minnél drágább egy autó, annál jobban veszít az értékéből. mi most adtuk el 94-es 1,2es(44lóerős) telojesen fapados Corsánkat 850ért. szóval szvsz kis autót éri meg megvenni és modlelfrissítések előtt eladni

(#2174) tildy


tildy
nagyúr

Hát ja.. Mondják itt, hogy az újonnnan olcsó kocsik is soakt vesztenek az árukból, pedig nem... Kb évente 300-400 ezret kb 5 éves koráig. Utánna lassul az árcsökkenés.
A mienk újonnan kb. 2.5 lehetett ,4 évesen vettük 1.2-ért...(Ahhoz kéepst, hogy barátnőm 5 éves corsát vett ugyanennyiért, ami ráadásul sokkal kisebb, egész jó ár.)
Azért az mennyire durva már, hogy más autókk 2 évalatt elvesztik az áruk felét.

Zoli Bácsi : páromnak anno tetszett az ignis. Aztán utánanéztünk(pl. mi is hallottunk a hátsó kerekekről hasonlókat....). És nekünk nem kellett a tojás a lábunk alá , hogy 6.7L-t fogyasszon. Amit leírtál az alapján azt hiszem jól jártunk... (Egyáltalán én azok alapján amit itt, meg több helyen is elolvastam, azon csodálkozom , hogy most 2006-ban vannak oylanok (mert látni az utakon friss igniseket) akik ignist vesznek. Akármennyire is nem tetszik nekem a swift, de a kettő közül, hisz szinte egy árban vannak, inkább a swiftet venném...)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nocak nocak új suzuki?
[kép]
Kicsi, kicsi de jobban tetszik nekem , mint a swift:U

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#2175) spirit007 válasza oceanearth (#2173) üzenetére


spirit007
senior tag

Akkor az a vevő igazi pali madár volt , mivel ilyenkorú Corsa 500-700K között mennek pl hasznaltauto.hu -n 108db van ilyen évjáratú és ebből csak 4 db van 850K-ért , tehát a ti ''szerencsés'' mármint nektek :D eladásotok egyáltalán nem mértékadó .
Vagy mondhatnám azt , hogy egy kolléganőmnek karácsonyra vettek '95-ös Corsa City-t 550K -ért ...

(#2176) divot válasza tildy (#2174) üzenetére


divot
veterán

Hí, be csúnya. :Y
Némi Ignis, meg egy adag olaszos beütés, ez tuti bukta lesz.

(#2177) oceanearth válasza spirit007 (#2175) üzenetére


oceanearth
őstag

hát nem tudom 3 napig volt fennt a hirdetés 900ért hirdettük és 15ön nézték meg. 3 nap aaltt elment az autó. azért sikerült ilyen jó árban eladni, mert csak asszem 100k volt benne és nagyon meg volt kímélve, sehol nem rohadt, semmi baja nem volt, tényleg nagyon vigyáztunk rá. na de mind1, jól jéártunk az a lényeg

(#2178) oceanearth


oceanearth
őstag

kábé most elsőzör értek egyet veled

(#2179) tildy válasza divot (#2176) üzenetére


tildy
nagyúr

Tudod ez azoknak készült, akik nem szeretik a bumfordi, töpszli orrú autókat:P ;]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#2180) divot válasza tildy (#2179) üzenetére


divot
veterán

Ez nem indok arra, hogy csúnya autót készítsenek.

(#2181) oceanearth válasza tildy (#2179) üzenetére


oceanearth
őstag

ne hülyéskedj tildy ez undorító

(#2182) tildy válasza oceanearth (#2181) üzenetére


tildy
nagyúr

Hát magamtól én sem venném meg, mert azért annyira nem szép.:U MAradok én a magamfajtának való kistigrisek világában;]

Divot: Ez épp én is mondhatnám;]

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#2183) divot válasza tildy (#2182) üzenetére


divot
veterán

Tildy, az, hogy neked nem tetszik, még nem jelenti, hogy csúnya.
Egyébként a mai napig megbámulom a Swiftet: a könnyűfémfelnire rakott Alpin gumikkal nagyon vadócul néz ki. Bezárom, aztán négy-öt lépésnyi távolságról mindig visszanézek rá, hogy milyen kis morci. :)

(#2184) spirit007 válasza divot (#2183) üzenetére


spirit007
senior tag

''...hogy milyen kis morci''

Azér' ez picit túlzás :D , inkább aranyos
II-es Punto , na az morci !

(#2185) divot válasza spirit007 (#2184) üzenetére


divot
veterán

Na majd csinálok egy fotót a traktorgumikkal. :)

(#2186) tildy válasza divot (#2183) üzenetére


tildy
nagyúr

Akkor nem csak én vagyok olyan ''hülye'', hogy nézegetem, meg örülgetek egy autónak;]
(Múltkorában nézegettem pár mazdát... Hogy hú milyen szépek meg minden(meg hoyg a következő tuti az lesz... majd , valamikor)... Aztán megnéztem a sajátunkat, és... öö VIGYOR;] )

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#2187) spirit007 válasza oceanearth (#2177) üzenetére


spirit007
senior tag

:D :D :D
Lsd: #2142



''4 hónapja dtuk el az 1,2es Corsánkat, amibe 120ezer km volt, de nem volt semmi baja a felsoroltak közül. szóval sztem nem midnen autónál jeltnkezik ez 130km körül.''

Ehem jövő hónapban meg csak 80ezer lesz benne és 1M-ért adtátok el . :D:D:D

ezt bebuktad

(#2188) fokukac válasza tildy (#2186) üzenetére


fokukac
nagyúr

tedd a szívedre a kezed, mi a szebb, egy mazda, vagy a hjundáj? :U
ne hazudj önmagadnak.... :D

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#2189) LuckyL válasza fokukac (#2188) üzenetére


LuckyL
őstag

ott a pont ;)

cryptot minden termékemért elfogadom

(#2190) divot válasza tildy (#2186) üzenetére


divot
veterán

Következő autónk (legalább is jelen állás szerint), vagy Skoda Octavia Superb, vagy az új Honda Civic, vagy egy 6-os Mazda lesz.

(#2191) tildy válasza fokukac (#2188) üzenetére


tildy
nagyúr

Ha a 323F-t hasonlítom az accenttel, vagy a xedost, akkor egyértelmű, hogy ahyundai.
Tiburon és Rx-8 esetén emg irulok , pirulok:B (Hát persze , hogy a mazda)
Divot: Múltkor előttünk ment egy superb. Valami el lehetett rajta gányolva, mert a kerekei nem egyenesen, hanem kissé kifelé álltak :F

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#2192) fokukac válasza tildy (#2191) üzenetére


fokukac
nagyúr

reménytelen eset vagy.... :))

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#2193) divot válasza tildy (#2191) üzenetére


divot
veterán

Én meg láttam egyszer egy Porsche-t lerobbanva, és mégsem ábrándultam ki a márkából. ;)

A Superb az egyik legjobb ár/érték arányú autó, de a 6-os Mazda és az új Civic jobban tetszik. Persze ha majd két-három év múlva váltunk, akkor már a csomagtartóméret lesz az egyik legfontosabb szempont. :)

(#2194) oceanearth válasza spirit007 (#2187) üzenetére


oceanearth
őstag

nem hiszem, hogy bebuktam volna, rosszul emlékeztem ennyi. lesazom, hogy mit hiszel, én tudom, hogy mennyiért lett eladva a kis corsa. innentől fogva hihetsz akármit engem nem érdekel

(#2195) oceanearth válasza tildy (#2191) üzenetére


oceanearth
őstag

???? biztos kapott egy hátsó összetartást, így stabilabb kanyarban ;]

de most komolyan ne hülyéskedj már, hogy egy hyundai szebb mint egy Mazda. ááááááá

(#2196) tildy válasza oceanearth (#2195) üzenetére


tildy
nagyúr

Nem kell ezen meglepődni... kikövetkeztethetted volna abból, hogy nekem az új swift sem az ideálom.Sőt ;] ;]
Megnéztem a mazda 6ot: Széééép. Nagyon szép , sőt gyönyörű:D :D :D (Na látod, csak meg kell néznem a teljes modellpalettát, rögtön találok szebbet az hyundainál. De a 323Fnél, és a xedosnál jobban bejön az accent. Meg nem is ízt írtam, hogy a mazdák csúnyák lennének, hanem van két modell aminél nekem jobban tetszenek... De minek magyarázzama bizonyítványom... már leírtam egyszer. )

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#2197) PeliScan válasza divot (#2193) üzenetére


PeliScan
addikt

Én szinte csak lerobbant Porschét láttam (a sajátom) de énse ábrándultam ki belőle :DDD

(#2198) divot válasza PeliScan (#2197) üzenetére


divot
veterán

Még mindig nem állt össze a masina? :DDD

Ha vennék, akkor 911-est a 80-as évekből. Ha meg nagyon ábrándozni kell, akkor 356-ost az 50-es évekből. :)

(#2199) PeliScan válasza divot (#2198) üzenetére


PeliScan
addikt

eladtam mind a kettőt a francba, a működőt dec.27.én hogy ne kelljen + egy év súlyadót fizetni meg a vizsgaidőszakban ne a kocsival kínlódjak. most szerintem veszek vmi apró egy literes dízelt, hajtom kb másfél évig, addira lesz annyi lé h vehessek egy kifogástalan állapotú 944-est. :)

érdekes, de nekem nem tecc a 911. szerintem hülye formája van :D 944 a legszebb, vagy, a 968.

(#2200) divot válasza PeliScan (#2199) üzenetére


divot
veterán

A 968 átmenet a 944 és a 911 között, érdekes autó, de hiányzik belőle a Porsche arcocska. :)

A 944 meg nem is Porsche, hanem általános sportkocsi.

A Porsche az gömbölyű, mediterrán jellegű fenékkel. ;)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.