Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1901) tildy válasza aesir (#1898) üzenetére


tildy
nagyúr

Tudod, hogy az elfér az ember maga mögött dolgot csak képletesen kell érteni:R
Az ''elfér az ember maga mögött dolgot'' 180-190es emberekre értem és szerintem értik az emberek természetesen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Ezt viszont szó nélkül bármikor elfogadnám : [link] :R :R :R

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1902) róland válasza brownus (#1862) üzenetére


róland
veterán

Korábban már írtam, honnan lehet letölteni, megnézni meg a VLC media playerrel sikerült.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#1903) aesir válasza tildy (#1901) üzenetére


aesir
veterán

Persze, persze:)

Nekem azért fura ez a dolog, mert általában itt a PH-n fiatal felnőttek reális gépkocsi-igénye alapján merül fel a dolog, mint szempont. Ha azt vesszük, hogy mondjuk 5-6 évre vásárolunk autót, akkor sem okoz mondjuk két ilyenkorú gyermeknek kényelmetlenséget, ha a hátsó hely nem 2M-es emberekre van tervezve. Ha nincs gyermek, akkor pláne nem értem. Azon ritka esetekben pedig, amikor más felnőttek is beszállnak az autónkba, akár párszáz km-t is ki lehet bírni.

Nyilván van rengeteg kivétel, de szerintem az átlag valami ilyesmi amit vázoltam...

Van saját életem...

(#1904) tildy válasza aesir (#1903) üzenetére


tildy
nagyúr

Mi is általában ketten megyünk, de van mikor jön a család vagy ismerős is. Ők meg biza 170-180 közötti emberkék:U
De igazad van, fiataloknak, fiatal pároknak általában nem szempont , hogy egy autó belül nagy térrel rendelkezzen, főleg a hátsó ülésen. Nekük igen.
Nekem egy hipermarketes bevásárlással is simán majdnem megtelik a centi hátulja, mi lenne, ha feleekkora hely lenne?:F Nekem 300L alatt kicsinek számít a csomagtér. Múltkor lehajtott ülésekkel egy 150 cm hosszú , lapraszerelt asztalt hoztunk, ez beférne a suziba minket nem zavaró módon?

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1905) raczger válasza divot (#1886) üzenetére


raczger
őstag

akkor is, inkább veszek egy használt audit-t 1-2 milláért

suzukiból max új swiftet vennék, de semmi mást

www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

(#1906) MyKonzerv válasza tildy (#1900) üzenetére


MyKonzerv
senior tag

Próbáld ki a pesti kátyús utakon, meg fogsz lepődni. Nagyon jó az útfekvése, mitnha ide lett volna kitalálva. Szóval a futóműve és a rugózása veri mind a swift2t , mind az accentet.

persz, mert román termék...még jó, hogy nálunk jó, náluk még ennél is rosszabbak az utak ;] ;] ;]

Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.

(#1907) Maranello válasza MyKonzerv (#1906) üzenetére


Maranello
tag

Ez nem hülyeség,a török utakra csinálták.
Magyarországra is ilyen verdák kellenek.

(#1908) aesir válasza tildy (#1904) üzenetére


aesir
veterán

Nem arról beszélek, hogy teherautónak használod a személyautót.:)

Hanem arról a trendről, amit pl autós műsorokban is következetesen követnek, hogy a legkisebb zsebautóba is aránylag nagy termetű műsorvezető beszáll hátra, és a fejét csóválja. Egyszerűen van egy méret, ami alatt vagy a hátsó ülés lesz ''kényelmes'', vagy a csomagtartó kicsi. De kimondottan városi kisautók esetén fejet csóválni a hátsó ülés láttán 190 cm-es embernek, nekem ez taszító is, meg alapvetően hülyeségnek is tartom. Ugyanis ezeket a kocsikat NEM családi autónak gyártják, nem is családi autó szlogennel forgalmazzák, akkor minek kell úgy tenni, mintha mérvadó lenne a hátsó ülésen való terpeszkedés?

Van saját életem...

(#1909) Maranello válasza aesir (#1908) üzenetére


Maranello
tag

Jah,a gyerekek végülis elférnek.:)
De legalább csinálnák olyanra a hátsóülést,mint a Twingóban,hogy lehetne előre-hátra tolni!

[Szerkesztve]

(#1910) tildy válasza aesir (#1908) üzenetére


tildy
nagyúr

Akkor ne árulják 4 személyesnek:U Hanem úgy ahogy a p206cc-t is (azt hiszem 2+2nek árulják)
Csak egy főcim a totalcarról:
''Megérkezett az új magyar népautó''
Akkor ez milyen szlogen?
(Az emg mas taszta, hogy magyarorszagon ritka az olyan haztartas, ahol két(több) autót is képesek fenntartani egyet a városi rohangalashoz, egyet meg arra, hogy az ember tudjon ezt azt szallitani, esetleg elmenni nyaralni.)
Egy lapraszerelt, nem is nagy asztal elszállításhoz meg nehogymár teherautó kelljen:U

Látod, ezért nem jó nekünk swift. Mi hurcolászunk ezt , azt, ha lemegyünk vidékre, már is tele az accent csomagtere, nekünk a swift kicsi lenne. Városba parkolni persze nekünk nehezebb, na de nem is megyünk gyakrana hungária gyűrün belülre, kívűl meg van elég hely.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1911) Jégkokó


Jégkokó
veterán

Az autókiállításon volt szerencsém a dacia loganhoz meg a suzuki swift hez is, és azt kell, hogy mondjam, hogy a swift klasszisokkal jobb a logennél, szinte össze se lehet hasonlítani a kettőt egymással.A logen egyszerűen szar fapados, olyan kényelmetlen az ülése, hogy én abban nem tudnék több 100 kilómétert végig ülni ezzel szemben a swifté egyszerűen sokkal jobb, teljesen kényelmes, az egész belső elrendezési is sokkal jobb.Meg a logan ugy kb olyan 10 évvel ezelötti technika van benne.De ezt a beszálláskor szembetűnik az embernek

A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#1912) #64791808 válasza Jégkokó (#1911) üzenetére


#64791808
törölt tag

egyetértek.

Az új swiftnek pl nincs köze a régihez, csak a neve. Az új swift egy igenjól összerakott, divatos, jó minőségű kisautó.

A logan? Azt a régi swifthez lehet hasonlítani. PErsze kérdés, hogy kinek mi a nemjó és a jó. Nekem egy olyan autó, amelyiknek a bal oldali kerekeit el tudom emeltetni a földtől egy körforgalomban, nem kell. A logan egy zsiguli kb, azzal a különbséggel, hogy elsőkerék-hajtású, kevésbé biztonstágos, és szarabb futómű van alatta, továbbá ha lehal alattad, akkor a zsigulival ellentétben ehhez autómentő kell. Zsigulihoz elég volt egy kis szakértelem.

A logan tipikusan szociális autó, per pillanat messze a leggyengébb egy újautó piacon.

(#1913) aesir válasza tildy (#1910) üzenetére


aesir
veterán

Nincs ehhez most kedvenm tildy.

Nem olvasol figyelmesen, nem a SWIFT mellett kampányolok, hanem általánosságban nem értem miért elvárás Mo-n egy kisautótól, hogy kényelmesen üljenek 190 cm-es emberek a hátsó ülésen, mindezt úgy, hogy a csomagtartó is nagy legyen. Vagy ez, vagy az, vagy egyik sem, hiszen kisautóról van szó.

Akinek meg kicsi, az vegyen nagy kombit.

Van saját életem...

(#1914) tildy válasza aesir (#1913) üzenetére


tildy
nagyúr

Azért mert a magyar ember nem 3-4 évre vesz autót... Meg ha már vesz, akkor úgy van vele, hogy férjen is el benne jól.
Tény és való kisautó. Van még jópár kisautó is, pl. a micra, csak nem érzema létjogosultságát annak, hogy ezt teljes értékűen 4-5 személyesnek lehet mondani. Valljuk be ezek az autók, kb addig jók, amíg nincs gyerek, vagy ha van, akkor is még kicsi.
Egy 2, 10-12 éves gyerekkel rendelkező családnak már nem ajánlanám nyugodt szívvel.

Nem szabadna népautónak hirdetni, ahogyan a micrat sem. Varosi vagtazo:) Az mar igen:)

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1915) zsiga667 válasza Jégkokó (#1911) üzenetére


zsiga667
addikt

Alapvetően egyetértek, csak annyit tennék hozzá hogy egy ülést nem lehet 2 perces tapasztalat alapján korrektül megítélni. Nálunk a családban 2 autó van, egy régebbi ( 4-5 éves) Renault Megane és egy 1,5-2 éves Opel Vectra. A Megane ülései puhák, kényelmesek, a Vectra meg ''kemény mint a kő'', de a Vectra mégis sokkal kényelmesebb hosszútávon (2-300km+). (Rövidebb távon, pl. városban meg kb. ugyanolyan a kettő.)

(#1916) oceanearth válasza tildy (#1910) üzenetére


oceanearth
őstag

azért azt vedd figyelembe, hogy az accent jóval nagyobb autónak számít mint egy swift. a swift egy ksiautó az accent meg már egy kategóriával nagyobb. nem is csoda, hogy jobban elfértek benne. de ha már a kisautóknál járunk. ott a meriva, ami tulajdonképpen egy corsa csak más felépítménnyel. egyszer ülj bele, hogy mekkora a hely hátul és mekkora a csomagtartó. szvsz ha kell simán elfér hátul 3 ember, fejedelni lábtérrel igaz akkor csak 350 liter körül van a csomi tartó(ha tetőig pakolod, akkor olyan 500). ha kell, akkor meg előretolod az üléseket kicsit kisebb a lábtér, de vagy 420 liter(tetőig oakolva vagy 750). szóval a lényeg a felépítmény, egy kis autóból is lehet nagy. ennek ott iszod a kárát, hogy 1300kg és marha mags. 160 fölött nem érzi jól magát és nem si fogyaszt keveset a nagy légellenálás miatt. szvsz az új Swift ugyanazt tudja mint a régi, csak jóval biztonságosabb. tökéletes ha el akrsz jutni A-ból B-be
mondjuk énj nagyon opeles vagyok meg ott van ismerős és olyan áron van lehetőségem pl. egy astrát mintha bemennék a suzuzki szalonba és vennék egy swiftII-t, de ez full szubjektív dolog. a suzuki sztem egész jól sikerült, bár nekem a formája nem jön be. túl magsan ível nekem a vállöv, mondjuk ez jót tesz odlalsó ütközésnél, de nekem nem jön be. meg a kis felnik:( de azért egy jó kis autó

(#1917) oceanearth válasza zsiga667 (#1915) üzenetére


oceanearth
őstag

C Vectra ülése az tényleg marha jó. :DD

(#1918) sasa311 válasza tildy (#1914) üzenetére


sasa311
veterán

én aesirrel értek egyet. a kisautó az kisautó! mindenki tudja, hogy nem arra való, hogy hátul is üljenek...
Fiataloknak, esetleg olyanoknak, akiknél 1 kisgyerek van még csak.
Akinek meg nagy autóra van szüksége vegyen nagy autót, ne szidja a micrajat vagy szuzukiját, hogy nem fér el benne :)
Én pl. sose vennék egy új szuzkit 3 milláért, akkor már inkább valami használtat. :))

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#1919) oceanearth válasza tildy (#1914) üzenetére


oceanearth
őstag

egy népautó nem attól lesz népautó, mert annak hirdetik, ahnem attól, hogy hány ember veszi meg. és mivel a suzuki tarol, a SWiftet úgy veszik mint a cukrot így népautó!!!!!
MÁRKA
2004 (db)
részesedés (%)
2005 (db)
részesedés (%)
előző évhez (%)

SUZUKI
33 855
16,3
39 120
19,7
115,6

OPEL
24 147
11,6
24 092
12,1
99,8

SKODA
17 089
8,2
17 928
9,0
104,9

vaklamiért nem jó a táblázat. mind1. itt a link [link]

(#1920) Jégkokó válasza oceanearth (#1916) üzenetére


Jégkokó
veterán

Azzal nem értek eggyet, hogy kis felnik, mert szerintem arra is rá lehet dobni egy 16'' ost és az már rendesen megdobja a kocsi kinézetét :D Hülyeségeket beszélek , persze hogy rá lehet dobni akkora felniket, hiszen láttam személyesen rajta :DDD
Nekem ami kocsi bejön, az a grande punto, amikor ültem benne az autókiállításon, na az valmi fantasztikus volt, nálam ez az érzés nem túl gyakori, mivel a sok ató közül csak kevés fogott meg engem igazán.De ez és az új swift nagyon bejöt, ha lenne pénzem rá, akkor tuti hogy olyat vennék

[Szerkesztve]

A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#1921) oceanearth válasza Jégkokó (#1920) üzenetére


oceanearth
őstag

rá lehet végülis az a legkevesebb.
nekem is bejön az új Punt, de az ára nem

és neked bjön az új stilo?? [link]

(#1922) Jégkokó válasza oceanearth (#1921) üzenetére


Jégkokó
veterán

Hát nem igazán jön be nekem, valahogy mintha túl nagy lenne az első hűttőrács meg minden, de hátulrol elég jól néz ki, de azért az még nem minden

A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#1923) oceanearth válasza Jégkokó (#1922) üzenetére


oceanearth
őstag

nekem nagyon bejön az a nagy hűtőrács, csak a hátulja az 1:1be Mazda3

(#1924) divot válasza tildy (#1914) üzenetére


divot
veterán

1. Már miért hirdetnék népautónak? Kifejezetten fiatalos reklámot kapott, se csomagok, se gyerekek, egy ifjú párocska versenyez a városban: mert ugye erről van szó, dinamikus kis városi járgány.
2. Én, a 190 centis apósom mellettem, a sógornőm az apósom mögött, a 120 kilós anyósom meg mögöttem, és elfértünk. 120 Km-t tettünk meg, és senki sem nyüsszögött. Persze ha kétszer ennyit mentünk volna, akkor az anyósom már nem kedvelte volna az autót. :DDD

[Szerkesztve]

(#1925) zsiga667 válasza Jégkokó (#1920) üzenetére


zsiga667
addikt

''Nekem ami kocsi bejön, az a grande punto, amikor ültem benne az autókiállításon, na az valmi fantasztikus volt, nálam ez az érzés nem túl gyakori, mivel a sok ató közül csak kevés fogott meg engem igazán.''
Ezzel én is így vagyok, nem sok autót szeretek. Igazából amiket próbáltam azok közül kettőt. Apám Vectráját ([link]) és ezt: [link]. :D

(#1926) Jégkokó válasza zsiga667 (#1925) üzenetére


Jégkokó
veterán

ja az uj vektra nekem is tetszett meg az astra is , belsőre is elég mutatósak voltak.Igaz, hogy az opel gyárilag tuningoltabb verzióját próbálltam ki.A másik képen lévő kocsi meg egy az egyben ugy néz ki mint az opel eggyik tanulmányautója.Volt szerencsém élőben látni

A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#1927) tildy válasza sasa311 (#1918) üzenetére


tildy
nagyúr

Oké rendben, igazatok van, de akkor sem tartom ferrnek a 4-5 személyesnek való hirdetést.
4-5 személy 180 cm-es magasságnál kezdődik, ne vegyük már alapul a kínaiakat , emg midnen, mert abból tudjuk, még 5-6 is belefér.
Korrekt megnevezés a városi szingli, max párocska kocsi lenne...
oceanearth: merivában nem ültem még:U

DE hogy visszatérjünk a suzukira magára, mi a franc kerül a lianában annyiba? Erre még nem kaptam választ. az pl. tetszene nekem,de hihetetlen, hogy az alapváltozatért elmernek kérni egy opel astra / új megane még sorolhatnám hány ''jobb nevű'' autó árat? (konkrétan 2.899.000-ért láttam az AKCIÓT a suzuki házban)

Pedig az még tetszene is:O

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1928) sasa311 válasza tildy (#1927) üzenetére


sasa311
veterán

Ugyan már.... :) - a reklám nem erről szól, igazságnak meg 99%-ban nyoma sincs benne.

Te az intelligens mosópor reklámot is elhiszed? ;] Ha azok igazak lennének, már 5 éve is olyan mosóport csináltak csak, ami a legdurvább szennyeződést is kiveszi, akkor viszont minek csinálnak újat.... ? :DDD

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#1929) zsiga667 válasza tildy (#1927) üzenetére


zsiga667
addikt

Egy autó attól 4/5/X személyes hogy az van a forgalmijában. ;)
Egyébként sok függ pl. attól is hogy a vezető hogy szeret ülni. Apám kb. ugyanolyan magas mint én, de mögöttem legalább 15centivel nagyobb a lábtere a hátsó ülésen utazónak, mert én nem szeretek feküdni vezetés közben. :)

(#1930) róland válasza raczger (#1905) üzenetére


róland
veterán

Megint csak hallomásból írsz valamit. Én pl. vennék akár SX4-et is. Ja, hogy még nem kapható, de a Suzuki.hu-n már elérhető róla pár információ:

[link]

Amúgy sajnos már nem lehet kapni a Jimny-t, de még forgalmazzák a Grand Vitara-t. Jó kis városi terepjárók, olcsón.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#1931) bobsys válasza tildy (#1927) üzenetére


bobsys
addikt

Azért kerül annyiba a Liana amennyibe, mert nem Mo-n gyártyák hanem a távolkeleten + az alkatrész utánpótlás is onnan van

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#1932) raczger válasza róland (#1930) üzenetére


raczger
őstag

Nem ismerem az sx4-et, mivel nem láttam még sehol reklámozva v ilyesmit, no majd meglátjuk, mikor idejön mo.-ra!

Lehet, h a suzuki végre elkezd AUTÓKAT is gyártani??

www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

(#1933) róland válasza raczger (#1932) üzenetére


róland
veterán

KOrábban is gyártott már autókat, csak a magyar picon leültek egy kicsit. A Swift egy jó 30 évig futott (ha jól tudom).

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#1934) tildy válasza bobsys (#1931) üzenetére


tildy
nagyúr

WTF :((( :((( :((( . SUxx:((

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1935) divot válasza tildy (#1934) üzenetére


divot
veterán

Örülök, hogy a párod észhez tért. :D

Egyébként így lassan 15ezer km után már nagyon összekopott a járgány, fürge, az ótópályát is szeret, 160-nál normálisan lehet benne zenét hallgatni és beszélgetni, szóval bírom. :)

(#1936) Dare2Live válasza tildy (#1927) üzenetére


Dare2Live
nagyúr

''Korrekt megnevezés a városi szingli, max párocska kocsi lenne...''

mo on eladott kocsik 50+%a kiskocsi és családosok veszik, ez a kategoria a swift is....

azhogy nálatok a család leginkább nem gyerekeket hanem 180-190cmes nagymamát/nagypapát takar máskérdés és azis, hogy egy 180-250Les csomagtartó(osztott üléssel 300+) nemelég nektek a bevásárláshoz....

(2-3kisgyerek nagyon boldogan elvan egy swiftben és egy tetőcsomagtartóval akármit rápakol az ember ha elmegy nyaralni)

szóval imho a városi szingli max párocska kocsi kategóriád enyhén szóval is röhelyes...

don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

(#1937) tildy válasza divot (#1935) üzenetére


tildy
nagyúr

Nem kímélted szegényt.:U;] ''Igazi'' városi (fürge) autó szvsz.

Egyébként mint írtam, neki mindig is tetszett, de nem lenne a kistigrisünk lecserélve rá:U

Dare2live: 2 ovodás kisiskolás gyerekkel talán elvan vele. De egy babakocsitól már teli is a csomagtér, PElusokat nem tudom, de szerintem abból se kell sok..
amellett egy 10-12 éves gyerek is még gyerek, én 12 évesen kb 165-170 cm voltam:U

Hogy miért vannak itthon az emberek nagy részének kisautók?:U HÁt mert kb. erre telik(ha újonnan veszik).

Egy kétgyerekes családnak már minimum liana méretű kocsi kell, hogy normálsian jól elférjenek. Akkor is ha a gyerekek már nem 2-3 évesek, hanem mondju akkro veszik az autót, mikor már picit nagyobbak.

De kérdezd meg divotot, ő is megmondhatja, hogy egy gyerekkel mennyire férnek el, modnjuk nem tudom járkáltak -e már valamerre,de meg merem kockáztatni, pár év múlva, vagy esetleg a következő babánál már kinövik.

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1938) oceanearth válasza Jégkokó (#1926) üzenetére


oceanearth
őstag

Opelből a GTS az nem gyári tunin got jelent, hanem csak optikai tuningot. nekünk volt 2,2es GTS és 2,,2es sima vectra. mind2 ugyanazt tudta teljesítmébyen. pesrze van az OPC Vectra, da arról nem tudok, hogy lenne az országban:D egyébként Opelből nekem ami nagyon bejön az az új Astra Caravan 1,9cdti. volt szerncsém a legelső ilyen autóban ülni a behozatal után 2 nappal. akkor az volt az 1. Astra Caravan itthon, 2 napos volt és tesztelhettük a vadonatúj 150 lovas mocit. ami rendőr volt az mind megálított, hogy miylen autó ez:D:D

most nem azért Tildí de sztem egy ember nem 180náél kezdődik. a 160 cewntis személy nem ember. ráadásul úgy beszélsz mintha itthon ez lenne a nagy átlag. hazánkban a testmagasság átlag tuti nincs 180 fölött inkább 170 körpl van. sztem. most nem azért, de te láttál már teljesértékű 5 személyes normákis autót. mert pl a vectra kétszer akkora mint egy Suzuki, de abba sem fér el kényelmesen 5 ember. az 5. az midnenhol szükségülés.

(#1939) raczger válasza róland (#1933) üzenetére


raczger
őstag

én az élsőó wagonert kb 12 éve láttam először, és az naon ocsmány volt!

www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

(#1940) tildy válasza oceanearth (#1938) üzenetére


tildy
nagyúr

DEhogynem ember, de 170 és az alatt általában a nők vannak, nem a férfiak (~ember és ezt most ne értsd félre).
Szóval az átlag a férfiaknál tuti 180 környékén lehet:U (Amellett a családunk átlaga is 175-180 környékén van:U Ezt veszem viszonyítási alapul)

Elférős 5 személyest? Igen láttam:U pl. volga :D
(Mondhattam volna a logant is, de úgysem hinnéd el, hogy tök lazán beült hátulra 3 db 180-190es ember. Én a párom, meg még valaki...)

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1941) oceanearth válasza tildy (#1940) üzenetére


oceanearth
őstag

megtudhatnám milen autó az miben az 5. ülés nem szükség? és most norméális autóra gondolok nem kisbusra és normális áron. szvsz talán az egyterűk.

(#1942) bobsys válasza raczger (#1939) üzenetére


bobsys
addikt

áááá szevasz
akkor miböl is tartod el magadat?

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#1943) divot válasza tildy (#1937) üzenetére


divot
veterán

Á, két kisgyerekkel már misönimpászibül az egész. Egy gyerekkel, babakocsi alvázzal, úgy hogy ő a babakocsi hordozójában ül, egész jól el lehet férni, de két kisgyerekhez már nagyon kicsi a csomagtér.
Bevásárlás témája: semmi probléma, pedig veszem a pelust rendesen. A heti Tescozás alaptétele a nyolc palackos ásványvíz + nagy csomag pelenka + 5kg mosópor, és eddig mindig sikerült kényelmesen bepakolni.

Ami viszont a kisautóság óriási előnye, az a döbbenetes fordulékonyság.

A pörgetős motorba meg most már teljesen beleszerelmesedtem, gondolom nem kell ecsetelni, az országúti harcokban milyen előnyt jelent, hogy 90-100-nál váltom kettesből hármasba. :)

A 160 pedig abszolút utazósebesség - 1,3-as motorrol van szó, azért azt ne feledjük -, ma Miskolctól tudtam jönni végig az M3 belső sávjában, és csa egy Mercedes villogot le.

(#1944) Sytex válasza raczger (#1932) üzenetére


Sytex
tag

Miért idáig mit gyártott szerinted?

[Szerkesztve]

- Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?

(#1945) bobsys válasza Sytex (#1944) üzenetére


bobsys
addikt

nana, ez már két kérdéssel több mint amennyire válaszolni fog
most jól elijesztettük szegényt :DDD
megint nem jön holnap estig ;]

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#1946) tildy válasza oceanearth (#1941) üzenetére


tildy
nagyúr

Pl. mercedes 123, 200D [link] [link]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1947) oceanearth válasza divot (#1943) üzenetére


oceanearth
őstag

úúúú kis suzuba 90-100-nál váltod a 3mat??? az elég durva váltó áttételzést taakr. 2,2es vectrának váltottam 110nél(szabályzott) a 3mat, majd 150nél a 4et. olyan 180-190nél az 5et, ami vette egészen 230ig. ahoz képest, hogy csak 216 a gyári adat óra szerint elég jó a 230:D

én egy régi 190D mercin tanultam vezetni, igazui batár volt. na az oktatóm mindig azt mondta, hogy azért vette ezt a mercit, mert jobban fordul mint a swift. akkor még nem létezett a IIes swift, azt ilyen szempontból nem ismerem, vszínű akkor azonb már ott javítottak.
mostmár úgy dícséritek ezt a swiftet, hogy kérek akkor egyet a tesóm barátjától és kipróbálom

(#1948) oceanearth válasza tildy (#1946) üzenetére


oceanearth
őstag

te mindig meg tudsz lepni. természetesen nem ilyen autókra gondoltam. ezek már alig élnek :(

(#1949) divot válasza oceanearth (#1947) üzenetére


divot
veterán

Először én is riadtan figyeltem a fordulatszámmérőt, de most már megszoktam, hogy előzéskor 3500-as fordulatnál vissza kell kapcsolni egyet. :)

(#1950) Sytex válasza oceanearth (#1947) üzenetére


Sytex
tag

El kell szomorítsalak az 1.3-as suzy 110-nél szabályoz le kettesben :P

- Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.