Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
válasz grizlisandor #54235 üzenetére
"...az új trilógiába történtek következnek..." Jelenleg valóban. Azonban pár hsz-sal visszább említették, hogy készülnek sztornózni az új trilógiát. Hogy most ebből mennyi igaz és mennyi pletyka, az egy másik kérdés, de vita nélkül kijelenthető, hogy ez az egyetlen megoldása a Disneynek. Sajnos persze így sem tudják már meg nem történtté tenni és a borzalmas jelenetek is beleégtek a szemünkbe, de legalább szépíteni tudnának rajta. Üdv.:M.
-
Ryder62
őstag
válasz minek?:S #54251 üzenetére
Az Ashoka logójából következtetnek arra.
A Rebels anim sorozatban valahol a vége felé átjutnak egy másik dimenzióba amiben kvázi átjárók vannak más időkbe. Így vissza tudtak menni térben és időben. Így mentette meg Ezra Ashokát. Tehát Ashoka járt ott és a Rebels kánonnak számít. -
eeXaa
addikt
Mandalorian S2
...akkor jöhet az új sorozat Sebastian Stan-al. -
grizlisandor
veterán
Igen,
az erő volt. A csávón a képben pár résszel ezelőttről után már ez semmi. (#54251) minek?:S:
Szerintem kamu info, hogy törölnék a legújabb trilógiát a kánonból, akkor minek hozták volna létre a High Republicot? Szerintem lehúzzák még a maradék bőrt Skywalker témából és nyergelnek a HR-re.(#54255) eeXaa:
Szerintem, ha akarnak Skywalker sorozatot, akkor első évad az, hogy nyomoz és gyűjti a jedi tudást, ami megmaradt és végén jön a Grogus erőhívás, ami a második évadban kibontakozik az edzésével. -
eeXaa
addikt
válasz grizlisandor #54257 üzenetére
...végtelen lehetőségek... van vagy 20 év innen ep.7-ig
-
spiky03
veterán
Én is tegnap fejeztem be Mandoekat.
Nekem tesztett, mondjuk nem vagyok annyira benne az SW univerzumban.
A régi trilógiát még hangalamondassal láttam VHSen kiskoromban először.
Az előzmény meg az utolsó trilógiát már moziban néztem, meg a Zsiványokat is.
Egyedül a Solot néztem otthon.Most akkor
ez időben nem a 9.resz után játszódik? Én akkor jöttem csak rá, hogy a végén Luke az amikor a kezét mutatták és az egyiken kesztyű volt. De azt hittem öregebb lesz, ha a 9. resz után vagyunk, de úgy látszik akkor nem. Boba Fett jó, hogy visszahozták, de Mando menőbb. Mondjuk érdekes volt, hogy amikor vissza veszi a páncélját, akkor ütött kopott, majd a következő részben már kapott egy új festést csak a horpadások maradtak meg. Nah de nekem is kell egy olyan páncél, mint Mandonak van! Nagyon laza a csávó.
Várom a következő évadot!
This is the way.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
spiky03
veterán
Köszi
Mondjuk meg baby yodara nem kaptunk választ, hogy honnan van, ha jól emlékszem. Tán a 2.reszben volt egy kis bejátszás a bolygójukrol, hogy több yoda is van.
Vsz onnan származik?De majd lehet csinálok egy maratont a filmekből.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
ZavaBalazs
őstag
az itt még nem létezik, az új reményes/jedi visszatéres halálcsillagokról van szó.
#54262: kis kiegészítés, ha valaki az időugrásokra is kíváncsi:
kicsit összevissza a grafika, de ki lehet bogozni.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Maxxy10
addikt
The Wilds 2. évad berendelve.
-
HUTCHDB
nagyúr
Van valami újabb sorozat, a mandalorian-on kívül, amit tudtok ajánlani?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz RetepNyaraB #54268 üzenetére
Nem SW, hanem egyéb, jó minőségű, minőségi sorozatra gondoltam.
Dráma, akció, triller jöhet, a rajzfilm, és a horror nem hoz lázba." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
attiati
veterán
válasz slett27 #54211 üzenetére
"The 100 mennyire infantilis amúgy ?"
Szeretné sok helyen elhitetni, hogy mondanivalója van.
Megfogalmaz pár jövőbemutató dilemmát, problémát.
Valóban erőltetett időnként és sok a véget nem érő újabb logikátlan szál. A 7 évad szerintem baromi sok ennek a sorozatnak.Ennek ellenére a végére tényleg eljut
egy nagy alapkérdéshez.az emberiség (alapkérdéséhez) A második évadra kezdődik el valami.
Szerintem nézhető, de kell hozzá kíváncsiság már az elejétől. -
attiati
veterán
válasz headhunter86 #54101 üzenetére
Végignéztem a három évadot (Atypical)
Simán nézni fogom a negyediket is (főleg, hogy befejező).
Ha olyan pozitív hangulatra vágyik az ember, akkor teljesen jó.A sorozat megnézése előtt érdemes olvasni néhány alap dolgot az autizmussal élő személyekről.
A 3. évad végére talán el is veszítette ezt a fókuszát a sorozat. [ Szerkesztve ]
-
minek?:S
őstag
válasz Ryder62 #54252 üzenetére
Mondjuk én a Rebelst nem láttam (még), a Clone Warsra is most vettem rá magam - megjegyzem nem bántam meg. A rajzolt verziók valahogy nem tudtak sose megfogni úgy, mindig is ódzkodtam tőlük.
(#54257) grizlisandor
Az teljesen méltatlan volt a SW-hoz, hogy ilyen kabaréba illő filmekkel folytassák/fejezzék be a Skywalker érát. Remélhetőleg erre ők is rájöttek és inkább utóbb, mint soha. Kíváncsi vagyok a HR-ra és szükség is van eltérni a Skywalker családtól, de én személy szerint bőven el tudnék még nézni sorozatokat/filmeket innen is, hiszen még így is rengeteg mindent lehetne elmesélni és, ha normálisan van tálalva, akkor nem hiszem, hogy bárki is húzná rá a száját.. vagy legalább egy korrigálást a filmes baklövések után. Pénzt hozott bőven, most már foglalkozhatnak a rajongókkal is és igazán kivehetnék a kánonból. Például És erre remek lehetőség lenne a Disney+., ha már elhúzták a mézesmadzagot, egy olyan sorozat, ami bemutatja normálisan Luke kalandjait a 6. rész után. Üdv.:M.
-
S e t h
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Narxis #54270 üzenetére
#54270 Narxis!
Köszönöm, ezt még nem láttam, a bemutató alapján jónak tűnik!
#54274 S e t h!
A vezércselt már láttam, elmegy kategória, nekem közel sem jött be annyira, mit sokaknak.
Ettől függetlenül köszönöm az ajánlást, neked is!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
parkr
őstag
válasz S e t h #54274 üzenetére
Az a bajod a discoval hogy nem olyan mint a régiek?
Én pont azért szeretem. Szerintem minden évad egyre jobb, minden nap néznék egy részt ha lenne.
Ok, a fiúlányt kihajítanám airlockon mert rohadtul irritál, de a többi nekem többnyire rendben van.
Kicsit ilyen Mass Effect sorozat pótlékot is érzek benne.A picardosból meg az első részt sem voltam képes végignézni.
-
Nézz be a Star Trek topikba.
Pl a főszereplő színész (Sonequa Martin-Green) ez borzalmasan rossz színész:
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
parkr
őstag
-
Az csak egy a sok probléma közül, hogy a régi Star Trekhez nincs sok köze, sőt, annyira megerőszakolják a franchise-t, hogy Gene Rodenberry forog a sírjában. Nézz be a topikba.
szerk: ja, csak TWD-ben egy mellékszereplő, az STD-ben meg főszereplő. Mindegy, nézz be a Star Trek topikba, s meglátod kinek mi a baja vele. Ha érdekel.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
S e t h
nagyúr
Nem, nem ez a bajom, hanem az, hogy fektethették volna az energiát egy normális storyline-ba, helyette a másság van folyamatosan a pofámba tolva és esküszöm nem tudnék hirtelen még egy sorozatot mondani amiben ennyi könny folyt volna. Szekunder szégyenérzet, hogy itt olyan dolgokon picsognak, amiknek egyébként egy kozmikus katasztrófát követően el sem kéne érnie az ingerküszöböt, de itt olyan mintha a szereplők konstans menstruálnának és mindenki sirdogál.
Mindenen.
Még heteróságból is sok lenne ennyi egy sci-fiben, de itt mindenki saját kapura játszik és olyan mintha ez lenne a fő csapásirány, hogy ezt látnunk kell a zűrben, mert ez bizony a tudományos fantasztikum elengedhetetlen eleme.Minőségi sci-fire vágyom, ez már nem az.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
jonnyjoker01
veterán
The Expanse S05E01-03
Nagyon tetszett ez az évad kezdés, jó a cselekmény-karakterfejlődés balansz és örülök hogy visszatértünk a világba, díszletek továbbra is 5*-osak. Spoilerezni nem akarok, mást meg nem nagyon tudok írni róla, hozta számomra a megszokott tökéletest
Üdv. Johnny
-
-
őstag
válasz fojtviki #53922 üzenetére
Szoval bepotoltam a hianyzo SupNat 10-11-12-13-14-15.-ik evadot a nagy semmittevesben Kiderult, hogy a 9.-et meg lattam A 12. evad utan, az volt a gondolatom, hogy hova tovabb mar innen? Nem is nagyon talalt magara a 13. eved velemenyem szerint, azt valahogy nagyon untam.
A lezaras, hat igen: a 15. evad 19. resze volt a SupNat lezarasa, es biztos voltam benne, hogy a 20. a ket testver tortenetenek a lezarasa lesz. Eloszor kicsit elkepedtem, hogy Dean ilyen bugyuta modon halt meg, azutan gondolkodtam, hogy jobb lett volna, ha mondjuk csataban egy fogonosszal tortenik? Akkor az olyan nem varatlan dolog lett volna. Lehet, hogy jobb volt igy, tuti, hogy ilyenre senki nem szamitott! Talan pont ezert is hagyott nagyobb nyomot. Nem tudom miert, de valahogy nagyon hatott az erzelmeimre az utolso resz. Bar egy picit gyorsnak talaltam Sam elete bemutatasat, de legyen igy, hova huzzuk meg? Abban viszont biztos voltam, hogy Dean mennybeli kocsikazasa vegen ott lesz Sam. Valahogy nagyon azt vizionaltam, hogy majd stoppolni fog Sam, szinte biztosra vettem de nem ez tortent ugye Szoval voltak gyengebb evadok, es voltak amikor mar alig vartam, hogy jojjon a kovetkezo resz. Vitathatatlan, hogy aki szereti/szerette, annak kicsit az elete reszeve valt. Szerintem minden ilyen hosszu sorinal van hullamzas. No de mind1 is, ennek is vege, egyaltalan nem banom, hogy a reszese voltam ennek a sorozatnak. [ Szerkesztve ]
-
válasz Bad Pritt #54291 üzenetére
Photoshop. Mármint a száj nagysága az, minden más "normális".
Igen, ez létező alternatív gonosz valóság az eredeti Star Trekben is, de itt már valami extra gagyi. De a "színészi játék" az igazi borzalom, az sokkal félelmetesebb, mint ez a mosoly, s sajnos nem azért mert jól játszik. S ez nem csak rá igaz, hanem a többi szereplőre is, szerintem önmaga paródiája az egész.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
headhunter86
senior tag
The Haunting of Hill House
Eddig nagyon bejön. Féltem tőle kicsit, hogy túl félelmetes lesz, de szerencsére pont annyira, amit még bírok
Nagyon jók a színészek benne, két rész után már szinte mindenki nagy kedvenc benne. -
OPiiPO
veterán
Felesleges benézned a Star Trek topicba (mondjuk engem szórakoztat, kedvelem nagyon) 99%ban régen minden jobb volt megy, és itt azt a szót hogy "régen" komolyan is veszik
#54282 lezso6 :
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest