Hirdetés

2024. június 30., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6401) Viszlát válasza doc (#6400) üzenetére


Viszlát
addikt

nagyon nem mindegy hogy egy zart kupola alatt vagy, ahonnan elvileg gyorsan elfogyhat a levego (ekkor meg csak annyit tudnak, hogy a fal tokeletesen szigetel, tehat konnyen gondolhatnak arra hogy a levegot sem ereszti at), vagy csak egy csoben, ahol legalabb meg nem fulladsz (bar ez igy nem hangzott el a sorozatban, en erre gondolnek elsokent - de ahogy emlitettem, a konyvben elegge mashogy mukodik a fal, peldaul NEM kupola alaku, csak eloszor hivjak/gondoljak annak, de idovel kiderul hogy sokkal inkabb csoszeru)

Értem én, hogy nehéz elvonatkoztatni ha már olvastad, éppen ezért reagáltam mosolyogva és megértően, finoman felhívva a figyelmed, hogy ez így nem frankó. :)

A sorozatban szó sincs arról, hogy a levegő miatt aggódnának, sőt, bőszen járatja mindenki a generátorát. A tűzeset kapcsán sem említi meg senki, hogy ajajj mi lesz itt ha elfogy az oxigén.

A spoilerezést érteném én, ha nem szólna minden második mondatod arról, hogy mennyire másként zajlanak a dolgok mint a könyvben. :)

[ Szerkesztve ]

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.